goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 bakın ciddi söylüyorum, tuşları çok dik piramit gibi klavyelerle oyun azcık daha zor. gidin daha yassı bişeyler alın bana teşekkür edeceksiniz sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 vatan'da indirime girmiş 37 olmuş kaçtı ki önceden gerçi http://www.vatanbilgisayar.com/a4-tech-x7-g800mu-x7-g800mu-kablolu-gamer-klavye/productdetails.aspx?I_ID=34815 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 x7 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Gaming keyboard gaming mouse denilince genelde ucuz ürün bulabilmek zor oluyor logitech ve razor harika ürünler yapıyor ama fiyat olarak ucuz diye nitelendirebileceğimiz gaming ürünleri ürettiklerini sanmıyorum. Sadece fiyata bakma ürün incelemeleri yapan platformlar var buraları da kontrol edip artılarını eksilerini gözlemle ki daha sonra üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 sürekli kullandığın g15 varken öyle arada sırada kullanmalık x7 her türlü yeter bence. 15 macro tuşu var 5 i gayet rahat ulaşılabilecek konumda. kulaklık mikrofon ve usb girişi falan da var ihtiyaç duyarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 görece ucuz sayılır bu da :) link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 simdi kurdum g11'i gayet guzel tavsiye ederim tek eksigi turkce klavye deil zaten de gerenk yok turkceye benim icin cok fazla, cok gerek oldugunda alttan turkce klavye yapip kullanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar