yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 haha TR'den korkmuyolarsa IRA'dan korksunlar bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 en son 1967demi ne oyle 3-5 kanka ulke toplanip gitmisti 6 gun icinde paketleyip geri postaladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 araplar sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Viktor said: http://www.newser.com/article/d9g3d4qo0/ap-interview-french-judge-says-turkish-charity-behind-gaza-flotilla-had-terror-ties.html IHH nin gecmsiten terorist bagini yeniden isitip ortaya cikartmislar amerika orgutun hamasla 3 yildir gorustugunu dogruluyor filan keske daha duzgun bir organizasyon yapsaydi sunu, sabahtan beri JIDF cilerin her turlu saklabanligiyla dalga geciyorum suna vericek cevap bulamadim cunki dogru oldugunu biliyorum :/ bu arada hamas gemiden israilin ciakrip goturdugu yardimi kabul etmemis yardimi turkler yolladi, onlar getirip dagitsin demisler Abi gemide silah yok. Uluslararası karasularda adamlar bize dalmış. 9 adamımız gitmiş. İhh'nın bilmem ne terörist bağı vardı mezesine mi atlıyorsunuz şimdi? Böyle konuşan insanlar varsa konuşturmayın hiç şu kanı bozukları bence. Çünkü başkalarına terörist diyenler teröristin önde gideni. Yıllardır kafalarına göre adam kesiyorlar, hala barbar türkler, bıdı bıdı terörden korkuyoruz falan filan. O yemek bayık artık. Tabi ki o yardımın içinde her şey karışmış olabilir. Buradan da silah milah gitmemişti. İyi yapmış Hamas'da. Gideceği yer tabi ki Hamas yardımın çünkü Hamas şu an Filistin devletini yöneten grup. İsrail'in başındaki şeref yoksunları gibi. Amaç Gazze'deki ve Filistin'deki drama yardımlarımızı iletebilmek fakat bunu da tutup İsrail'lilere verecek değiliz. Direk teröristlere yardım ediyoruz diye algılayacaksak, Amerika'da İsrail'e yardım ediyor. Pak, temiz insancıklar modlarına sokmayın şunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 toggie said: ölenleri de şehit mertebesine ulaştırdılar zaten. abv su gericileri gorunce israil'e olan butun nefretim icimde kalıyor. Çok biliyorsun ya dini ve şehit mertebesinin ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gemiye islamci gözü kör provokasyon cikarmak icin giden bi suru kisi koyarsan sonucu boyle olur keske avrupai modern gercek özgürlük icin giden kisileri koysalardida komandolar indiginde birine zarar geldiginde onlar suclu olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 İşte sorunda o zaten o modern dediğin insanlar böyle bir hareket yapamıyor daha doğrusu yemiyor yapmak. Revenant said: gemiye islamci gözü kör provokasyon cikarmak icin giden bi suru kisi koyarsan sonucu boyle olur keske avrupai modern gercek özgürlük icin giden kisileri koysalardida komandolar indiginde birine zarar geldiginde onlar suclu olsaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Absolut said: İşte sorunda o zaten o modern dediğin insanlar böyle bir hareket yapamıyor daha doğrusu yemiyor yapmak. Revenant said: gemiye islamci gözü kör provokasyon cikarmak icin giden bi suru kisi koyarsan sonucu boyle olur keske avrupai modern gercek özgürlük icin giden kisileri koysalardida komandolar indiginde birine zarar geldiginde onlar suclu olsaydi. Abi onların destek verdiği herhangi birşeye ne destek veririm ne katılırım ne yanına yaklaşırım :) Benden uzak olsunlar, nerde boğulurlarsa boğulsunlar. Çıkıp 10 askeri biz etkisiz hale getirdik diyor adamlar ya hala, ondan sonra vurulmuşlar, eee kaşınırsan kaşırlar. Ne salakça bir çabadır gemiye inen komandoları etkisiz hale getirmeye çalışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 @Revenant : Zaten onlar suçlular , neden bahsediyorsun gerçekten anlayamıyorum. Biz mi suçlu olduk şimdi? Sopalara karşı taramalılar, uluslararası karasuları, 9 ölü ve biz suçluyuz hala. Ülkemiz insanı böyle düşünürken uluslararası kamuoyu neden bık bık etmesin, onlar da haklı gerçi. Ha şunu şöyle dersen hak veririm, Mavi Marmara'nın içerisinde yabancı milletlerden de homojen dağıt insanları. Öyle dalsınlar bak ne oluyor dersen aynen katılıyorum, o da gayet stratejik bir hatadır. Çünkü hedef alınan gemi direk Mavi Marmara'ydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 senin gemine senden izin almadan silahlı askerkerle gelemezler.Gelirlerse de tepkiyle karşılaşırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ASkerlerin uluslararası sularda müdehalesi tabiki tartışılamayacak bir müdehale. Ama artık asker gelmiş gemiye el koymaya hazırlanıyorken onlara sopa bıçak vs ile saldırmakta bence çok doğru bir karar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 balon said: @Revenant : Zaten onlar suçlular , neden bahsediyorsun gerçekten anlayamıyorum. Biz mi suçlu olduk şimdi? Sopalara karşı taramalılar, uluslararası karasuları, 9 ölü ve biz suçluyuz hala. Ülkemiz insanı böyle düşünürken uluslararası kamuoyu neden bık bık etmesin, onlar da haklı gerçi. Ha şunu şöyle dersen hak veririm, Mavi Marmara'nın içerisinde yabancı milletlerden de homojen dağıt insanları. Öyle dalsınlar bak ne oluyor dersen aynen katılıyorum, o da gayet stratejik bir hatadır. Çünkü hedef alınan gemi direk Mavi Marmara'ydı. hedef alınan gemi mavi marmara değil direk, diğer gemiler komando dövmeye kalkmamış, içinde gerçek aktivistler var, ihh yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Sorulması gereken şu o arbede askerler ateş açtıktan sonra mı başladı , arbede çıktığı için mi ateş açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 balon said: toggie said: ölenleri de şehit mertebesine ulaştırdılar zaten. abv su gericileri gorunce israil'e olan butun nefretim icimde kalıyor. Çok biliyorsun ya dini ve şehit mertebesinin ne olduğunu. sen kimsin yahu? nerden tanıyosun beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 _anijav_ said: Sorulması gereken şu o arbede askerler ateş açtıktan sonra mı başladı , arbede çıktığı için mi ateş açıldı Önce ateş açılsa, 10 asker esir alamazsın sopalar ile dimi? "“İlk etapta arkadaşlarımız, gelen İsrail askerlerinden 10 tanesi etkisiz hale getirdi. Silahlarını aldık ama kullanmadık. Denize attık. " IHH başkanı başka sorunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Haklıyken haksiz duruma düstük problem orda neden diger ulkelerden gelenler gelenler sorun cikarmadida bizimkiler cullandi olay o kimse cullanmasa yaptiklariyla kalicaklar rezil olucaklardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Szasstam said: Absolut said: İşte sorunda o zaten o modern dediğin insanlar böyle bir hareket yapamıyor daha doğrusu yemiyor yapmak. Revenant said: gemiye islamci gözü kör provokasyon cikarmak icin giden bi suru kisi koyarsan sonucu boyle olur keske avrupai modern gercek özgürlük icin giden kisileri koysalardida komandolar indiginde birine zarar geldiginde onlar suclu olsaydi. Abi onların destek verdiği herhangi birşeye ne destek veririm ne katılırım ne yanına yaklaşırım :) Benden uzak olsunlar, nerde boğulurlarsa boğulsunlar. Çıkıp 10 askeri biz etkisiz hale getirdik diyor adamlar ya hala, ondan sonra vurulmuşlar, eee kaşınırsan kaşırlar. Ne salakça bir çabadır gemiye inen komandoları etkisiz hale getirmeye çalışmak. Aynen öyle.Ulan bari sakla ilk saldıranın sen olduğunu mazlumu oyna da yiyelim."Adamın komandolarına saldırdım" de sonra niye ateş açtılar" diye ağla.Ne yapsın komandolar konuşarak ikna etmeye mi çalışsın göz dönmüş kalabalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 yine rezil oldular, uluslararası sularda Türk bandıralı gemiye adamlar çıkartma yapıyorlar. Dahası mı var çekip vursalar yeriydi ilk kimin ateş açtığı, şuydu buydu bunlar önemli değil. Müdahale tamamen hatalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Askerler harbi bir de başta boya tabancasıyla kontrolü ele geçirmiş, gemidekilerden bazıları yayını kestikten sonra öldürdüler insanları falan diyor, doğru mu acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Szasstam said: hedef alınan gemi mavi marmara değil direk, diğer gemiler komando dövmeye kalkmamış, içinde gerçek aktivistler var, ihh yok... Diğer gemilerdekiler aktivistlerken bizimkiler teröristler miydi bunu mu iddaa ediyorsun ? Hedef Mavi Marmara'ydı çünkü bir cevap verilmesi gerekiyordu sesi yüksek çıkanlara. İsrail basınında çıkan videolarda da ilk uyarılan geminin Mavi Marmara olduğu rahatça görülüyor çünkü Türk bandıralı gemi. O yüzden önce pervanesine vurulup hızı kesildi ve uluslarası karasularda gemiye müdahale edildi ki biz her şeyi yaparız diye. Evinize giren hırsızı görüp imkanınız varsa al aşağı edersiniz. Orada bulunan insanlar da 2-3 asker olunca al aşağı etmeye çalışmışlar ki bundan doğalı yok. Gemiye dalmaları yetmiyormuş gibi 9 kişiyi öldürsünler, üstelik bizimkiler gerçek aktivist olmasın.. İçimizdeki İrlandalılardan bile değilsiniz be artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 balon said: Orada bulunan insanlar da 2-3 asker olunca al aşağı etmeye çalışmışlar ki bundan doğalı yok. balon said: İçimizdeki İrlandalılardan bile değilsiniz be artık. senin görüşünle sizden biri olmadığıma memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ayrıca milliyet'ten aldığım haberin bir kısmı "İHH İnsani Yardım Vakfı Kayseri Yetkilisi Ömer Yağmur, gazetecilere yaptığı açıklamada, ölenler arasında bulunan 19 yaşındaki Furkan Doğan’ın, Kayseri Fen Lisesi mezunu olduğunu belirtti.Amerikan pasaportu sahibi olan Doğan’ın, Türk vatandaşı olduğunu aktaran Yağmur, Doğan’ın kafasında 5 kurşun tespit edildiğini, kurşunlardan 4’ünün başına, 1’inin de göğsüne isabet ettiğini söyledi." http://www.milliyet.com.tr/19-yasindaki-furkan-in-basina-5-kursun-sikilmis/turkiye/sondakika/03.06.2010/1246100/default.htm Haberde yukarıdan ateş edildiği de yazıyordu ama bulamadım şimdi o kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 said: Orada bulunan insanlar da 2-3 asker olunca al aşağı etmeye çalışmışlar ki bundan doğalı yok. Savaş gemisiyle gelmiş herifler, doğal falan değil, bildiğin aptallık bu tepki. 2-3 askeri indirince geri mi dönecek o savaş gemileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Reddit'te her tartismaya yetisememeye basladim, yardim patiler. Reddit Erdogan'in aciklamasi konusu is pipimize sunnete kadar uzadi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Szasstam said: _anijav_ said: Sorulması gereken şu o arbede askerler ateş açtıktan sonra mı başladı , arbede çıktığı için mi ateş açıldı Önce ateş açılsa, 10 asker esir alamazsın sopalar ile dimi? "“İlk etapta arkadaşlarımız, gelen İsrail askerlerinden 10 tanesi etkisiz hale getirdi. Silahlarını aldık ama kullanmadık. Denize attık. " IHH başkanı başka sorunuz?Bi dakka gemine uluslararası kara sularda izinsizce gelen başka bir devlet askerini çiçeklerle mi karşılıyacaktın ? O adamların en başta gemiye girme hakkını kendilerinde görmesi HATA , gerisi teferruat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar