Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

beyler birde bir screenshot paylaşıyorum.Elemanın birine stüdyoyu gezdirmişler, ileride gözükecek şeylerden birkaçını göstermişler.

Bir screenshot dikkatimi çekti.Mini kale, flag objective gibi birşey Guardian amblemi var önünde, npc yok.Acaba Open World PvP nin şekline ait bi spoiler olabilirmi?

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

http://www.gametrailers.com/video/cry-havoc-rift/710525

şunu izleyin oynamayan arkadaşlar fikriniz olsun, böyle bir kaos var oyun sırasında, sürekli bir ekşın.

oha bu kadar adam ve mob bir aradayken fps ne durumda oluyor??
Mesaj tarihi:
valla su tank>healer>dps kombinasyonlarını güzel oturturlarsa class sistemine, wow tarzından boss lardan oluşan raid dungeonlarıda düzgün yaparlarsa , wow dan çok adam çekerler
Mesaj tarihi:
bu gece deniyecem bende indirdim bekliyorum, classlar hakkında türkçe bilgi alabileceğim bir site varmı? healer oynamak istiyorum böyle bir seçenek varmı hangi class ne almak lazım mesala holy paladin mantığında bir şey varmı , bunları görebilceğim türkçe bir site iyi olurdu
Mesaj tarihi:
Şu an yapıyor zaten 7.75 gb inince serverlar zaten açılmış olur sanırım. Ama bu şekilde gireceğim değil mi key filan gelmeyecek yani çünkü betaya kabul edildiğin maili geldi ve clientı ordan indirdim.
Mesaj tarihi:
Wayne said:

kombinasyon bitiriyo insani hala karar veremedim zaten... necro ile bi pyromancer kombinasyonu arasinda gidip geliyorum :S

necro/warlock/archon bence en iyi single target kombinasyonu

pyro archon chrono aoe damagede gayet iyi st'da da başaralı

chrono/archon/dominator pve de aranan setup bolca cc, buff ve cok da başarılı healing (konsantre bi şekilde oynayınca tankı tek başına tutabiliyor)
Mesaj tarihi:
ZERO-G said:

bemre said:

nasıl 11 lvl oldun sen? :S

ilk betadan beri oynuyorum bu 7. beta

ben 30 olayım da wipe yerse yesin. umarım pve de aion gibi tıkanmaz level50 den sonra
  • Yeni Oluştur...