Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nvidia ekran kartı kullananlar ;

Rift Forum İlgili sayfa

burada belirtildiği üzere nvidia nın en son sürüm driver ın da rift le ilgili sorun var. Ekran kartımı 95 derecelere kadar çıkardı. 105 derece max sanırım, ondan sonra sapıtmaya başlıyor.

Eski bir versiyonu yüklemek sorunu çözüyor.

Froum ilgili yazısı "Problem Solved... so far

Well heres what i discovered in my trial and error today. I think the problem was nvidias new 266.58 drivers. Its supposed to have the rift sli profile on it , which it does, i noticed the custom SLi setting under the nvidia control panel. But just for the hell of it i went back and downloaded and installed the earlier 266.35 beta drivers with the original sli support for rift. Ran the game and now both cards are running in the 60's within 5degrees of each others and theres been no overheating at all. Highest card juggles between 69 and 70 now, and im playing with everything on ultra settings with antialiasing on. Im very relieved. Not sure whats up with those new drivers. But if u guys were having the same problem and arent running the beta drivers, give them a shot! Thanks for all your input everyone."

Önerdikleri driver versiyonu 266.35 beta
Driver download

Akşam eski driver ı kurup deneyeceğim. Düzelme olursa buradan tekrar yazarım.
Mesaj tarihi:
barbu said:

warrior için hangi soulları tercih ediyorsunuz son beta değişiklikleri ile?

ben paragon/champion/riftblade yaptım baya bi sword rogue gibi takılıorum
lvl 7 de warlock'un teki ile duel yaptık combo olayı ile 100 vurdum crit ki 130hp si fln vardı :P
Mesaj tarihi:
Argoel said:

Nvidia ekran kartı kullananlar ;

Rift Forum İlgili sayfa

burada belirtildiği üzere nvidia nın en son sürüm driver ın da rift le ilgili sorun var. Ekran kartımı 95 derecelere kadar çıkardı. 105 derece max sanırım, ondan sonra sapıtmaya başlıyor.

Eski bir versiyonu yüklemek sorunu çözüyor.

Froum ilgili yazısı "Problem Solved... so far

Well heres what i discovered in my trial and error today. I think the problem was nvidias new 266.58 drivers. Its supposed to have the rift sli profile on it , which it does, i noticed the custom SLi setting under the nvidia control panel. But just for the hell of it i went back and downloaded and installed the earlier 266.35 beta drivers with the original sli support for rift. Ran the game and now both cards are running in the 60's within 5degrees of each others and theres been no overheating at all. Highest card juggles between 69 and 70 now, and im playing with everything on ultra settings with antialiasing on. Im very relieved. Not sure whats up with those new drivers. But if u guys were having the same problem and arent running the beta drivers, give them a shot! Thanks for all your input everyone."

Önerdikleri driver versiyonu 266.35 beta
Driver download

Akşam eski driver ı kurup deneyeceğim. Düzelme olursa buradan tekrar yazarım.

Evet bendede son sürümü yüklüydü driverın ve zaten ısınma problemi olan fabrika çıkışı o/c'li "zotac 8800gt AMP edition" kartım yandı :( allah belanı versin rift ve nvidia. Daha evvelde starcraft 2 ana menüsü onlarca ekran kartını yakmıştı bilenler bilir, en son driver yapmıştı bunuda yine. eski driverları yüklü olan oyuncular yırtmıştı. Ana menüsündeki bir kod ile yeni driverdaki bir kodun çakışması sonucunda olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
8800 gt ekran kartım ve son sürüm driver ile sorunsuz 2 betadır oynuyorum. ayarları iyice kıstım tabi. kasıyor yoksa. :P bi sorun yok gibi devam ediyor.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

wow da min ayarda raid yaptığım laptop ile, min ayarda, low rend. ile 3 fps yi geçemedim, ağlıyordum.

Bu arada, guild için 70g ye ihtiyacım var :)

guild kaça kuruluyor? bende para var biraz da cloudbornedayım şimdilik :)
Mesaj tarihi:
HighChaos said:

pvp de combatlar cok kısa sürüyor. hevesim kactı iyikide preorder yapmamışım

hpler cok az yani BAAAAAAAYAAAAAAAAAA az reslendiğiniz yerde 2 mob varsa ordan sağ kurtulmak bildiğin eziyet oluyor falan yani. biraz cabuk ölünüyor. dengesizlik var bilhassa düsük levellarda bildiğin eziyet oluyor oyundan sogutuyor.
Mesaj tarihi:
PvE biraz zor geldi bana da açıkçası. hani wow'da işimiz bitince atımıza binip bastıra bastıra gidebiliyoduk mobların arasından, arada patlatıyolardı falan ama ölümüne bişey yoktu. burada affetmiyorlar bariz. sırtından vurunca slow yiyosun, crit yiyosun, attan düşüyosun, vurdukları damage nispeten yüksek, senin vurduğun nispeten düşük kalıyor. peşinde 3-4 mob varsa kaçman imkansızlaşıyor, ölüm neredeyse kaçınılmaz oluyor.
  • Yeni Oluştur...