trathias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 nooldu assasin olup sen gankliyecektin milleti ? :P
sardius Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 haha ya ganklama ayrı ama quest yaparken nerden geldigi belli olmayan hayvani bi dmg a karsı bişe yapamıyorum:P gördügümde zaten iş işten gecmiş oluyo. su lvllar ganklama lvlları degil ki:P ama az önce lvl 31 bi mage gankladım da üzerinde mob vardı adamın ona ragmen zor kestim:) chloro gerci heal falan attı kendine .
trathias Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 ben de dün işte arkadaşla birlikte wf yaptım bayaa 1 sabo 1 mage(warlock+necro+pyro) aynı adamı assistliyince istediği kadar heal alsın yine kaçamıyodu
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ben oynamaktan bıktım o adamlar gcd/proc/cd combat sisteminden bıkmadı arkadaş ya. Rogue skillerini isim değiştirme zahmetine bile girmeden wowdan çalmış olmalarına girmiyorum bile.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bende bunu anlamıyorum wow orjinal oyun zannediyorsunuzda değil arkadaşlar wowda arak sistemide arak ha blizzard bu sistemin üzerinde oynayıp güzelleştirdi o kadar.Yani wowdan arak diye oynamamak veya bunu dert etmek bana komik geliyor bilmiyorum.Kimsede wowdan değişik bişi sunuyo demiyor zaten oyun herşeyiyle wow.Skill isminden mob ismine kadar almışlardır alırlarda sen zevk alıyomusun ona bak yoksa kime ne sundan arak bundan arak.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Orjinal olup olmaması önemli değil. Wow u bırakıp bunu geçmemi bekliyorlarsa wow dan farklı birşey sunmalılar. Everquest bulmuş wow bulmuş umrumda değil. 11 milyon oyuncusu var sen o oyuna rakip olmak istiyorsun aynı mekanikleri alıp skilleri direk çalıyorsun. Niye wow u bırakıp geçeyim ki bu oyuna?
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kimse wowu bırakın rifte geçin rift farklı demiyorki adamlar yeni bi dünya yeni bi hikaye ama içerik bakımından wowla aynı oyunu yapmışlar.Bu oyunlarda değişik ne bekliyorsunuz ben bilmiyorum pvp yaparken yukardan millenium falconlarmı gelecek adam kıcından birden ısın kılıcımı cıkarak?Hepsinin ortak noktası aynıdır Lotrda-AoC-wow-rift aklıma gelmeyen diğer oyunların hepsi tank-healer-dps üzerinden gider.İnstanslarda boss olur onu keser loot alırsın.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 wowdan farkı yoksa hikaye açısındanda wowdan güzel değilse niye oynayımki. bende götümden hikaye uydurur bi oyun çıkartır oynatırım yersen.
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kimse seni zorlamıyor oyna diye adamlar diyor zaten tek farkımız world pvp olacak diye.50 milyon mmmo oyuncusu var sizde hepsini wow oynuyo zannediyosunuz ya..
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Wow u bırakıp rift e geçin demezlerse tutunamazlar. Tank healer dps i geç skiller aynı arkadaşım dalga mı geçiyorsun?
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 tank healer dps i geçme niye geçiyosun farklı bişi istiyodun?yani assasinatenin yerine lolsanite deselermi farklı olacak allah askına
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Pasta said: Wow u bırakıp rift e geçin demezlerse tutunamazlar. Tank healer dps i geç skiller aynı arkadaşım dalga mı geçiyorsun? 1 üstteki msgda söledim wow oynayanların en az 5 katı mmo oyuncusu var wow oynayanları çekmek elbette bir artı ama zorunluluk değil başarılı olmak için
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kermit said: wowdan farkı yoksa hikaye açısındanda wowdan güzel değilse niye oynayımki. bende götümden hikaye uydurur bi oyun çıkartır oynatırım yersen. e çıkart o zaman sen de. güzelse onu da oynayalım. wowdan sıkılmış ya da başka oyunlardan insanlar için yeni bir seçenek işte. mantığı ben de çözemedim. kimse zorlamıyor ki zaten. isteyen oynuyor. wowdan baydım mesela ben de. wow oynarsam arkadaşlarım sürekli raid için zorlıcak. burada ise casual olarak takılabilicem. veya daha bilmiyoruz belki high end content wowdan çok daha kısa zaman alacak. ayrıca world pvp sözü veriliyor. wow da olmayan ve benim çok istediğim birşey. bunlar beni cezbeden seçenekler. gene de kesin oynıcam demiyorum ama.
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 yahu oynamazsanız oynamayın da, buraya gelip wow fanboyluğu yapmak nedir anlayabilmiş değilim.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Tank healer dps değil istediğim değişiklik. Aynı gcd/proc/cd based combat sistemibin değiştirilmesi. Skill isimleri de olayın süsü sadece ben niye oyniyim ki aynı skilleri aynı mekanikleri kullanan bir classı daha iyisi varken?
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 warda farklıydı mesela, onu oynamama nedeniniz neydi o zaman?
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Ne fanboyluğu abi ahaha. Niye beğenmediğimi yazıyorum oyunu niye oynamayacağımı ve wow oynayan biri için oynamaya değer olmadığını yazıyorum oyunun tartışma başlığında.
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 İnstanced battlegroundlar ve endgame bayıklığıydı. Mekanikler aynı diye oynamıyor olmamız her farklı oyunu oynayacağımız anlamına gelmiyor. Alt küme falan.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Marl0_on said: yahu oynamazsanız oynamayın da, buraya gelip wow fanboyluğu yapmak nedir anlayabilmiş değilim. wow fanboyluğu yapan falan yok yeni çıkacak bi oyun için daha çıkmadan (bkz: warhammer) bu kadar övmek, süper oyun falan demek saçma. warhammercılar UUUU MÜKEMMEL YEAA diye bağırıyolardı adamlar 1 ay oynadı bıraktılar. güya oda wowu silip atacaktı. bizim bahsetmek istediğimi sürekli bir mmo çıkıyo ama hiçbiri tutunamıyo. wow dışında. buda yalan olacak. herşey çalıntıymış zaten.
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 end gamein nesi bayık yahu, wow size ne zaman 250-300 kişinin katıldığı siegelar verdi de warun end gameine laf atabiliyorsunuz. 5 sene geçti mi ne oldu artık, yetmedi mi raidden raide koştuğunuz anlamıyorum ki, yeni bir şey gördüğünüzde hemen kötülüyorsunuz.
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 kermit oyunu denemeyi bırak bi video bile izledinmi allahını seversen ahaha :> he doğru söylüyorsun gerçi bi cacık olmaz asdfs
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 zaten kimse rift cok güzel wow kötü demiyor burda.Wowun üstüne oyun yok suan adamlar mükemmelleştirdi wowu ama vanilleden beri oynayan birisi olarak hiçbir ceezbediciliği kalmadı.Ha rift farklımı hayır o da aynı bokun sarısı ama değişik bi oyun işte eğer oyuncu isteklerini göz ardı etmezlerse tutar ederlerse patlar bu kadar.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Aluriel said: kermit oyunu denemeyi bırak bi video bile izledinmi allahını seversen ahaha :> he doğru söylüyorsun gerçi bi cacık olmaz asdfs bi kaç sayfa geriye bak key istemişim oynadım denedimde herşey yan sanayi
RRa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 canımı sıkmayın valla aoc fanboyluğum bir tutarsa mmo dan nefret edersiniz rift yeni bir oyun hiç birşeyi yeni değilse bile ortami ile oyuncuları ile questleri ile yeni bir oyun. uo oynarken böyle şehri moblar filan basardı keserdik deli skill ve loot gelirdi böyle power hour dakikaları, çocukca ama eğlenirdik. kaç yıl olmuş biliyormusun Pasa? 11 yıl. Şimdi 11 yıl sonra ilk kez yine bir oyunda yaratıklar şehirleri basıyor, borazanlar çalıyor, hass lan ne oldu birden oluyorum pata küte millet girişiyor moblara filan güzel skill geliyor, lootda düşüyor sanki eski günlerdeki gibi. Ve benim hoşuma gidiyor. Eğlenerekte oynuyorum. Senin bahsettiğin o rogue combat sistemiymiş skilliymiş umurumda da değil açıkcası. Senin gibiler rifti beğenmeyip oynamayacaklarsa da hiçte fena olmaz açıkcası. Ben daha çok riftde eski uo, sb, df, aoc oyuncularını görürsem daha çok hoşuma gider carebearslarla çok anlaşamıyorum zaten.
Öne çıkan mesajlar