Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bu topicteki bazı tipler keşke filistinde doğsaymış diyorum. Evet, bir de yardım malzemeleriyle "modern cihat" yapmaya gitmişler. Ne hikmetse yunanlılar da katılmış onlara, imana geldiler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ne taşaklı bir ülkesin sen israil ya helal lan heriflere kimseden korkmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Dennis said: Bu topicteki bazı tipler keşke filistinde doğsaymış diyorum. Evet, bir de yardım malzemeleriyle "modern cihat" yapmaya gitmişler. Ne hikmetse yunanlılar da katılmış onlara, imana geldiler sanırım. Bu konuda laf sokma cabalari gayet yersiz. Soyledigim sey Filistin'e ve halkina ozel degil, tam aksina kendi milletimin bu tip konulardaki tutumuna ozel. Hani bile bile ters noktalarinizdan anlayip, gereksiz yere cikismayin. Ha varsa algi sorunlariniz, o zaman bi zahmet ikinci kere, olmadi ucuncu kere okuyunuz cevap yazmadan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İlk cümle sana özel bile değil, dikkat edersen "Evet, bir de" diyip başka bir konuya geçerek tepkimi belirtmişim orada. Şu kısma katılıyorum, müslüman olmayan bir ülke böyle zor durumda olsa, ona da aynı şekilde yardım edilmesi lazım Türk milleti tarafından. Ama orada fazla genelleme yapmışsın, o gemide amaçları sadece insanlara yardım etmek olan birçok insan var. Edit: Bu ülke Haiti'ye yardım yaparken de "Haiti mi Hakkarimi dayıço?" diyen tipler çıktığı için, her halta bir kulp bulmaya çalışmayalım. Bırakın kulpsuz kalsınlar, kulpsuz haltlar da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Rte napıcak acaba esas merak konusu o birde adamlar yunan gemilerine müdehale etmemiş sanırım o da çok büyük bir sorun aslında sadece türk gemilerine müdehale yapılması. Bakalım sadece nota mı vermekle kalıcak bizim ülke böyle devam ederse zaten israil bölgenin hakimi olduğunu ilan eder yada tayyip 3. dünya savaşının ilk adımını atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abi ohaaaaa buraya acilen türkiye yardım etmeli tekrar saldırıyolar insanlar ölüyo falan diyo muhabir hala. sürekli ateş etmeye başlamışlar bu sefer, noluyo ulan savaş çıkıcak yarın :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Olay tartışılırda uluslararası sularda müdahale değilde başka yerde müdahale edemiyorlar mı, neden o kadar açıkta müdaha ediyor bu gençler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: Joscelin olm şu telsizleri falan Joscelin silah sanıp [b]Joscelin[/b] ateş açsalar ya Joscelin gemiye Cons ne komik olru Joscelin evet olm Cons ben israil olsam Joscelin resmen Cons açarım Joscelin eğlenirim Cons silah sandım Cons euheu Cons derim Joscelin hahahahahahahaha Cons IT'S RINGIN Cons IT'S A BOMB Kaçırdın Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahdfjlasdfkşl its ringing. its a bomb iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 aögfaga adamlara malum olmuş. hadi savaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kelimelerin yetmedigi an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 jamlemişler zaten ulaşılamıyor gemilere , 2 ölü falan yalan , helikopterden inip direk ateş açmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ne telsiz ne kamera , marinatraffic bile engellendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 izlediğimiz yer 11bin oldu sürekli sayı artıyo izlenme millet uyanıyo daha yeni yeni. bakalım israil konsolosluğuna nasıl saldırılıcak bu sabah korumasa polis falan ne güzel olur yaksınlar orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 isralin bittigi an bu andır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yunan gemileri neden mısır a gidiyor orasını anlamadım gazze ye yardım edilmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 off aslında orda sadece kaptan köşkünü ele geçirmekti direktifler ama köşkte cCc çılgıntürk cCc birisi savunmuş kendini ve askeri etkisiz hale getirmiş bi jutsu kullanarak. ondan sonra öldürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 abii , istanbul dışından konvoylarla yola çıkmışlar :D israil konsoloslugunu YIKARLAR . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 of bugün konsolosluk partisine herkes katılsın, ben de atlayıp geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Abdurrahman Dilipak o, Vakit yazarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 hadi ya , iyi tutmuş kendini , ben olsam kitap mitap tanımazdm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 konuşan adam ne diyo ya belhum adal falan israil hayvandan da aşağı bir yamyamdır diyo adğolmfjğoadjgmdasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 aha adam savaş çıksın diyo resmen ahahaha çok iyi ya bu adam NEW HERO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 adam baya gandalf gibi yavaş başladı konuşmaya sonra hayvan yahudiler diye bağırmaya başladı naaptın amca zaten savaş istiyoruz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 -kalabalığa mesajınız ne olucak efendim ? -bunu birazdan belirliycez. (arkadan gelen ilahiler ve dualar) OMG cihad stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar