jankis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 özel gösterimine gittim bugün beleş davetiye kazanmıştım yoksa gitmem yani :) jennifer garner hastalarına tavsiye edilir bi de işte romantik komedi severlere onun dışında klişe normal bi film arada bikaç yerde güldüm onun dışında izledim öyle gollumu oynayan andy serkis patron rolünde döktürüyo o iyiydi bi cuma gösterime giriyo bu arada film.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Tavsiye ediyor musun peki?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 romantik komedi severim ben diyosanız gidin yani türüne göre fena film sayılmaz oyuncular iyi rol kesiyolar mesela[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paran olsa buna mı gidersin Stepford Wives a mı ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Stepford Wives kötü diyolar .. illa romantik komedi diyosanız buna gidin de ben olsam (vizyondan kalkmadıysa) Elephant ya da Station Agent'a giderdim[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 bu filme direk önyargı yapıp, gitmiyorum hehe.patlasın inşallah.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 gitme zaten ... filmin her anını her sahnesini sanki baska bir filmde gordugunuz hissine kapılıyorsunuz ... bence son derece gereksiz bir film ... Jeni Garner filmde oyle ahım sahım bir guzellıkte sergılemıyor ... 3/10 ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 konu zaten direk arak sanırım tom hanks in oynadığı ufaklığın dilek tutup yetişkin olduğu bi film vardı.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2004 Aman boşver gitme gercekten Ben gittim bok varmış gibi Boyumun ölçüsünü aldım Oyunculuk fena değil aslında. Romantik komedi sevenler için de hoş olabilecek bir film. Onun dışında dünya kadar para vermeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar