Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Arkadaslar Serverımız Acılmak Uzeredır. Max 1 HAfta Icınde Acılıcaktır Staff Kadrosuna Gırmek Isteyen Arkadaslara Bır Kac Kosulu Bastan Bıldırmek Istıyorum Staff ALımı Sadece Ankara Icı Yapılacaktır. Msn ADresımı Verıyorum Ilgılenenler Msnden Ulasabılırler. Saygılarımla... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Bütün Paticik Ailesi Olarak Başarılar Dileriz. Not: Başarılar Mesajları bile Kasıcak Bu Forumu Bu Gidişle...[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ühühü yapmayın ya, siteniz bile yok![signature][hline]how much longer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azraeel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Herşey zamanla olur umarım başarılı bir server olursunuz..Elimden gelen desteği vermeye hazırım. Saygılarımla[signature][hline]Only ALLAH can judge me..!FATAL WAR UO GAMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NeoN- Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: -Aeris-, 08 Ağustos 2004 19:41 tarihinde demiş ki: ühühü yapmayın ya, siteniz bile yok! her serverin acılır acılmaz sitesi olmuyor adam max 1 hafta demis demekki sitemizde 1hafta icinde acılıcak diyo.neden acmamıs cunku daha serveri acmamıs ! bi oku ondan sonra cevap yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 genc ownerlardan biri daha "1988" ba$arılar $imdiden...[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 erken yaştan bu işe başlaması çok güzel gün geçtikçe kendini geliştirir işallah çok güzel ve kalıcı bir server oluşturursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P3ace Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Kendi başını yakıyorsun derim sadece :-) Herşeye rağmen başarılar dilerim. umarım umduğunuz gibi bir shard yaparsınız.[signature][hline]¥¥¥ Beni gordugun yerde ne kutsal ay isigindan ne de senin emirlerini aldigin tanrindan yardim bekleme...Sen olene dek kabusun olan hayata geri dondugunde ise karsinda bulacagin ilk kisi olacagim... ¥¥¥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 DestekLeriniz Ve Elestirileriniz İçin Tesekkur Ederım[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Çok olgunca bi davranış kutlarım.. :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Who is that ?[/i] / My best friend Heaven UO Shard, Çok yakında.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bence hiç uğraşma ne kadar boş bir Şırayp olduğunu anlıyacaksın ilerde keşke bunun yerine asp fln öğrenseydim diceksin ama iş işten geçmiş oljik[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 kadrosunu forumdan seçen bir sunucu ne kadar başarılı olur bilemem bol kadrolar[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 apache önceden cok söylendi bu dediğin mrk etme arkadaşının 0 bilgisiyle acıp delireceğine biraz risk göze alıp bilen adamla açmak daha akıl karı yorma yani kafanı sen iyi olur merak etme[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Elim yoruldu başarılar diye diye Başarılar..[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 sana diyenlerın hıc yorgun degıl mıydı sence?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Abıler Kardesler Ben Hıc Bır Kımsenın Bılgısınden Yararlanmak Icın Buradan Staff Secmek Istemedım Ankara'da Ise Gelsın Yuz Yuze Goruselım Alıyım Fılan Dıye. Ve Goruyorum Kı Benden Buyuq Olanlar Bıle Daha Orenenemısler Hıc Bır Insanın Icını Yatan Kısılıgını Denemeden Orenemessınız Ve Insan Oglunun Kesfıdılıcek Yanı Hıc Bır Zaman Bıtmez[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 ne alaka pyro? Ben hiç bu şekilde thread acmadimki neyse.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Erutan, 08 Ağustos 2004 22:04 tarihinde demiş ki: bence hiç uğraşma ne kadar boş bir Şırayp olduğunu anlıyacaksın ilerde keşke bunun yerine asp fln öğrenseydim diceksin ama iş işten geçmiş oljik sen öğrenion mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Arkadaslar Topıgı Ozel Tartısma Analına Cevırmesekde Staffa Gırmek Isteyen Yada Fıkrı Olan Kısılere Bıraksak. Lutfen Rıca Edıyorum...[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Chedipe, 08 Ağustos 2004 23:52 tarihinde demiş ki: Abıler Kardesler Ben Hıc Bır Kımsenın Bılgısınden Yararlanmak Icın Buradan Staff Secmek Istemedım Ankara'da Ise Gelsın Yuz Yuze Goruselım Alıyım Fılan Dıye. Ve Goruyorum Kı Benden Buyuq Olanlar Bıle Daha Orenenemısler Hıc Bır Insanın Icını Yatan Kısılıgını Denemeden Orenemessınız Ve Insan Oglunun Kesfıdılıcek Yanı Hıc Bır Zaman Bıtmez auahahah yardı buradaki sözler,uzun olmasa imza yapardım.[signature][hline]|ugh! büyük beyaz zenci apache| have no fear,vlad is here! -vlad Hakan yarinki maçta forma giymeyecek.Çiplak oynayacak-Cmylmz allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chedipe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Sen Sadece Ordakı Yazdıklarımın Komık Kısmı Algılıyabılmıssın. Asıl Ifade Etmek Istedıgımı Anlıyamamıssın Iste Sız Yanı Kendını Kral Sanıp Kendını Yukseltmeye Calısırken Gozden Dusen Ve Izbe Gıbı Gorulen Kısıler Sadece Isınıze Gelen Kısmını Anlıyorsunuz. Anlamak Isteyen Bunuda Anladı Sanırım Senın Gıbı Bır Kac Tane Daha Varsa Guler Imza Yapar...[signature][hline]Cauldron Owner Chedipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 enson yapmak istediğim şeydir başlık sapıtmak pardon.[signature][hline]Roanoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 neden son zamanlarda herkez cümlelerindeki kelimelerin ilk harfini büyük yazıyor? o zaman ciddi mi oluyorlar? veya daha fazla ilgi mi çekiyor? karizma mı oluyorlar? yoksa tdk imla kurallarını mı değiştirdi? yoksa ben türkiyede değil miyim? what is the matrix huleynn?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / Fıstığa oy verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 said: Chedipe, 08 Ağustos 2004 23:52 tarihinde demiş ki: Abıler Kardesler Ben Hıc Bır Kımsenın Bılgısınden Yararlanmak Icın Buradan Staff Secmek Istemedım Ankara'da Ise Gelsın Yuz Yuze Goruselım Alıyım Fılan Dıye. Ve Goruyorum Kı Benden Buyuq Olanlar Bıle Daha Orenenemısler Hıc Bır Insanın Icını Yatan Kısılıgını Denemeden Orenemessınız Ve Insan Oglunun Kesfıdılıcek Yanı Hıc Bır Zaman Bıtmez ya herşey tamamda ben şeyde kaldım.. B4p S3n N3 4nl4t1y0sun 83n 4nl4m4d1m[signature][hline]Thelegbra(24.07.2004): yeter ben bıktım komşuların kendisini cami sanmasından hergün stereo vaaz, kuran surelerinden nazcizhane alıntılar, ilahiler dinlemekten bıktım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Chedipe, 08 Ağustos 2004 19:34 tarihinde demiş ki: Staff ALımı Sadece Ankara Komplekse girmiştim İstanbul İstanbul diye.İlk kayıtlı üye ben olcam açılınca. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar