nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Haır knowing'i uzaylı filmi diye lanse ederek filmin tüm olayını yok ediyorsunuz. Sürpriz sondu o her ne kadar kolpa da olsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Laorx said: Yardırıyorum: War Of The Worlds Invasion Of The Body Snatchers Earth vs. The Flying Saucers The Blob Pitch Black The Tommyknockers Contact The Fifth Element Galaxy Quest The Arrival Mission To Mars K-PAX Evolution Specis & Species 2 Close Encounters of the Third Kind The Day the Earth Stood Still Starship Troopers The Abyss Enemy Mine John Carpenter's The Thing The Last Starfighter The X-Files: Fight The Future Stargate MIB Starman Star Trek: First Contact Predator Alien (Aliens & Alien 3) Total Recall District 9 Dreamcatcher Signs Fire in the Sky Serenity Species The Mothman Prophecies The Fourth Kind V ET Species bunları sanki imdb listesine bakıp yazmışsın gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 imdb üyesiyim ama böyle bir liste olduğundan haberim yok, %90'ı izlediğim filmler. Klasiklere başlıyamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 nileppezdel said: Haır knowing'i uzaylı filmi diye lanse ederek filmin tüm olayını yok ediyorsunuz. Sürpriz sondu o her ne kadar kolpa da olsa :D hakkaten ya hahaha. ama güzel filmdi, 7 eder en azından gözümde. hatta yukarıdaki listede bazı filmlere UZAYLI FİLMİ dedndiği anda tüm süprizi kaçıyo. böyle inhabitant yerde gariplik keşfeden adamlar bi saat boşuna mı araştırma yapıyo lan tüm sübrisi kaçtı işte filmin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 G.O.R.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Laorx said: imdb üyesiyim ama böyle bir liste olduğundan haberim yok, %90'ı izlediğim filmler. Klasiklere başlıyamadım daha. bazılarının direk olarak uzaylı temasıyla alakası yok gibi de, o yüzden sormuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar