MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 arkadaşlar önümüzdeki sene sonunda bir terslik olmazsa Endüstri Mühendisliği'ni bitiriyorum. Gelecek senenin son sene olması nedeniyle bitirme projesi için konu bulmamız gerekiyor. Hocalarla konuşuyoruz, bitiren arkadaşlarla konuşuyoruz dolayısıyla elimizde oldukça konu birikti ama seçeceğimiz konunun bize uygun olmasını istediğimiz için değişik konuları araştırmaya devam ediyoruz. Eğer Endüstri Müh. konularıyla haşır neşir olanınız varsa veya tanıdığı olanınız varsa ve önerebileceğiniz bir konunuz varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Hangi okul ? Öğrencinin bulması pek kolay olmuyor genelde. Bizde hocalar bulmuştu, biz proje seçmiştik. Bize Fritolay Ankara deposunun durum analizi/iyileştirmesi tarzı birşey gelmişti. Method geliştirmiştik, arenada simulayon bile patlatmıştık bir tane Teorik değil de uygulamalı birşey olacak herhalde di mi ? Bilentin bitirme projesi sayfasından bayağı faydalanabilirsiniz eğer uygulamalı bir bitirme projesiyse. Fikir vermesi açısından koyuyorum. Documents başlığının altında Project Descriptions var. http://www.bilkent.edu.tr/~ie477/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İzmir Ekonomi Üniv. hakkaten baya iyi fikirler var bilkentin sitesinde. uygulamalı olacak tabii. şansımız şu; grubumuzda her işten az çok anlayan adam var. bir kişi kalite ve dolayısıyla istatistik konusunda oldukça bilgili, OR zaten hepimiz biliyoruz, birimiz arena gams'i yalayıp yutmuş durumda, bir arkadaş her türlü animasyon video vs şeyleri halledecek kabiliyette, bir arkadaşın programlama bilgisi baya iyi. yani kapsamlı bir şey olmasında sakınca yok açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 sen hangi ara 4oldun ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 3. bitio olm bu sene işte. seneye 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 haa olm bende alcam proje'de ne alcam hiç bilmiom bende, listeye baktım güzel şeylerde yok böyle, bi yüz tanıma sistemi var ona da kolay diyorlar, ders projesi olur ondan diyorlar. Kendim arıcam bişiler bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bide bizim okulda ne kadar pis kulis dönüyor ya proje konusunda, millet gruplarını yapmış konusunu belirlemiş hocayı bile ayarlamış... lan bi durun finaller bitsin dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Evet 3. bitmeden kesinlikle grubunuzu kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 biz koçta bi restoranın gun icinde degisen musteri distributionuna gore yer ve masa seating allocationunu ayarlanmasını saglicak bi arayuz ve bu arayuzden girilen verilerle olusan bi arena simulasyonu yapmıstık. arayuz exceldeydi, distribution, interarrival time, baslangıc saati, saat aralıgı, masa sayısı, koltuk sayısı, masa kapasitesi, bar kapasitesi, aşcı ve garson sayısı vs gibi degiskenleri arayuzden girip, cıktısını arenadan gosteriyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Wispy said: Evet 3. bitmeden kesinlikle grubunuzu kurun. grup mu kaldı hacı, millet bitirmiş olayı, walla gider tek yaparım öyle adam bulamazsam, hiç random adam verilme olayına gelemem, 3kişinin yapcağı işi yaparım ama kafam rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sizi bilmem de bizim bölümde hocalar şart koştu gruplar 5 kişiden az olmayacak diye. sizi bilmiyorum tabii=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 sizin sakat ya, kalanlar da olmuş bu sene endüstrilerden projeden, hatta cemali gelmiş ünlütürke bu ne yazılımda herkes geçio bizde kalıyor sizde zorlaştırın, bırakın biraz demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 evet yaw bizden 2 kişi kalanlardan olcak hatta. yahu bitirme projesinden bırakılır mı ya. ayıptır. 10000tl kaçacak bi taraflarına yazık. üstüne üstlük bi sene daha çekilmez yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 ben de arıyorum konu yaz için yapay sinir ağlarının bişeye uygulanışı yapıcam ama karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 tedarik zinciri, kısıtlar teorisi falan üzerine bişeyler yap. bi işe falan girersen işine yarar, zevklidir. bitirme projesi sikko bişey zaten TEDARİK ZİNCİRİ ve KISITLAR TEORİSİ desen bile olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 ben Customer Lifetime Value üzerine bişey yapıcam hocamla konuştuk hayırlısı subanallah yarappi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 "İşletme gibi de, Mühendislik gibi de" güzel konudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ben de arıyorum da mümkün olduğunca arenadan uzak olsa güzel olur aslında. allah kahretsin o simulasyon dersini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar