Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cauldron Server Ve Staff ALımı

Chedipe

Öne çıkan mesajlar

Kendi başını yakıyorsun derim sadece :-) Herşeye rağmen başarılar dilerim. umarım umduğunuz gibi bir shard yaparsınız.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥
Sosyal ağlarda paylaş

Çok olgunca bi davranış kutlarım.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

Abıler Kardesler Ben Hıc Bır Kımsenın Bılgısınden Yararlanmak Icın Buradan Staff Secmek Istemedım Ankara'da Ise Gelsın Yuz Yuze Goruselım Alıyım Fılan Dıye. Ve Goruyorum Kı Benden Buyuq Olanlar Bıle Daha Orenenemısler Hıc Bır Insanın Icını Yatan Kısılıgını Denemeden Orenemessınız Ve Insan Oglunun Kesfıdılıcek Yanı Hıc Bır Zaman Bıtmez[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chedipe, 08 Ağustos 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
Abıler Kardesler Ben Hıc Bır Kımsenın Bılgısınden Yararlanmak Icın Buradan Staff Secmek Istemedım Ankara'da Ise Gelsın Yuz Yuze Goruselım Alıyım Fılan Dıye. Ve Goruyorum Kı Benden Buyuq Olanlar Bıle Daha Orenenemısler Hıc Bır Insanın Icını Yatan Kısılıgını Denemeden Orenemessınız Ve Insan Oglunun Kesfıdılıcek Yanı Hıc Bır Zaman Bıtmez

auahahah yardı buradaki sözler,uzun olmasa imza yapardım.[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache|
have no fear,vlad is here! -vlad
Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz
allah allah deyip geçer genç osman..
Sosyal ağlarda paylaş

Sen Sadece Ordakı Yazdıklarımın Komık Kısmı Algılıyabılmıssın. Asıl Ifade Etmek Istedıgımı Anlıyamamıssın Iste Sız Yanı Kendını Kral Sanıp Kendını Yukseltmeye Calısırken Gozden Dusen Ve Izbe Gıbı Gorulen Kısıler Sadece Isınıze Gelen Kısmını Anlıyorsunuz. Anlamak Isteyen Bunuda Anladı Sanırım Senın Gıbı Bır Kac Tane Daha Varsa Guler Imza Yapar...[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe
Sosyal ağlarda paylaş

neden son zamanlarda herkez cümlelerindeki kelimelerin ilk harfini büyük yazıyor? o zaman ciddi mi oluyorlar? veya daha fazla ilgi mi çekiyor? karizma mı oluyorlar? yoksa tdk imla kurallarını mı değiştirdi? yoksa ben türkiyede değil miyim? what is the matrix huleynn?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chedipe, 08 Ağustos 2004 23:52 tarihinde demiş ki:
Abıler Kardesler Ben Hıc Bır Kımsenın Bılgısınden Yararlanmak Icın Buradan Staff Secmek Istemedım Ankara'da Ise Gelsın Yuz Yuze Goruselım Alıyım Fılan Dıye. Ve Goruyorum Kı Benden Buyuq Olanlar Bıle Daha Orenenemısler Hıc Bır Insanın Icını Yatan Kısılıgını Denemeden Orenemessınız Ve Insan Oglunun Kesfıdılıcek Yanı Hıc Bır Zaman Bıtmez

ya herşey tamamda ben şeyde kaldım..
B4p S3n N3 4nl4t1y0sun 83n 4nl4m4d1m[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...