Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İHH İnsani yardım gemisi Gazze yolunda. Yarın sabah -engellenmezse- varıyor.

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Dennis said:

Bu topicteki bazı tipler keşke filistinde doğsaymış diyorum. Evet, bir de yardım malzemeleriyle "modern cihat" yapmaya gitmişler. Ne hikmetse yunanlılar da katılmış onlara, imana geldiler sanırım.

Bu konuda laf sokma cabalari gayet yersiz. Soyledigim sey Filistin'e ve halkina ozel degil, tam aksina kendi milletimin bu tip konulardaki tutumuna ozel. Hani bile bile ters noktalarinizdan anlayip, gereksiz yere cikismayin.

Ha varsa algi sorunlariniz, o zaman bi zahmet ikinci kere, olmadi ucuncu kere okuyunuz cevap yazmadan once.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk cümle sana özel bile değil, dikkat edersen "Evet, bir de" diyip başka bir konuya geçerek tepkimi belirtmişim orada. Şu kısma katılıyorum, müslüman olmayan bir ülke böyle zor durumda olsa, ona da aynı şekilde yardım edilmesi lazım Türk milleti tarafından. Ama orada fazla genelleme yapmışsın, o gemide amaçları sadece insanlara yardım etmek olan birçok insan var.

Edit: Bu ülke Haiti'ye yardım yaparken de "Haiti mi Hakkarimi dayıço?" diyen tipler çıktığı için, her halta bir kulp bulmaya çalışmayalım. Bırakın kulpsuz kalsınlar, kulpsuz haltlar da güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Rte napıcak acaba esas merak konusu o birde adamlar yunan gemilerine müdehale etmemiş sanırım o da çok büyük bir sorun aslında sadece türk gemilerine müdehale yapılması. Bakalım sadece nota mı vermekle kalıcak bizim ülke böyle devam ederse zaten israil bölgenin hakimi olduğunu ilan eder yada tayyip 3. dünya savaşının ilk adımını atar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Joscelin olm şu telsizleri falan
Joscelin silah sanıp
[b]Joscelin[/b] ateş açsalar ya
Joscelin gemiye
Cons ne komik olru
Joscelin evet olm
Cons ben israil olsam
Joscelin resmen
Cons açarım
Joscelin eğlenirim