Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sphere ile alakali

wolcano

Öne çıkan mesajlar

SElam arkadaşlar server actim dişariya server gozukuyo fakat girmeyi denediklerinde client donup kaliyo neden oldunu bilen varmi acaba ?[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Client'den olabilir.
Patch yapmadıysa olabilir.
İp adresini yanlış yazmış olabilir.
Bigisayarında firewall,antivirus varsa o izin vermiyo olabilir.
Xp ise onun firewall'ı olabilir.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

hayir 98 yüklü disardan kendi clientimi verdim ip dogru fakat server ismini goruyo giremiyo o istersen sen bir dene www.underworld.netteyim.net adresinde client var bak dostum sen bir dene.
NoT:Kesinlikle reklam değildir.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

bu cafe internet cafeden acildi anamakinada xp yuklü firewall nasil kaldircaz aratirdim ama kisacasi iyi bilgi sunmamişlar solermisin nasil olcak.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

Şurda gayet net anlatılmış..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

evet verdiginiz linke baktim ama yine olmadi disardan server ip girdiginde görüyorsun fakat oyuna girdiginde char menusu filan cikmiyor donuyor soyle consolda bakin
11:22:8c:Client connected [Total:2] from '81.215.31.212'.
11:22:N'Bone Knight' was killed by accident.
11:22:8c:Client disconnected [Total:1]

Ayni Bu şekilde oluyor firewall kaldirdim ana makinadan fakat yine olmuyor nedeni ne acaba bunu adsl x5 modem kullniyoruz.[signature][hline]Lutfen Internet Explorer Ayarlarinizla Oylamayin " Gidiyorum " Topiçleri Orjinaldir.Her hangi Bir Mesuliyet Kabul Edilmiyor. ( Bu senenin Modasi Bu heralde) [ Ben Gidiyorum ]...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...