Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roland Garros 2010

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Neyse bırakalım trollümüzü takılsın.

Robin Söderling yarı finalde Tomas Berdych ile karşılaşıyor. Başka bir sürpriz olmazsa geçen senenin rövanşı olarak Nadal vs Söderling olur gibi final.

Söderling bugün ki gibi oynarsa süper bir final izleriz. :)

Melzer de Djokovic'i yener diye bekliyorum. Nadal vs Melzer yarı finali olur öbür tarafta da.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Lauren said:
federer, tenisin messi'si ise; nadal, mourinho'sudur.

bu ne demek yahu? anlamadım harbiden :)

messi, yani yaptığı işin yetenek olarak tartışılmaz en iyisi, teknik olarak mükemmel, yanına yaklaşılamaz. mourinho da, en iyisine ayarı veren (bkz. inter-barca).
Sosyal ağlarda paylaş

öfff abi amma kasmışsın ilişki kuracam diye.
ben nadal'ın da federer'in de hayranıyım. daha dogrusu tenisi seviyorum. o yuzden ikisinin cekismesi hosuma gidiyor.

yalnız mokoko demis ki federer cok ruhsuz. adama ruhsuz demek icin hicbir macını seyretmemis olmak, maclardan sonra yaptıgı konusmaları dinlememis olmak lazım. ya da hatersındır.

nadal hicbir zaman pes etmemesiyle, federer de isin teknik boyutunu mukemmele cıkarmasıyla bu isin en iyi iki ismi olmuslardır. ama federer simdiden yakaladıgı basarılarla zaten efsane durumunda. 16 grand slam boru degil. nadal da federer'e karsı en basarılı isim. bu da onu zaten 2 numara yapmaya yetiyor. federer'e karsı sadece toprakta degil diger kortlarda da ustunluk kurabiliyor ama topraktaki ezici ustunlugu diger zeminlerde gecerli degil.

federer yavas yavas kariyerinin sonuna yaklasıyor. nadal daha cok genc. uzun sure daha roland garros'u domine eder. arkadan gelen umut vadeden tenisciler ise nadal kadar iyi degiller. del potro kıvılcım gibi parladı. djokovic'in kapasitesi bi kac yıldır ne kadar oldugunu gosteriyor. any murray britanyanın tek umudu, ama yeterli degil. ozellikle son macında resmen pes etmis bi goruntu icindeydi, oynamak istemiyorsan bile oyle gorunmemen lazım bu oyunda. fransızlardan zaten cacık olmaz.

soderling gecen sene yine toprakta nadalı eledi. bu sene de federer. bu kolay bir basarı degil. turnuvayı kazanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

eurosport izlediginden emin misin? ha yok ya da nadal fanboi oldugun icin boyle konusuyorsun muhtemelen. ibiş dedigin isvecli her grand slam sırasında eurosport'ta cıkıyor.

eurosporttan izliyorum. Özellikle türk spikerler maç başlayana kadar yok derin toplar atamıyor nadal, yok eskiden aldığı roland garosların birinden gösterilen bir pozisyondan sonra file önünde yaptıklarını acemice hatalar yapıyor(kelime kelime ne dediklerini hatırlamıyorum) gibi yorumlar yaptılar. Adam Grand slam kazanmış ayıptır.
Mats Wilander zaten 5 sette soderling alır dedi. Hatta 4 sette alır diyecektim ama o kadar milliyetçi davranmak istemedim baabında birşeyler söyledi. Ama en azından türk spikerlerden daha tarafsız olduğu kesin. Ayrıca biliyorum Mats Wilander wimbledon (zaten eurosport vermiyor onu) hariç bütün grand slamlerde yorum yaptığını.
Ayrıca nadal fanboi değilim. Soderling alsa daha iyi olur diye de düşünmekteyim.
yok yani senle aynı şeyi düşünmüyorum diye ayar çabasıda manidar.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de spikerlerin nadal yanlısı olabilecegini dusunuyodum. hatta 2. sette aldıgı puanlardan sonra bunun gayet de normal oldugunu dusundum. soderling'i yerme, ya da nadal'ı basarısız gosterme gibi bi tutum takındıklarını gormedim.

madem mats wilander'i tanıyosun ne diye isvecli ibis diye konusuyosun derler adama. soderling'in kazanacagını dusunmesi sen de neden gerginlik yarattı onu da anlamadım. herkes nadal kazanacak mı demeliydi mactan once? nedir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

ben de spikerlerin nadal yanlısı olabilecegini dusunuyodum. hatta 2. sette aldıgı puanlardan sonra bunun gayet de normal oldugunu dusundum. soderling'i yerme, ya da nadal'ı basarısız gosterme gibi bi tutum takındıklarını gormedim.

madem mats wilander'i tanıyosun ne diye isvecli ibis diye konusuyosun derler adama. soderling'in kazanacagını dusunmesi sen de neden gerginlik yarattı onu da anlamadım. herkes nadal kazanacak mı demeliydi mactan once? nedir yani.

İbiş lafına takıldın sende. Neyse soderling yense de yenilse de benim için değişecek birşey yok, umrumda değil. İyi maç izlemekten başka bir amacımda yok zaten. Sen nereden çıkarıyorsan benim herhangi bir skor sebebiyle gergin olmamı.
Herkes nadal kazancak diye bir görürşü olması saçma zaten. Neyse yeter bu kadar. Selametle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...