Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dunno aldatılmış

dunno

Öne çıkan mesajlar

Dunno yine aldatılmış
ama bu arada o da boş durmamış. Zenci olduğundan şüphelenilen bi yabancı kişi ile el ele tutuşup bi yanaktan bi dudaktan öpüşmüş.

Dunnonun aldatıldığı kız lavuğun eski sevgilisiymiş.

Özet olarak adam kütür kütür erik kütletmiş 2 kilo
Sosyal ağlarda paylaş

dunno'nun çok sevdiği hep burda ağladığı bi sevgilisi var, bu herif de eski sevgilisini zamanında dunno için bırakmış ama eski sevgilisine bunu söylememiş üzülür diye. dunno hep diyomuş işte söyle artık ona bilsin falan diye ama çocuk hiç takmıyomuş. dunno da bi gün yurtdışındayken bu duruma çok dellenmiş "o beni üzüyosa ben de artık onu sevmem işte" gibi efsane bi cümleyle açıkladığı ruh haliyle bir yabancı adama bi yanaktan bi dudaktan öptürmüş bi de el ele tutuşmuş. Sonra biraz mailleşmiş bu adamla.

Erkek arkadaşı maillerşmeleri görmüş çok ciddi bi içerik yokmuş aslında ama üzülmüş, oturup ağlamış. Bundan 1 hafta sonra da bu herifin eski sevgilisinin taa 2009 kasımda attığı maili görmüş dunno. içerikte de ayrıldıktan sonra bile buluşup seviştikleri yazıyomuş. Herife sormuş dunno, herif de "yok öyle bişey sadece boynumu öptü ben de omzunu öptüm" demiş.

Böyle işte, şimdi dunno salak mıymış? Ne yapsınmş falan da filan

ha bi de eski kız sevişirken çocuğa dunno'nun yapmadığı bişey yapıyomuş, dunno'nun aldatılmasına sebep olan faktörün bu olduğundan şüpheleniliyor
Sosyal ağlarda paylaş

cocugun kızla öpüşmemiş olması bir ihtimal mi hala?????

aradı beni ağlak bi modda, yemin ederim bisey yapmadık vs diyo.

bisey yapmıs olsak sana mail şifremi verir miydim hic vs diyo.

gerizekalı olma ihtimalime mi şans veriyo? yoksa bnde 1 bi ihtimali var mı bunun?
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:

cocugun kızla öpüşmemiş olması bir ihtimal mi hala?????

aradı beni ağlak bi modda, yemin ederim bisey yapmadık vs diyo.

bisey yapmıs olsak sana mail şifremi verir miydim hic vs diyo.

gerizekalı olma ihtimalime mi şans veriyo? yoksa bnde 1 bi ihtimali var mı bunun?

kız evinde yalnız mı yaşıyor?? oğlan bunun evine girip çıkıyor mu?? aynı şehirde misiniz???

bu soruların cevabı evetse, senin oğlan kızı ankara simidi etmiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...