GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 hayat garip lan valla said: o: arkadaşımla buluştum şimdi sna mesaj atarım öptüm ben: hadi iyi eğlenceler selam söyle öptüm 1.5 saat sonra falan o: insan arada mesaj atar... ben: e ben sana mesaj atacam dedin? o: mutlu ederdin belki diye neyse. ben: alahalaaa naptım şimdi o: bir şey yapmadın. ben: neyse naptınız? o: nargile içiyoruz sinirlendirmek istemedim kusura bakma ben : yok sinirlenmedim zaten o : belli. neyse sonra mesaj atarsın lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kızlarda default olarak gelen bi özellik ya o çok yaşadım hala yaşıyorum aynı sorunu sdhfdsjf. Niye mesaj atmadın diyo e sen at diyorum niye ben atcakmışım ilk sen at diyo ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yalnız bu sefer "ben mesaj atarım die" değil "sen mesaj atarsın" die bitirmiş at hemen mesaj içerik önemli yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Sami, adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 The Sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 har hareketini erkek arkadaşa bildiren kızlar :( daha kötüsü bunu yapmadığında sinirlenen erkek arkadaşlar :( geçen otobüsteyim kızın biri rapor veriyor resmen bi arkadaşıyla buluşacakmışta aramış ama telefonu kapalıymış yoldan tekrar aramış x le buluşacam diye bişe demezsin dedim öhhhhhhhh abv lan noluyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 uzaktan kumandalı ilişkilerde çok var o ya. deli edici bi durum. özgüvensizliğin dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ya garip cidden garip. osuran sen incideki osuran mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yaz bi atilla ilhan şiiri ehihih olsun aşkımmm diye mesaj atsın geri olay bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 @5 İbretlik bir paylaşm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yok incide yokum ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri, allahtan böyle davranmıyor benimki. bende ona davranmıyorum tabi. size tavsiyem, ne kadar çok severseniz sevin facebooktan/telefondan vb. şeylerden karşı cinsten herkesi sileceksin diyen insanlardan uzaklaşın. gerçekten yapın bunu. sevebilirsiniz ama sizinde özel hayatınızı saklama hakkınız var, sizin sevgiliniz olacak diye herşeyinizi öğrenmeye/karışmaya hakkı yoktur. bunu hem kendinize hem karşıya tanıyın oldukça rahatlayacaksınız. iyi günler dilerim. o değilde off topic oldu lan. gaza geldim haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 benim de özel hayatım var demeyi ne çok istiyorum. Öncekilere diyodum buna diyemiyorum dokunsan ağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Bırak ağlasın abi, umrunda olmaması lazım. Hiç taviz verme bundan sonra, sende ondan isteme ama. Bu çok önemli. Nerdesin napıyorsun diye sorduğunda cevap vermeyip sen sürekli sorarsan olmaz. Seninde öyle yaklaşman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 gecko yu dinle adamda tecrübe var ahanda kız arkadaşının da resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Otuzbir olsan çekilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Masquerade said: This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 kimle nargile içtiğini bilio musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 PMS değil, zira regl olacak yaşta değil kendisi belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ardeth said: Masquerade said: This. bu ne super bir karikaturdur ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 arkadaşıyla çıkmış geziyo işte. muhabbet neler yapıosun? erkek arkınla aran nası gız fln? süper çok güzel cillop gibi falan demiştir. sora bu "koca bi buçuk" saatte senden gelmesini beklediği, içeriğini hiç mi hiç siklemediği, sadece kız arkadaşına "ay çok ilgili bak işte" "arama diyorum arıyor, msj atıyor" gibi cümlelerle şov yapmasını sağlayacak msjın gelmeyince ve hatta bu sürede kız arkına çokça msj gelince eziklik hissetmiş, bu sana klasik "erkeğin anlam veremediği kız tribi" olarak dönmüş. önemsizdir, kız bundan dolayı üstüne gidemez, zira fundamental olarak en salak triplerdendir. yine bekleriz. edit: adam uçmuş yine bekleyemicez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yaaayt HEP BENLE ILGILEN!! diye cigiran bir kiz modeli. cok sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dostum konuyu açan uçmuş -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar