Sorj Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Oynadım Cok sağlam bi oyun 3 tane class var savaşcı büyücü ve elf (elf neci bilmiyorum) Oyun tıpkı diablo hiçbir farkı yok cok zevkli www.muonline.com[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 evet evet yoldan geçenlere dağıtıyorlarmış :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ben oynamadım fakat yeterince insan giriyor oyuna. şehirin içinde adım atacak yer yoktu. (ben arkadaşı izlerken)[signature][hline]Icq : 162015742
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Oyun gerçekten bedava :) Ben indirdim, ama oyunu başlatınca auto patch ekranında takılıp kalıyor... neden acaba? acaba çok fazla mı patch indirmesi gerekiyor?
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hiçbirşey elleme chat falan yapma banada oluyordu Bekle yüklesin 5 bilemedin 10 dk suruyor en fazla en fazla[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hangi serverdasınız?[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!!
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 indiriyom geliyom durun bekleyin!! *!yetişmeye çalışır* edit: oyundaki nikim zarinthar duyrulur..[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 22 Mayıs 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende cekiyorum simdi dun 10 tane open beta ,trial version mmorpg deneyip begenmedikten sonra bakalim bu nasil gelicek :) nick:shaerl[signature][hline]UYKUM VAR!
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 wah bu ne ya etrafta lvl1 mob bile yok delirdim[signature][hline]UYKUM VAR!
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkadaşlar Patch ekranında takılanlar oynadıkları serverda GG Fix yada Gameguard fix çekicekler düzelir.Yani sorun Server değil o Gameguard MU online Hack Koruması onun kendi serverında bir arıza o yüzden takılıp kalıyor...[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/=
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Denemek isteyenler Darklords MU Online Shardı seçebilirler.Türk oyunculardan oluşan bir serverda oynamak NB ler için bir avantaj der .. Beklerim.[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/=
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 pardon da MU = ? ... yanı MU nedır yaw ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 mukus uttum :) abi mukus yuttum online işte :) oyun cok güzeldir bu arada :D[signature][hline]
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yazdım ya bilader yukarda okusana biraz forumu.
verte Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mu Onlineı indirdikten sonra DarkLordsa nasıl bağlanabiliriz ?
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 launcher da hazır listesi var oradan girebilirsin[signature][hline]
verte Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yalnız ben oyunu www.muonline.comdan indirdiim için launcher diye bi dosya göremedim.
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 heh... türk server'ı var sitesinden dl etseydin topiclere bak az[signature][hline]
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Dl edıorum su an nıck AbjuratioN olcak...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" [Bu mesaj KarafatmaMan tarafından 08 Ağustos 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 dl ediyorum nick patibonec[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben "GATTS" olarak dolaşiorum ... level 180 oliim paticik clan'ını kuracam :) (yada birisi kursun da katilalim :) )[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Şimdi sadece dediğiniz sitedeki clientimi download edeceğim yoksa oyunuda mu.com dan download mu edeceğim?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave."
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ulan yuh ya ünlü mu adasını folloş edip online oynunu yapmışlar, zamanında atatürk mu adasında türklerin yaşadığını fln söylemişti galiba öyle bişi vardı[signature][hline]Do you mind if i always love you?
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hö? mu adası?[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar