wesborland171 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 safkan bir american bulursan al kaçırma ama çok zor bulursun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 silgisi olan var mı, var ama evde gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Git doberman al oylamadada onde zaten bitsin bu barinak muhabbeti , al sonrada barinaga birak tekrar al hem doberman hem barinak olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 barınaktan al dicektim köpekmiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 doberman alma ama çok korkuyorum ben dobermandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Cons said: abi ben 3 kere aldım barınaktan 3üde balkon demirlerinin arasından düşüp öldü tavsiye etmiyorum barınak köpeği. SAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Bu konuyu kim actı ya..Gecen sene dobermanım öldü 15 yasında..Sezarcıgım aklıma geldi....Gercekten cok tuhaf oldum..15 senelik bir doberman sahibi oldugum icin deneyimlerimi anlatıyım..Dobermanlar her türlü iklime;hr türlü ortama cok kolay uyum saglarlar..Bu hayvanlar tahmin ettiginizden daha zeki ve daha sadıkdırlar..Sadece su var ufakken disiplini elden bırakmamak gereklidir.Buda aynı seviyeye yani oturgunuz kolduga bile cıkarmıaycaksınız ..1 yasına kadar en az..Birde Bu köpekleri döverek vurarak egitim verilmemesi gereken köpekler..Cok fazla havlamazlar,Evde (apartman dairesi olabilir)ufakken sevgi ile büyütürseniz kimseye saldırma poziyonlarıda pek olmaz..Müthiş koruma ic güdüsüne sahipdirler.Kendi tasmalarını bile baskasının ellemesinden hoslanmazlar,apartmanda bakıcaksanız. baska köpek olmaması olursa bile umarım erkek erkek gibi olmaması iyidir.Doberman mutlaka bir pundunu bulup diger köpeği ısırıcakdır mutlaka.unutmazlar cünkü..Çiş egitimini cok cabuk ögreniyrolar.6-7 aylıga geldiklerinde coktan ögrenmiş oluyorlar..ufakken mutlaka takviye calsiyum verin cünkü köpeklerin yaslılık dönemlerinde verdiginiz bu calsiyum onun daha güclü olmasını saglıyor..En güzel calsiyum yumruta kabuklarını diyorum mamasının icine atın..Daha baska dobermanla ilgili bilgi almak istiyen varsa pm le yardı medebilirim..hala daha iki dobermanım ve iki de bordeux mastifim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 dogo argentino. bak bi araştır gerçekten mükemmel köpek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hermesus Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Mastifleride önerebilirim.iki tane 1 yasında dişi erkek bordeux mastifim var..cok memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 dogo iyidir dogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 alman kurdu diğer 2sini sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Amerikan Bulldog al model'de söyle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 iğrenç resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 doberman çok yakışıklı köpekte bu buldoglar harbi çirkin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 pug alirdim sevimli şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Masticore said: Amerikan Bulldog al model'de söyle olsun oha zenci mimikli köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 ikisi arası seçim yapacaksan elbette doberman ama alman kurdu ıkısıne de basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 ikisi arasındaysa doberman tabiki.. En büyük etkende o amerikan buldogu olan kardeşimizin salyasıyla kesinlikle baş edemessin.. yemek görsün akar.. sen yemek ye akar.. yapış yapış gezersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dogo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 çok canım çekti.. barınaktan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2010 son nokta bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 spompas said: Masticore said: Amerikan Bulldog al model'de söyle olsun oha zenci mimikli köpek hahah bencede ükesin beyaza boyamışlar eheueheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 dogo argentino. hem orjinali beyaz asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Xaenin said: Ben de isterim barınaktan köpek almak ama anlamadığım şey barınaktan köpek almak istemeyen insanlara neden laf ediliyor. Size ne yani? Çirkin, bakımsız, fakir ve yardıma muhtaç diye sırf bir can kurtarmak, ona bir hayat sunmak için gidin sokaktan birini bulup evlenin isterseniz. Güzel ve bakımlı insanlarla bir hayat kuranlara da küfür edin yeri gelince. Yani dediğim şeyin pek bir anlamı olmadığının farkındayım ama bazılarınızın hayvansever ayaklarına yatıp BARINAEAAAA diye haykırmasını, istemeyenlere laf etmesini aşırı komik buluyorum. acayip katılasım geldi. barınaktan köpek alanlara +rep vermiyorlar. herkes barınaktan alsın. pet shop taki itler hapis kalsın dimi. o da köpek bu da köpek. ayrıca sevmediğim bir köpeği barınaktan alacağıma onu besleme parasını fakir bir insana veririm. barınaktan köpek kurtaracağımıza sokaktan insan kurtarmaya çalışsak daha iyi değil mi? şimdi sözde hayvanseverler ve köpek barınakları üzerine durucam. tamam köpekleri hayvanları sevin ama öncelikli Türkiye de insanlar var barınaktaki köpeklerden beter yaşayan. hayvan ve barınak düşmanı değilim yanlış anlaşılmasında öncelik sırası çok karııştırılıyor. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 sokaktan kurtarmaya çalıştığın insan seni soyar üstüne bi de bıçaklar, kaçar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar