Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 43,6 mb da kaldım ben de :D Ya bu adamlar ne diye Download inki verdiler onu anlamış değilim madem serverlar kapalı? PS: Khiran herkesde öyle diyor.
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 bende 1 mbit sınırsız var 8 gb ı 20 saatte indirmişti. bakalım şimdi ne olacak.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 account sayfanıza bakarsanız herkeste inactive diyor şuan ondan herhalde felan diyo gavurlar
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Khiran said: Oyunu Steam'den alıp da Steam'in verdiği launcherla oyunu sorunsuz indiren var mı? Mail, şifre girdikten sonra erişme hakkınız yok diyor. Arka sayfada kalmasın 2 gündür arıyorum ama çözüm bulamadım. Bu arada 30 günlük paid süresi 24 Şubat'tan itibaren mi sayaca başlıyor?
KingV Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 neyse herkes temiz temiz yeniden indirsin. sorun çıkar mıkar uğraşmasın kimse :)
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Deneyen oldu mu? Çünkü Program ekle/kaldır dan kaldırınca oyun klasörü olduğu gibi duruyodu. Sadece .exe yi silmişti. Ben de sakatlık olmasın diye sildim komple shift+del gg Deneyen olursa şu yöntemi haber versin.
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Beyler benim hosta upload ettim. Düşük kb/s alan varsa riftten burdan indirebilir. %100 safe clean and homemade =)) http://www.azmiallusoglu.com/rift/Rift_LIVE_Patcher_setup.exe
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 pati guildinde olacak arkadaşlar; Xenocide said: Hostname: wash2.ventriloservers.biz Port: 3787 buradan Chilling Channel 1'e girin konuşalım.
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Yatmadan güya açık bırakıcakdım insin hata veriyo
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Aynen yatmadan önce gelsede ben uyurken indirsin 10gb kolaymı
derp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Rotweiler said: Ya yüksek bir kısmı oyun popülasyonunun sağlam ISP ye sahip olmayan ülkeler olmasına rağmen, adamlar headstarta 1,5 gün kala dl verdiler. NE vardı beta clienti üzerine patch yapsalardı arkadaş? Resmen headstarta yetişemiecğimizin resmidir. hepimiz toplanip farkli bolumlerini indirelim sonra bi sehirde dvd yazalim dagitalim projenin ismini de paticik rift dvd hayrati koyalim
interperez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 official server list:US Servers * Lotham - PvP * Faeblight - RP * Sunrest - PvP-RP * Belmont - PvE * Spitescar - PvP * Seastone - PvP * Keenblade - PvE * Deepstrike - PvP * Greybriar - PvE * Shatterbone - PvE * Reclaimer - PvP * Byriel - PvE * Snarebrush - PvP * Gnarlwood - PvE * Briarcliff - PvP * Wolfsbane - PvE * Shadefallen - RP European Severs * Blightweald - EN PvP * Cloudeborne - EN PvP * Steampike - EN PvE * Icewatch - EN PvE * Argent - EN RP * Firesand - EN PvP RP * Whitefall - EN PvP * Brutwacht - DE PvP * Trübkopf - DE PvP * Akala - DE RP * Brisesol - FR PvE * Rubicon - FR PvP
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 cloudborne veya whitefall olur abi dert mi o :)
interperez Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 abi subscriptionlar iptal olunca server merge ediceklerine başta az server açmaları iyi bence.
derp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 pvp serverlerindeki insan sayisi guzel olacak.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 release günü 1 martta sagespire vesaire açılır.Ama ben head startın da kalabalık oalcağını düşünüyorum.Çok sıra olacak.. Bu arada tam tahmin ettiğim gibi 8 bucuk gb download... Neyseki 8 Mbit internet var ve maximum hızda indiriyorum.ETA 2,5 hours..
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Nazar değmesin 5 mb internet ile 600 kb ile çekiyorum taktir ettim bu yönden oyunu :D
Loex Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 steam den alanlar içinde başladımı acaba download
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 steamdan alanlar ve open beta zamanı steamden indirenler zaten sadece patch yapıyor full client ı indirmesine gerek yokmuj
mardox Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 bi sorum olacak sevgili patiler, can you run it diye bir site var ya orda bu oyun için minimum req'ı geçiyorum recommended'da hepsi ucundan geçiyor :D bi tek işlemci core duo 2.2 diyor benimki 2.13 gözüküyor. biraz donanım işinde özürlüyüm. oyunun pvp'sini düşününce düşük ayarlarda eziyet olmadan oynanır mı?
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hocam oyun ayarları ciddi anlamda düşürüledebiliyor, yükseltiledebiliyor.Knight online grafiğiylede oynayabiliyorsun, dragona age tadındada.. benim izlenimim spell detail ve uzak mesafeyi kısar.çözünürlüğüde 1280 tadında bırakırsan ihale sadece ram e kalır.Oda rift ve warfronttan tat alabilmen için.
Sannin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ama güzel makina şart.çünkü grafikelr efektler bir harika =)
Öne çıkan mesajlar