Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 mr ecko ownage hatta hatta sayid ownage eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yaşasın adebesi :P izlediğim en iyi dizilerden biri izlenmediyse kesinlikle izlenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Zegna said: mr ecko ownage hatta hatta sayid ownage eheh naveen abi de mi oynuyordu ya hiç görmedim=) adebisi'nin kafadaki takke nasıl duruyor, biri çıkıp basın açıklaması yapsın. yıllardır bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Bizim onla ilgili bi geyiğimiz vardı yapıştırmıştır diye. Ama seviyeyi korumak adına nasıl olduğunu anlatmıycam tabii ki :P Tobias'ın sevgilisi de öyle bi adam olarak akıllara yer etmiş ki law&orderda kahraman dedektif falan diye göremiyosun kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 evet büyük aşık yüzünden law and orderda cidden sert gelmiyor o herif bana aheu. yapıştırmış olamaz adebisi, hangi madde olursa olsun sdf. çünkü paso oynuyor falan. o direkt orda manyetizma varmışçasına duruyor. senaristler açıklamalıydı. senelerdir düşünüyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 O'Reily üzerine karakter yoktu ya. Eheh her taşın altından çıkıyor herif. Birde Jefferson Keane vardı onada ilk sozında yazık olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bi rus adam vardı hastasıyım onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 gözlük sapından bıçak çıkaran mı? o fena =) adebisi'ye çok gülüyordum ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 OZ ! Oda arkadaşımla hala "Oz bitti abi ya!" "Oz nasıl biter abi ya! " diye konuşuyoruz. Sanki ordaki insanlarla beraber yaşıyordum ben , uzunca bir süre sabah uyanınca yurtta sayım yapılıcak , sonra spor'a gidicem filan gibi geldi. İnanılmaz bir dizi... Lost filan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 lost hiç izlemedim ben ama bu kadar popüler olduğuna göre OZ ondan 100kat daha iyi bir seridir =) OZ'u herkes sevmezdi, elit (1337?) bir şeydi ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ulan insan şunu spoiler'a alır sonunda herkes bi maddeyle ölüyormuş öğrenmiş olduk sayenizde ayıp ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 o zamanlar spoiler yoktu dayı ahah mesaj tarihlerine bakarsan 2003-2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Oz efsanedir tek kelimeyle. Prison break deki hapisane (ilk sezon ki ) oz un yanında çocuk bahçesi gibin kalıyor. Herşey olabildiğince gerçek ve kötü. Hiç bir pembe hikaye yok. Ve hiç birşey iyi sonla bitmiyor. kareem sayid en kral adamdır.!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 karem sayid kareem sayid öldüğünde yakınım ölmüş kadar üzülmüştüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 50. defa tekrardan izlemeye başladım, yok böyle dizi gelmedi daha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 yahu bende ne izlesem diyodum. bende başlim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Jaan said: Oz efsanedir tek kelimeyle. Prison break deki hapisane (ilk sezon ki ) oz un yanında çocuk bahçesi gibin kalıyor. Herşey olabildiğince gerçek ve kötü. Hiç bir pembe hikaye yok. Ve hiç birşey iyi sonla bitmiyor. kareem sayid en kral adamdır.!!111 diger hapishane bile yalan kalir oz'un yaninda bir adebisi zaten 2 sezonuna bedel olur prison breakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 prison break falan demeyin abi bu konuda :(, OZ'a saygısızlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 ellenmedik got kalmadiydi OZda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 popeye'nin 2003'teki imzası da süpermiş hani asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 dark boyle bir seyi kedi icin yapmisti dayanamayip ben de ona yazmistim :p (aramizdaki ask o zamanlar cok buyuktu coook) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Dark ile Pop'un UO'da yaptığı son pvp'yi kimin kazandığını hatırlıyorum ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Bu diziyi izlerken kıçı duvara yaslamanızı tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 en süper dizi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 İnanılmaz fazla dizi izlemişimdir. İzlediğim en iyi dizi bu. Tek eksisi çok kötü bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar