Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mu Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oynadım Cok sağlam bi oyun 3 tane class var savaşcı büyücü ve elf (elf neci bilmiyorum)

Oyun tıpkı diablo hiçbir farkı yok cok zevkli

www.muonline.com[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Cable Mail
Aysikyu
My Char
Mesaj tarihi:
evet evet yoldan geçenlere dağıtıyorlarmış :-p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
indiriyom geliyom durun bekleyin!!
*!yetişmeye çalışır*
edit: oyundaki nikim zarinthar duyrulur..[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]

[Bu mesaj Heffer tarafından 22 Mayıs 2004 21:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bende cekiyorum simdi
dun 10 tane open beta ,trial version mmorpg deneyip begenmedikten sonra bakalim bu nasil gelicek :)

nick:shaerl[signature][hline]UYKUM VAR!
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar Patch ekranında takılanlar oynadıkları serverda GG Fix yada Gameguard fix çekicekler düzelir.Yani sorun Server değil o Gameguard MU online Hack Koruması onun kendi serverında bir arıza o yüzden takılıp kalıyor...[signature][hline]Darklords MU Online Shard
Admin [GM] Hera
http://darklords.servegame.com
=/= The First TURK MU Online Server =/=
Mesaj tarihi:
Denemek isteyenler Darklords MU Online Shardı seçebilirler.Türk oyunculardan oluşan bir serverda oynamak NB ler için bir avantaj der .. Beklerim.[signature][hline]Darklords MU Online Shard
Admin [GM] Hera
http://darklords.servegame.com
=/= The First TURK MU Online Server =/=
Mesaj tarihi:
Dl edıorum su an nıck AbjuratioN olcak...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

[Bu mesaj KarafatmaMan tarafından 08 Ağustos 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şimdi sadece dediğiniz sitedeki clientimi download edeceğim yoksa oyunuda mu.com dan download mu edeceğim?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği
"To empty your mind is to fill your grave."

Mesaj tarihi:
ulan yuh ya ünlü mu adasını folloş edip online oynunu yapmışlar, zamanında atatürk mu adasında türklerin yaşadığını fln söylemişti galiba öyle bişi vardı[signature][hline]Do you mind if i always love you?
  • Yeni Oluştur...