Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sen al barınaktan nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bikaç seçenek daha koysaydın keşke. bence bulldog daha sevimli, buldog al ikisi arasında kaldıysan. dobermanları nedense hiç sevemedim ben. her an ters bi hareket yapacakmış gibi duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Mayhem said: sen al barınaktan nolcak benim zamanım olsa ve de bakıcak yerim olsa elli defa almıstım simdiye kadar. en fazla istedigim seylerden bir kopek sahibi olmak. ama yakın zamanda oluru yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 zaten herkes köpegin sorumlulugu altından da kalkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi ben 3 kere aldım barınaktan 3üde balkon demirlerinin arasından düşüp öldü tavsiye etmiyorum barınak köpeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 olm kzı arkadaşım uyuyodu sessiz gülemedim orç abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi böyle köpek tavsiyesi isteyen insanlara barınaktan köpek al diyenlere fitil oluyorum ben. adam barınaktan alcak olsa alır. demek ki neymiş ? adam cins köpek almak istiyormuş. yani buraya barınaktan al demenin hiçbir mantığı yokmuş. sevgiler. ayrıca doberman ile bulldog arasında nasıl kalıyorsun mayhem seni de anlamadım hacı. sanki birbirine çok yakın 2 köpekmiş gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 vicdansızmısın nesi komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 peki hangi cins alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ya iki ton bıdı bıdı yapacağınıza anketi işaretleyin ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bence buyuk alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi 2 side çirkin hayvan karar veremedim bulldoga verdim oyumu.Ancak salladım ya düşüncem o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ne için kullanıcaksın, söyle de ona göre diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yarışmalara sokup ödül kazancakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 cins kopek ne be irkcilik yapmayin git al barinaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ccc doberman ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bella said: çok komik. böyle trajik olayları nasıl bir insan komik bulabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ilk mesaja köpeklerin özellikleri hakkında bilgi v.b ekledim ayrıca barınaktan almıycam arkadaşlar, sağolun bu tavsiyeniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sizin rezilliğinizi komik buluyorum. hatta komik de değil trajikomik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 nasıl bir insansın sen ya. bunca kişi kendini paraladı. gene de barınaktan almıcam diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 HAYRET BISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 büyük ihtimalle ölene kadar seninle beraber olacak bir canlıyı buradaki bir avuç ibişin seçimine bırakıyorsan barınaktan al sen yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Skillerini öğrendim ve hala bulldog diyorum eğer illa 2si arasındaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ya anlamadığım bişey var bu köpeği aldığında yaklaşık 10 yıl boyunca bakıcaksın, anketle karar mı verilir. edit: popeye de söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar