Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet, bir beta daha bitti. bundan başka son bir beta kaldı arkadaşlar. o da büyük ihtimalle bir dahaki haftasonu yapılacakmış.

bu beta özellikle mükemmeldi. katılanlarla baya eğlendik. trion süper oyun yapmış.
Mesaj tarihi:
Eth'lerin racial gelen shield'ını kaldırıp Agility diye bi skill getirmişler, 15 saniye boyunca %70 hızla koşuyorsun. ama yine non-combat durumundayken kullanılabiliyor sadece. e ne anladım abi o zaman, yani non-combat durumunda benim mount'um var zaten, combat durumunda kaçmam gerekirse kullanamayacaksam ne anlamı var?
Mesaj tarihi:
bg başlangıcında falan mount kullanırım işte, birinden kaçarken combattan çıktığımda da zaten yine mounta binerim yani. çok çok çok az işlevi var. yok denecek kadar az.
Mesaj tarihi:
combattan anlık çıkmalar oluyordur illa her oyunda olur. o sırada mounta binemezsin. instant olmadığını varsayıyorum.

bu arada 12 dakka kaldı en sonunda başlıcam ben de. fakat bu oyunu kaldırmıcak laptopum diye düşünüyorum. :(
Mesaj tarihi:
Racelerdeki stat farkı endgame e etki etcek mi acaba bahmilerin tipini sevmedim :). Camouflage da daha iyi sanırım leape göre. 2h saldırı animasyonları ethlere göre iyi gerçi.
Mesaj tarihi:
bu betada (6) kesinlikle optimizasyon ile oynamışlar benim ekran kartını full load çaışırken hiç görmemiştim birazdan ostimdeki patlama odada olacak diye tırsıyorum.bide bu mobların su altında tabana kuvvet peşinden koşturmasını ne zaman düzeltecekler merak ediorm açıkcası.
Mesaj tarihi:
Arkadaşım ile aynı serverda oynayalım diyoruz fakat onda gözüken serverlar ile bendekiler farklı. Aynı serverlara giremiyoruz. Nedir bunun olayı ? Pre-order yapanlar farklı sunucularamı giriyor ?
Mesaj tarihi:
ilk oyunu yüklerken europe yerine amerika seçmiştir. ya da sen

bu arada. nasıl soul değiştirebiliyoruz. denemek istiyorum kombinasyonları. champ/rift gittim ama champ/paragon da denemek istiyorum.

sizlerin warrior buildleri nasıl bir de

ayrıca oyun sanırım baya bir donanım istiyor. gerçi bu yorumum için erken. iyi bir pc de denemedim daha. şuanki laptopta en kotulerde bile acayip kasıyo. hiç keyif alamadım ondan.
  • Yeni Oluştur...