Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Elime üzerinde 12 yıllık yazan fakat alınma tarihi daha once oldugu için tahmini 30 yıllık viskiler geçti. 1-2 tanesini satayım diyorum.fakat hangi yıl üretildiği yazmıyor şişelerin üzerinde. nasıl ögrenebilirim tam kaç yıllık olduklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bi viski eksperi bulup tattır, hatta dediğin yıllık kadarsa direkt o ekspere bile satarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ön-arka fotolarını koymaya ne dersin? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ha açılınca da çok güzel satar viskiyi. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 viski durdukça yıllanmaz yani senesinin pek bir önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 fotografını koysam napıcan :).aha bu 28 yıl 3 ay 6 günlük mü dicen :) meraklısı vardır illaki.koleksiyon olur nuri alçomsular olur hani 30 y ıllık viski içmeden güne rahat başlayamıyorum tribi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 12yillik uretim ise o viski 12 yilliktir 30 yil once alinmissa bozulmustur. maddi degeri yok. zaten ebayde arastir eskiden sisede saklanmis viskilerin cok bi para etmedigini goreceksin limited ed falan degilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Red said: fotografını koysam napıcan :).aha bu 28 yıl 3 ay 6 günlük mü dicen :) yoo sadece merak ettim. isteyen googlelar falan hem diye hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bi işe yaramıyorsa içeyim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Viski fermante olmaz şarap gibi meşenin aromasını alsın diye bekletilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ballantines 12 years lardan.fakat gugılda baktım üstünde queen victoria falan filan yazmıyor.bunda yazıyor.çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 nileppezdel said: Ha açılınca da çok güzel satar viskiyi. sdfsdf bu işlerden anlamadığın nası da belli oluyo... nasıdanasıda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Açık olsa içki, içindekini içip bakkaldan 10 liraya aldığı kolpa viskiyi doldurup atıyorum 80e satıp kazık atıp parayı götürebilir adam. Anlamamk mı şimdi bu? saçmasapan konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 aha buldum.1965 te alınmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Red said: aha buldum.1965 te alınmıs Oha abi tentürdiyot olmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 nileppezdel said: Açık olsa içki, içindekini içip bakkaldan 10 liraya aldığı kolpa viskiyi doldurup atıyorum 80e satıp kazık atıp parayı götürebilir adam. Anlamamk mı şimdi bu? saçmasapan konuşuyosun bir ickiye o kadar para veren insanlar anlar bakkaldan aldıgın 10tl lik icki ile digerinin arasındaki farkı. sen merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 nasıl ev lan ora bizim evde 1 ay dayanmıyor hiçbir şişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 3 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 viski gibi mayasiz ickiler siselerinde bozulmazlar. degerine gelince, icerisindeki viski 12 senelikse 12 senelik viskinin sise bizzat ozel bi koleksiyona ait degilse 60 senedir sisede duruyor olmasinin manasi olmaz. acildiktan sonra ise durum degisir, genelde buharlasma ve sicak havayla temas azaltilmasi acisindan oda sicakliginin altinda tutulmasi onerilir. bu durumda 5-6 ay problem olmadan icki icilebilir. Bazi ozel siseler zamanla bozulmasin diye acildiktan sonra daha ufak siselere falan dagitiliyor hatta. boylelikle acildiktan sonraki raf omrunu 2-3 seneye cikarabiliyorlar. tek istisnasi eski siseleme teknolojisiyle kapagi cok iyi durumda olmayabilir, hava almissa veya kapak kotu durumdaysa acildiginda kapak vidasindan belli olur ne durumda oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar