benobu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ben aslında mage oynamak istiyordum. ama tamamıyle vazgeçtim. hatta zevkle oynadığım dot temelli mage imi de bıraktım. bir kere warlockdaki fear tamamen yalan. Adam hp'sinin yüzde 5 i kadar hasar alırsa. fear dan çıkıyor. manyak saçma bisey. önümde mob kesiyorum. 3 tane dot atmışım. fear basıyorum. hoop. birkaç adım ileriye gidiyor. feardan çıkıyor. pvp de zaten tamamen yalan. adama kim bir tane vursa adam feardan çıkıyor. ben ne anladım bu sevişmeden o zaman.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 e iyi o zaman, tüm dot larını sırala, at fear ı, 15 sn. dolaşsın, dolaşırken de ölsün, hatta aynı anda 3-4 fear birden kullanabil.
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 fearin amacı cc ve single targetta senden uzaklaştırmak. vanilla wow'daki gibi fear atardı full duration adam bir sağa koşar bir sola koşar, fear'dan çıkmadan ölür. bu ne öldüren için keyifli, ne öldürülen için. cc'lerdeki break on damage ayarları gayet iyi. cc özelliği focus dps yapılmadığı sürece gayet etkili. de sanırım stunlarda diminish yok. o baya kötü.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 benobu said: Ama 2-3 mobun doğru kombinasyonla (ben druid almadım misal, peri falan istemem öle yanımda uçan) 3-4 mobu üstünde tutabiliyorsun, kalkan (bubble değil, normal kalkan) varsa daha kolay, ama tek bir yanlış tık yada bir healı 1 sn ile kaçırmaya bakıyor ölmek. stun/fear falan atan mob varsa arada o zaman zor baya. mob spawnları baya hızlı o yüzden sürekli tetikte olmak lazım, dün scarlet gorge da bi quest için 30dk uğraştım 4 tane mobla, çok hızlı spawn oluyordu undeadler en son kestiklerimi lootlamadım spawn olamadılar sdf, birde baya kalabalık olan mob kaleleri/üsleri bayaaa uzun sürüyor questing yaparkene :p ama çok zevkli o ayrı :D
do9uz Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Birisi World PvP olayına açıklık getirebilir mi? Nasıl olacak? PVE server da olacak mı? Cahillik işte :)
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Pve serverlarda world pvp olmuyor.Sadece bg lerde arenalarda yapabiliyorsun.. Yani kısaca pve serverda karşıdakinin rızası olmadan ona saldıramıyorsunuz :D
sardius Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 norak işte assassinin zevki orda:) o dedigin questleri cok kolay yapıyorsun. gir targetı halet stealth cık. pve de kasması kolay. önceden söyledim assassin icin dmg yönünden en iyi build bd/ass/nb su an. pve de hic bi sorun olmuyor iyi dps yapıyorsunuz. ama pvp de işin icine cc girince o zaman sı..zi. assassin genelde her oyunda stealherların oldugu gibi bu oyunda da world pvp karakteri degil. daha cok gank team kurup ora bura dolasıp adam avlayacaganız bi sınıf:) assassin oynayacaksanız assassin soludaki en tepedeki skilli almak zorundasınız. ben aldım lvl 32 de cok ama coık kullanıslı. sizin tek kurtuluşunuz. ve 2 dakika cd si de cok güzel:) umarım cd yi artırmazlar. lotro da burglarımın bu vanish benzeri skillin cd si 10 dakka. assassin bazen hayal kırıklıgı yapıyor ama dün 2 defiant quest yaparken bi arkadasa daldı. adam biraz bogustu warrioru yarıya indirdi ve öldü. ben daldım hem warrioru hemde mage i kestim. ama hic cc yemedim. eger isin icinde cc yoksa iyi iş yaparsınız:P tekar diyorum burda assassinin iş yapacagı durum 3 ass bi araya gelip gank team kurup diger bölgelere gidip adam avlamak. olayı budur veya world pvp de sürüden ayrılanı kurt kapar misali.
samaella Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Müziğimle döverim classı işte. Sanki arada yapılan bir yorumda okumuştum ama classlara bakınca bulamadım. Belki yanlış okudum bilemiyorum.
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Bard ın ne olduğunu biliyorum, okusan buraya görürdün diyecektim ki okumuşsun, rogue altında bulacaksın bard ı.
benobu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 yukarıda arkadas yazmış. "fear'i at bekle. adam oraya buraya kossun, üstündeki dotlar yüzünden ölsün." rift online da böyle bir sey yok . bende onu diyorum. fear'i attınmı adama. o adama hasar vermeyeceksin. fear bozuluyor. Attığım en uzun 2 saniyeyi geçmiyor. adam aldığı hasarlardan dolayı fear den çıkıyor. necro/warlock kombinasyonunda pvp de size yaklaşan herkes sizi kolayca öldürebiliyor. Yada pve olarak dışarda 2 mob size yöneldiyse ( petinizle 2-3 mobu tutamazsanız ) sizi bazı durumlarda kurtaracak yetenekler yok maalesef necro-warlock kombinasyonlarında. kimse bana dominator falan demesin. Polymorph yeteneği aynı wowdaki gibi ilk hasarda bozuluyor.
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 benobu said: size yaklaşan herkes sizi kolayca öldürebiliyor ben burda bir hata göremiyorum, olması gerektiği gibi demekki herşey :), büyücü dediğin cılız birşeydir zaten dibine gidince boyu kadar kılıçla, ölür zaten, normali bu eheh.
nevarya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 benobu said: valla bugün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Garden dayız. Tepede 2 okçu, aşağıda bir kaç insan var. 5 kişi bir clerici kesemiyoruz. Nasıl talentlar var, nasıl soullar var adamda anlamış değilim. Bugün ? alpha mısın ? Birde aynı olayı ben RRa ile birlikte yaşadım. 4 kişiydik bir cleric üstünde adam yaklaşık 9-10 sn arasında öldü.Gözlerime inanamadım.Şuurumu kaybettim.İnancımı yitirdim.MFÖ dinledim sona.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 3-4 kişi evet abartı ama 1-2 kişininde kolay kolay öldürememesi lazım yani her oyunda böledir wow-warhammer-aoc healerlar zor ölür.Ha assistlersin stunları silencları tam zamanında atarsın zaten kendini bile healleyemez ama cleric op demek için çok erken bence level olarak 30-40 tan sonra işi bilen adamın cleric karsısında bi sorun yaşayacağını sanmıyorum 1 spamlamazsa. Wowda paladinleri 2-3 kişi zor kesiyodu,warhammerda warrior priest/dok ları zor kesiyoduk ağlıyoduk.AoC ta PoM lar zaten uberdi ha bunlar aklımda kalanlar tabi şimdi ne haldeler bilmiyorum.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bide şu aklıma geldi gardendayız ben sabotörüm lvl 19 karsımda cleric var 18 herifi paso patlatıyorum ama ölmüyo kendini healliyo yalniz o kadar dmg veriyorumki herif kendine heal spam yapmaktan etrafındakilere 1 heal atamadı bizin koçerolar tek tek kestiler herifleri.Ha ben clericmi açacam hayır büyük ihtimalle assasin yada pyro mage
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 benobu said: kimse bana dominator falan demesin. Polymorph yeteneği aynı wowdaki gibi ilk hasarda bozuluyor. fear dan komik bir yorumda bulunabilirdin, bulundun, bravo.
sardius Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 valla polymorph buglı o zaman cünkü ben üzerimde dot varken dönüştürdüler beni dot işeldigi halde bozulmadı.
