Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Abi çok saçma muhabbet dönüyo lan iyi geceler.
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 adamınbiri perma mı yedin yoksa yeni acc açarak yan basmaya devam mı ediyorsun
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Lilly said: Dartanian said: Bu hatun wimbledon'da oynayan hatun değil miydi? hayır spider-man'de oynayan hatun :D Ben wimbledon filminden benzettim :D
escape Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 beyler ege "neolursa olsun kız kızdır!!" diye kıza yazıyo beyler koruyo yarım saattir.
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 nileppezdel said: Soldaki kuzeni, sağdaki de kuzeninin bi arkadaşı olabilir. Sağdakinin o olduğu anlamına gelmez. Sorry :( ahaha ağzımdan aldın ege, teşekkürler :D
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 beyler beklentinizi biraz düşürün de, feyk olduğu ortaya çıkınca kalbiniz kırılmasın. hani anlıyorum bir umut diyorsunuz ama kalbiniz kırılsın istemem <3
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 @darta: Ordada o oynuyo. Herkes fail topicte sdfgdsg
escape Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Lilly said: nileppezdel said: Soldaki kuzeni, sağdaki de kuzeninin bi arkadaşı olabilir. Sağdakinin o olduğu anlamına gelmez. Sorry :( ahaha ağzımdan aldın ege, teşekkürler :D AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHGASHFGASGHASUGHASGHAGH
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 escape said: beyler ege "neolursa olsun kız kızdır!!" diye kıza yazıyo beyler koruyo yarım saattir. benim derdim başımdan aşkın be zaten kalbim dolu
caralho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bittus said: beyler beklentinizi biraz düşürün de, feyk olduğu ortaya çıkınca kalbiniz kırılmasın. hani anlıyorum bir umut diyorsunuz ama kalbiniz kırılsın istemem <3 benim kalbimi sen kirdin bittus utanmadin mi mafya mafya diye uzerime gelirken
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 caralho said: Bittus said: beyler beklentinizi biraz düşürün de, feyk olduğu ortaya çıkınca kalbiniz kırılmasın. hani anlıyorum bir umut diyorsunuz ama kalbiniz kırılsın istemem <3 benim kalbimi sen kirdin bittus utanmadin mi mafya mafya diye uzerime gelirken nası indirdik ama aşdsadkşlaslk
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 nileppezdel said: @darta: Ordada o oynuyo. Herkes fail topicte sdfgdsg Fail sensin ben ordaki haline daha çok benzettiğimi söyledim.
herifinbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 inş hepiniz banlanırsınız nerde bu şikayet butonu
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 escape said: beyler ege "neolursa olsun kız kızdır!!" diye kıza yazıyo beyler koruyo yarım saattir. herkes sizin gibi değil, sorry :(
caralho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bittus said: caralho said: Bittus said: beyler beklentinizi biraz düşürün de, feyk olduğu ortaya çıkınca kalbiniz kırılmasın. hani anlıyorum bir umut diyorsunuz ama kalbiniz kırılsın istemem <3 benim kalbimi sen kirdin bittus utanmadin mi mafya mafya diye uzerime gelirken nası indirdik ama aşdsadkşlaslk abi gerçekten ben mafyalari indiriodm ama geceleri siz farkinda degildiniz ama ben adalet savascisi bi mafiaydim:D
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bahar geçti yaz geliyo normaldir.
escape Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Lilly said: escape said: beyler ege "neolursa olsun kız kızdır!!" diye kıza yazıyo beyler koruyo yarım saattir. herkes sizin gibi değil, sorry :( ooo karşılıklı koruşmalar* başladı ooOooooOOOoooOOo *birbirlerini koruyan iki insan
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Dartanian said: nileppezdel said: @darta: Ordada o oynuyo. Herkes fail topicte sdfgdsg Fail sensin ben ordaki haline daha çok benzettiğimi söyledim. Hayır wimbledonda da oynuyo, lilly sanki onda oynamıyomuş gibi tepki verdi. Fail onaydı. Alıngan kankam benim <3
caralho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 herifinbiri said: inş hepiniz banlanırsınız nerde bu şikayet butonu banlaninca yeni acc almakta perma ban sebebi bildigim kadariyla, bi kiz ugruna kendini yakma yigidim!
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Dartanian said: nileppezdel said: @darta: Ordada o oynuyo. Herkes fail topicte sdfgdsg Fail sensin ben ordaki haline daha çok benzettiğimi söyledim. lol izlemedim ben o filmi :D http://www.imdb.com/name/nm0000379/ evet oynuyormuş :D tenisçi fln sandığını düşündüm kızı zuahahah
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 nicki herifinbiri. sence bu insan perma bandan korkar mı? daha ne kadar kotu olabilir ki
caralho Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 abi adam ilk goruste ask olayina girdi sanirim çok korkunç seyler donuyo patide
Öne çıkan mesajlar