Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşımla bikaç mesajlaşmamız

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

hayat garip lan valla

said:
o: arkadaşımla buluştum şimdi sna mesaj atarım öptüm
ben: hadi iyi eğlenceler selam söyle öptüm

1.5 saat sonra falan

o: insan arada mesaj atar...
ben: e ben sana mesaj atacam dedin?

o: mutlu ederdin belki diye neyse.
ben: alahalaaa naptım şimdi

o: bir şey yapmadın.
ben: neyse naptınız?

o: nargile içiyoruz sinirlendirmek istemedim kusura bakma
ben : yok sinirlenmedim zaten

o : belli. neyse sonra mesaj atarsın

lan?
Sosyal ağlarda paylaş

har hareketini erkek arkadaşa bildiren kızlar :( daha kötüsü bunu yapmadığında sinirlenen erkek arkadaşlar :( geçen otobüsteyim kızın biri rapor veriyor resmen bi arkadaşıyla buluşacakmışta aramış ama telefonu kapalıymış yoldan tekrar aramış x le buluşacam diye bişe demezsin dedim öhhhhhhhh abv lan noluyonuz
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri, allahtan böyle davranmıyor benimki. bende ona davranmıyorum tabi.

size tavsiyem, ne kadar çok severseniz sevin facebooktan/telefondan vb. şeylerden karşı cinsten herkesi sileceksin diyen insanlardan uzaklaşın. gerçekten yapın bunu.

sevebilirsiniz ama sizinde özel hayatınızı saklama hakkınız var, sizin sevgiliniz olacak diye herşeyinizi öğrenmeye/karışmaya hakkı yoktur.

bunu hem kendinize hem karşıya tanıyın oldukça rahatlayacaksınız. iyi günler dilerim.

o değilde off topic oldu lan. gaza geldim haha.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşıyla çıkmış geziyo işte. muhabbet neler yapıosun? erkek arkınla aran nası gız fln?

süper çok güzel cillop gibi falan demiştir.

sora bu "koca bi buçuk" saatte senden gelmesini beklediği, içeriğini hiç mi hiç siklemediği, sadece kız arkadaşına "ay çok ilgili bak işte" "arama diyorum arıyor, msj atıyor" gibi cümlelerle şov yapmasını sağlayacak msjın gelmeyince ve hatta bu sürede kız arkına çokça msj gelince eziklik hissetmiş, bu sana klasik "erkeğin anlam veremediği kız tribi" olarak dönmüş.

önemsizdir, kız bundan dolayı üstüne gidemez, zira fundamental olarak en salak triplerdendir.

yine bekleriz.

edit: adam uçmuş yine bekleyemicez artık
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...