Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bakalım göçertebilecek miyiz serverları ilk 30dk da
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya son 2 saattir 2 saat kalmış downloadun bitmesine. pff
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Oynayacağımız Pvp serverini seçtik mi bu arada? :)
Oski Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 evet, bir beta daha bitti. bundan başka son bir beta kaldı arkadaşlar. o da büyük ihtimalle bir dahaki haftasonu yapılacakmış. bu beta özellikle mükemmeldi. katılanlarla baya eğlendik. trion süper oyun yapmış.
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Eth'lerin racial gelen shield'ını kaldırıp Agility diye bi skill getirmişler, 15 saniye boyunca %70 hızla koşuyorsun. ama yine non-combat durumundayken kullanılabiliyor sadece. e ne anladım abi o zaman, yani non-combat durumunda benim mount'um var zaten, combat durumunda kaçmam gerekirse kullanamayacaksam ne anlamı var?
Loex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yahu iste birilerinden kacarken combattan ciktigin anda topuklamak icin
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bg başlangıcında falan mount kullanırım işte, birinden kaçarken combattan çıktığımda da zaten yine mounta binerim yani. çok çok çok az işlevi var. yok denecek kadar az.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 combattan anlık çıkmalar oluyordur illa her oyunda olur. o sırada mounta binemezsin. instant olmadığını varsayıyorum. bu arada 12 dakka kaldı en sonunda başlıcam ben de. fakat bu oyunu kaldırmıcak laptopum diye düşünüyorum. :(
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 beyler. hangi serverda hangi taraftasınız?
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Racelerdeki stat farkı endgame e etki etcek mi acaba bahmilerin tipini sevmedim :). Camouflage da daha iyi sanırım leape göre. 2h saldırı animasyonları ethlere göre iyi gerçi.
Loex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 abi oyun guzelde moralim bozuldu kasiyo resmen bilgisayarim ilk defa crysis i oynadim lan son ayarlarda ayni bilgisayarda
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 aynen. çok kastı laptopumda. en düşüğe aldım ölesine takiliyorum.
bck Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bu betada (6) kesinlikle optimizasyon ile oynamışlar benim ekran kartını full load çaışırken hiç görmemiştim birazdan ostimdeki patlama odada olacak diye tırsıyorum.bide bu mobların su altında tabana kuvvet peşinden koşturmasını ne zaman düzeltecekler merak ediorm açıkcası.
Loex Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 betadayken suan cikmis bircok MMO dan iyi performans sergilemesi cok iyi
RedallHoor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Arkadaşım ile aynı serverda oynayalım diyoruz fakat onda gözüken serverlar ile bendekiler farklı. Aynı serverlara giremiyoruz. Nedir bunun olayı ? Pre-order yapanlar farklı sunucularamı giriyor ?
barbu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ilk oyunu yüklerken europe yerine amerika seçmiştir. ya da sen bu arada. nasıl soul değiştirebiliyoruz. denemek istiyorum kombinasyonları. champ/rift gittim ama champ/paragon da denemek istiyorum. sizlerin warrior buildleri nasıl bir de ayrıca oyun sanırım baya bir donanım istiyor. gerçi bu yorumum için erken. iyi bir pc de denemedim daha. şuanki laptopta en kotulerde bile acayip kasıyo. hiç keyif alamadım ondan.
Tragyboom Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 geçen beta mal gibi marksmann, assassin ve bard verdim nasıl değiştirebilirim bilen var mı zıplayan hoplayan hayvanlar istiyorum
Öne çıkan mesajlar