nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Cümlelerinizi doğru seçin o zaman. Ha ayrıca halkın içinde rüşvetçi olduğu gerçeği de o halkı/milleti rüşvetçi yapmaz. O genellemeyi yapmak yanlıştır. Bir de burada ciden ırkçı laflar edenler oldu. Zaten absodan tepki de gelmiş sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahah sparkin mesaj patladi abso ama sparkin dedigi guzeldi be o forum acik olsaydi efsane mesajlar gorurduk gök yeleli'nin mesajlarini gormek isterdim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Lilly said: şu "bu gemide bebekler var, çocuklar var, yaşlılar var" kısmını da algılayamadım. ne işi var onların o gemide? :S Evet bunu ben de anlamadım. Asker saldırdığında çocuk "okuyom ben yaa!" mı diyecek nedir yani? Çocuk dediğin okulunda okur bilemedin evinde oturur, onları öyle bir ortama sürükleyip kendi çıkarların için riske atmak çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 genelleme kötü bişeydir ama genelleme yapan insanlara ne yapiyorsun lan sen diemem şahsen genellemeden rahatsız olanda kendine biraz çeki düzen verir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 DoruK said: Lilly said: şu "bu gemide bebekler var, çocuklar var, yaşlılar var" kısmını da algılayamadım. ne işi var onların o gemide? :Ssaldırırlarsa duygu sömürüsü yapma niyetiyle çoluk çocuğun hayatını riske atan dengesizler işte. amacına ulaşabilir mi o bile şüpheli. kullandikalri taktik hamasla birebir ayni sert karsilik verecegini bildikleri halde tasla sopayla ates edip taciz ediyor, sonra israil dengesiz guc kullaninca INSALIKH DISIHHHH, BEBEK VAR GEMIDE YASLI VAARRRRRR IMANSIZLAR goturmiyicektin onlari o zaman kendin kasindin ama ne yazikki kamuoyu yiyor bu oyunlari iste, hamas oyunu olsun bunun adida ari kovanian comak sokanin "arilar ustume geliyor" diye sikayet hakki olmamali, en az israil kadar lesler gemideki canlari tehlikeye aticak sekilde hariket edenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Yanlız şu askerlere saldırıyla ilgili bakanlar tesadüf falan değil diyor. Ne denmek isteniyor anlayamadım ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 İşte genelleme vardır bir de "masum yahudi yoktur" anlamına gelen quote zincirler vardır. Yada "yahudilerin adi şerefsiz olduklarını herkes bilir" cümlesi genellemeden çıkıp faşizme girer. Bence tabi :) Neyse işte uzatmayalım abso kızmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Recep Bey otelinden çıkamadı mı? ne zaman açıklama yapacak, bekliyorum elimde çitlekle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bütün halka kim neden rüşvetçi desin lan zaten. iyice salak salak argumanlar yapıyorsun. genelleme icin ornek gostermis adam orda sana. turkiyede rusvet olayı var. bu bir gercek. bir yabancı ya da bir turk bunu soylediginde, turk polisleri rusvet alır dediginde butun polisleri kastetmiyor bunu anlayın. insanlar "turk polisinin %70i rusvet alır" demez. genelleme yapar sen de default olarak adamın butun halkı kastetmedigini varsayarsın. eger diger mesajları yada soylemlerinden baska birsey anlasılıyorsa o zaman ırkcılıkla suclarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ya abso olmasa zaten görürdünüz siz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Farinal said: Yanlız şu askerlere saldırıyla ilgili bakanlar tesadüf falan değil diyor. Ne denmek isteniyor anlayamadım ben? İSrail deniz kuvvetleri komutanlığına ı ne işte saldırttı pkk'yı eş zamanlı olarak ki en yakın yer orasıydı ve müdahale etmeye gidemesinler kendi pisliklerine diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Farinal said: Yanlız şu askerlere saldırıyla ilgili bakanlar tesadüf falan değil diyor. Ne denmek isteniyor anlayamadım ben? => Castiel said: Hmm ilginç bir açıdan bakanlar var. Prof Dr İhsan Bal iki saldırının ilişkilendirilmesi gerektiğini iskenderun deniz komutanlığına yapılan saldırının çok manidar olduğunu israile olası bir müdahele durumunda en yakın deniz komutanlığı olmasının ve hemen hemen eş zamanlı saldırıya uğramasının tesadüf olamayacağını belirtti. + Pkk'nın tarihi boyunca deniz kuvvetlerine yaptığı ilk saldırı bu yani tesadüf değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 yanlız öyle bir şey kanıtlanabilirse yer yerinden oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kanıtlanamıycağı için oynamaz.bi ajans pkk yapmış der biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 bir insandan doğarken seçim hakkı bulunmayan bir konu yüzünden nefret ediyorsanız hayatta başarılar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Viktor said: DoruK said: Lilly said: şu "bu gemide bebekler var, çocuklar var, yaşlılar var" kısmını da algılayamadım. ne işi var onların o gemide? :Ssaldırırlarsa duygu sömürüsü yapma niyetiyle çoluk çocuğun hayatını riske atan dengesizler işte. amacına ulaşabilir mi o bile şüpheli. kullandikalri taktik hamasla birebir ayni sert karsilik verecegini bildikleri halde tasla sopayla ates edip taciz ediyor, sonra israil dengesiz guc kullaninca INSALIKH DISIHHHH, BEBEK VAR GEMIDE YASLI VAARRRRRR IMANSIZLAR goturmiyicektin onlari o zaman kendin kasindin ama ne yazikki kamuoyu yiyor bu oyunlari iste, hamas oyunu olsun bunun adida ari kovanian comak sokanin "arilar ustume geliyor" diye sikayet hakki olmamali, en az israil kadar lesler gemideki canlari tehlikeye aticak sekilde hariket edenler israilin yaptığı dahamı farklı? uluslar arası sularda gemie saldır, "bana sopa cektiler" diye tara gemiyi. e farkı yokmus bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 oyle birsey olcagını sanmam zaten. gidip de komutanlıga saldırmaz direk koskoca devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 said: Pkk'nın tarihi boyunca deniz kuvvetlerine yaptığı ilk saldırı bu yani tesadüf değil. bu çok ilginçmiş. Amaç Türkiye'ye zarar vermekse deniz uvvetlerine neden hiç saldırmamışlar acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 neyse yanlış anlaşılmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 saldırmıyor zaten örgütün içindeki adamlarını manipüle edip saldırtıyor şaşılacak birşey değil ki bu. israil böyle birşeyi ilkkez yapmıyor, adı boş yere terör devleti diye anılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 doruk zürafa olmak istiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Deniz kuvvetlerine yapılan saldırı hakkında nette bin tane komplo teorisi üretildi bile ama insan biraz düşününce hak vermiyor değil bazılarına. Yani konvoya müdehale öncesi sanki siz bizle değil de kendi derdinizle uğraşın der gibi veya yapılacak bir açıklama da kullanmak için veya başınız saolsun daha yeni teröre 6 kayıp vermişsiniz kelimelerini kullanabilmek için. VEYA daha basiti ayağını denk al istediğim an istediğim yerde vururumun daha askercesi olabilir bu saldırı. VEYA normal bir terör saldırısıdır ama zamanı buna denk gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 oha 64 sayfa olmuş hepsini tabi okuyamam da topikte olay tüm yahudilere mal edilip nazilere falan mı getirildi konu? birgün öldürmediğim her yahudi için bana küfrediceksinize falan mı geldi? bir nazi işaretleri falan gördüm 60ın sonlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Boyle tesaduf olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar