Sorj Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Oynadım Cok sağlam bi oyun 3 tane class var savaşcı büyücü ve elf (elf neci bilmiyorum) Oyun tıpkı diablo hiçbir farkı yok cok zevkli www.muonline.com[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 oyun bedavami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 evet evet yoldan geçenlere dağıtıyorlarmış :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ben oynamadım fakat yeterince insan giriyor oyuna. şehirin içinde adım atacak yer yoktu. (ben arkadaşı izlerken)[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Oyun gerçekten bedava :) Ben indirdim, ama oyunu başlatınca auto patch ekranında takılıp kalıyor... neden acaba? acaba çok fazla mı patch indirmesi gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2004 hiçbirşey elleme chat falan yapma banada oluyordu Bekle yüklesin 5 bilemedin 10 dk suruyor en fazla en fazla[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 hangi serverdasınız?[signature][hline]Kiralık kahraman, Prenses kurtarılır, Ejder öldürülür, Kötü adam dövülür... !!!Eskortluk fiyatlarımızı sorun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 indiriyom geliyom durun bekleyin!! *!yetişmeye çalışır* edit: oyundaki nikim zarinthar duyrulur..[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] [Bu mesaj Heffer tarafından 22 Mayıs 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 bende cekiyorum simdi dun 10 tane open beta ,trial version mmorpg deneyip begenmedikten sonra bakalim bu nasil gelicek :) nick:shaerl[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 wah bu ne ya etrafta lvl1 mob bile yok delirdim[signature][hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Arkadaşlar Patch ekranında takılanlar oynadıkları serverda GG Fix yada Gameguard fix çekicekler düzelir.Yani sorun Server değil o Gameguard MU online Hack Koruması onun kendi serverında bir arıza o yüzden takılıp kalıyor...[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Denemek isteyenler Darklords MU Online Shardı seçebilirler.Türk oyunculardan oluşan bir serverda oynamak NB ler için bir avantaj der .. Beklerim.[signature][hline]Darklords MU Online Shard Admin [GM] Hera http://darklords.servegame.com =/= The First TURK MU Online Server =/= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 pardon da MU = ? ... yanı MU nedır yaw ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 mukus uttum :) abi mukus yuttum online işte :) oyun cok güzeldir bu arada :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ibrahimakgun Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 yazdım ya bilader yukarda okusana biraz forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Mu Onlineı indirdikten sonra DarkLordsa nasıl bağlanabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 launcher da hazır listesi var oradan girebilirsin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 yalnız ben oyunu www.muonline.comdan indirdiim için launcher diye bi dosya göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 heh... türk server'ı var sitesinden dl etseydin topiclere bak az[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Dl edıorum su an nıck AbjuratioN olcak...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" [Bu mesaj KarafatmaMan tarafından 08 Ağustos 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 dl ediyorum nick patibonec[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ben "GATTS" olarak dolaşiorum ... level 180 oliim paticik clan'ını kuracam :) (yada birisi kursun da katilalim :) )[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Şimdi sadece dediğiniz sitedeki clientimi download edeceğim yoksa oyunuda mu.com dan download mu edeceğim?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ulan yuh ya ünlü mu adasını folloş edip online oynunu yapmışlar, zamanında atatürk mu adasında türklerin yaşadığını fln söylemişti galiba öyle bişi vardı[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 hö? mu adası?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar