Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anket: köpek alcak olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Bu konuyu kim actı ya..Gecen sene dobermanım öldü 15 yasında..Sezarcıgım aklıma geldi....Gercekten cok tuhaf oldum..15 senelik bir doberman sahibi oldugum icin deneyimlerimi anlatıyım..Dobermanlar her türlü iklime;hr türlü ortama cok kolay uyum saglarlar..Bu hayvanlar tahmin ettiginizden daha zeki ve daha sadıkdırlar..Sadece su var ufakken disiplini elden bırakmamak gereklidir.Buda aynı seviyeye yani oturgunuz kolduga bile cıkarmıaycaksınız ..1 yasına kadar en az..Birde Bu köpekleri döverek vurarak egitim verilmemesi gereken köpekler..Cok fazla havlamazlar,Evde (apartman dairesi olabilir)ufakken sevgi ile büyütürseniz kimseye saldırma poziyonlarıda pek olmaz..Müthiş koruma ic güdüsüne sahipdirler.Kendi tasmalarını bile baskasının ellemesinden hoslanmazlar,apartmanda bakıcaksanız. baska köpek olmaması olursa bile umarım erkek erkek gibi olmaması iyidir.Doberman mutlaka bir pundunu bulup diger köpeği ısırıcakdır mutlaka.unutmazlar cünkü..Çiş egitimini cok cabuk ögreniyrolar.6-7 aylıga geldiklerinde coktan ögrenmiş oluyorlar..ufakken mutlaka takviye calsiyum verin cünkü köpeklerin yaslılık dönemlerinde verdiginiz bu calsiyum onun daha güclü olmasını saglıyor..En güzel calsiyum yumruta kabuklarını diyorum mamasının icine atın..Daha baska dobermanla ilgili bilgi almak istiyen varsa pm le yardı medebilirim..hala daha iki dobermanım ve iki de bordeux mastifim var...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Xaenin said:

Ben de isterim barınaktan köpek almak ama anlamadığım şey barınaktan köpek almak istemeyen insanlara neden laf ediliyor. Size ne yani? Çirkin, bakımsız, fakir ve yardıma muhtaç diye sırf bir can kurtarmak, ona bir hayat sunmak için gidin sokaktan birini bulup evlenin isterseniz. Güzel ve bakımlı insanlarla bir hayat kuranlara da küfür edin yeri gelince.

Yani dediğim şeyin pek bir anlamı olmadığının farkındayım ama bazılarınızın hayvansever ayaklarına yatıp BARINAEAAAA diye haykırmasını, istemeyenlere laf etmesini aşırı komik buluyorum.

acayip katılasım geldi. barınaktan köpek alanlara +rep vermiyorlar. herkes barınaktan alsın. pet shop taki itler hapis kalsın dimi. o da köpek bu da köpek. ayrıca sevmediğim bir köpeği barınaktan alacağıma onu besleme parasını fakir bir insana veririm. barınaktan köpek kurtaracağımıza sokaktan insan kurtarmaya çalışsak daha iyi değil mi? şimdi sözde hayvanseverler ve köpek barınakları üzerine durucam. tamam köpekleri hayvanları sevin ama öncelikli Türkiye de insanlar var barınaktaki köpeklerden beter yaşayan. hayvan ve barınak düşmanı değilim yanlış anlaşılmasında öncelik sırası çok karııştırılıyor. neyse...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...