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 benobu said: yukarıda arkadas yazmış. "fear'i at bekle. adam oraya buraya kossun, üstündeki dotlar yüzünden ölsün." rift online da böyle bir sey yok . bende onu diyorum. fear'i attınmı adama. o adama hasar vermeyeceksin. fear bozuluyor. Attığım en uzun 2 saniyeyi geçmiyor. adam aldığı hasarlardan dolayı fear den çıkıyor. Gene bir mindfuck durumu olmuş burada. Neyse, CC dengeleri konusunda gereken yapılmış gibi geldi bana. Riftstalker-Nightblade-Assasin oynuyorum. Uzun süre fightlarda kalabildiğim için güzelce izliyorum olup biteni. Gözüme healerlar dışında abartı gözüken bir şey olmadı. Dediğim gibi gayet dengeli, herhangi bir dengesizlik olursa umarım oyuncuları dinleyip düzeltirler. Dinlemeliler de zaten. Ayrıca şu rogueların stunlarında tribe giriyorum hep, sesler gidiyor falan şahane olmuş.
narsor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 oyunu lvl10a kadar oynadım, grafikleri ve sesleri gayet iyi buldum. Grafikler harika, armor üzerindeki yansımalar, detaylar çok iyi (medium oynadım yine de gayet iyiydi, ATI 4850 ancak o kadar kaldırabiliyor akıcı bi şekilde). Class sistemi, soullar vs guzel, tek sorun çok fazla yenilik yok ama Wow için de endgame hep aynı sonuçta, değişik yaptığın hiç birşey yok. Rift'te adam gibi world PvP ve craftingi tutturabilirlerse oyun tutar uzun vadede. Class bileşimi olarak bayagi farklı kombinasyonlar uydurma şansın var. Oyuna rakip olarak farklı Tera ve GW2 var benim gözümde.
interperez Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Abi healerlarda bırakın biraz yetebilsin hayatta kalmak için. Adam zaten healer pve de leveling veya baska bi olayda herkes bi mobu kolayca keserken bu adamlar o sürenin 2 katı sürede kesiyor aynı mobu. Warfront olaylarınaysa girmicem.Milleti ayakta tutmak için çaba harcıyosun.Sınırlı dps imkanın var.Adam heal range den çıkar pesinden gidersin yetebilmek için.Bu sefer diger grupla aranda mesafe açılır.Neyse puglarla bu sorunlar olucak bu adamlar warfront world pvp de puglarla zaten sinir stres olucak. Bu adamlara survivality verilmezse bu şekilde healer oynayan adam kalmaz.O zaman şunlada kandırmazsın healer adamı; "Hacı herkesi petin olarak düşün. ayakta tutarsan milleti aslında sınırsız dps in olur."şuda işe yaramaz yani(:P) Neyse asgard 'ın dediği gibi zaten bi healera focuslandığınız zaman zaten aşırı bi group heal abilitysi yoksa ki gördüğüm kadarıyla var ama ona mana yetmiyor yanında bi stormcallerla mana regen buff+ pot lada filan gene yetemezsin o şekilde hem gruba hem kendine world pvp de warfrontta. O yüzden zaten öldüremesseniz aynı anda o gruptan başkaları yatıyor yani emin olun.İlla o kill yazısını görücek kadar egoistseniz cleric oynayan adam napsın hem milletin ağız kokusunu çekiyor hemde 3-4 kişinin arasında 9-10 sn dayanabildiği için op lukla yaftalanıyor:)
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 HD6970 Ekran kartı i7 2600k ile FPS sorununu çözebildim. Tüm ayarları tabiri caizse kökleyerek 60 FPS sabit yakalıyorum fakat ortalık şenlenince, haliyle biraz FPS kaybı olabiliyor. Oyunun renk paleti yeni pc den sonra gözüme daha bir şahane gözükmeye başladı. Grafikler gerçekten başarılı olmuş. Ekran görüntülerini incelerken şöyle bir şey buldum sizinle de paylaşayım. (Tam ekran bakın mümkünse)
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 ne buldun sormasi ayip ? ayrica grafik ayarlarinin koklenmis olduguna eminmisin ? sanki golgeler cansiz duruyor, AA acik degil gibi, laptopumda daha iyi grafikler bundan. veya ss alirken bozulmus goruntu.
Öne çıkan mesajlar