Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sostizm said: Black-ice said: topiği ilk gelen kötü eleştriden sonra fıkrayla toparlayan 0ne'ye: (tu) ismi böyle mi okunuyo? O NE? şeklinde, daha sempatikmiş. Ben de okurken o ne dicem bundan sonra. "Sifir ne" diye okunmasi lazim O degil ilk harf 0 (sifir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 videonun başlığı izleyin bence güzel zaten ne bekliyorsunuz arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mum_Chamber said: sostizm said: Black-ice said: topiği ilk gelen kötü eleştriden sonra fıkrayla toparlayan 0ne'ye: (tu) ismi böyle mi okunuyo? O NE? şeklinde, daha sempatikmiş. Ben de okurken o ne dicem bundan sonra. "Sifir ne" diye okunmasi lazim O degil ilk harf 0 (sifir) SAĞLFDKLKKKASDFKDDSDFSFD O NE LAN? CAPS AÇIK YAZMIŞ BİDE SDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 ''Bişeyleri okurken yazı tipine falan çok dikkat etmem, ama noktalama işaretleri, evet ederim.'' virgülden sonraki es üzerine 'evet ederim.' hele şu son nokta. çok karizmatik ya. ben bu cümleyi söylüyorum sürekli. oha inanılmaz oldum. teyzemin oğlu okudu oda çok iyi şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Vingthor said: ''Bişeyleri okurken yazı tipine falan çok dikkat etmem, ama noktalama işaretleri, evet ederim.'' virgülden sonraki es üzerine 'evet ederim.' hele şu son nokta. çok karizmatik ya. ben bu cümleyi söylüyorum sürekli. oha inanılmaz oldum. teyzemin oğlu okudu oda çok iyi şu anda. gol yemem, surf tabii ki yerim gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Vingthor said: ''Bişeyleri okurken yazı tipine falan çok dikkat etmem, ama noktalama işaretleri, evet ederim.'' virgülden sonraki es üzerine 'evet ederim.' hele şu son nokta. çok karizmatik ya. ben bu cümleyi söylüyorum sürekli. oha inanılmaz oldum. teyzemin oğlu okudu oda çok iyi şu anda. karizma sokaktan toplanmıyor işte, adam oturmuş kasmış virgülünü noktasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Sarkiyi soyleyen kadinin adini unutuyorum surekli. ingilizce arapca karisimi bi isimdi. Hastasiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar