Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Beecher'ın kelimenin tam anlamıyla schillengerın ağzına ettikten ertesi sezondaki o uzun saçlı sakallı hali falan çok iyiydi ya, "HELAL LAHN İŞTE BU" diye bağırttırıyordu ekran başında. Sonradan senaristler yine top etti herifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 6 sezonu da edindim şimdi. Finaller bitince dalıyorum. Süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yukarıdaki spoilerı okudun inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Rikkie said: Beecher'ın kelimenin tam anlamıyla schillengerın ağzına ettikten ertesi sezondaki o uzun saçlı sakallı hali falan çok iyiydi ya, "HELAL LAHN İŞTE BU" diye bağırttırıyordu ekran başında. Sonradan senaristler yine top etti herifi. hahahahah aynen abi her bölümü izlerken hep içimde bi umut vardı. yine çıldırıcak dağıtacak ortalığı falan diye :D ama olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Silphatos said: yukarıdaki spoilerı okudun inş İzlemiştim zaten daha önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 abi hbo ve tutanin tuttugunu zittigi diziler konseptininfe bi klasik daha bunda adam adami ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar