mumi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Lvl atlamak betadaki gibi kolay mı olacak acaba? Yoksa betada exp fazladan mı geliyodu?
Oski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 "you know how they made rift game? easy, control + c in wow control + v in rift"
Oski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 cloudbourne de defiant oynayanlara geldi bi önceki mesaj =) bu arada betada mob lar 2 katı exp verior. tek fark oymuş. benim de bi soruma cevap veren olursa sevinirim. beta 6 için özeli bi kayıt yapmak lazım mı? yoksa yine direk devam edicek mi account? lvl 30 yaptım yanmasın
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 direkt kaldığı yerden devam etti şimdiye kadar katıldıklarımda
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Phase 1 den 2 ye geçerken wipe gelmişti, sonra gelmedi.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 zaten pre-order edenler oyun çıkana kadar 25+ karakterleri dizmiş olur o aradaki 3-5 günde
RRa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tabi releaseda reset atarlar saçma olur öbür türlü
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 yok pre-orderlar erken başlıyor pre-order oldukları için galiba 1 hafta, beta bitmiş olacağı için reset falan edilmez/edilmeyecek yani :) pre-oderın olayı o zaten.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 betadaki karakterlerle karıştırılmasın bu arada, 24ünden itibaren 0 dan başlanıcak.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 WAR oynarken bir şeyleri yakalayamadım.. Bir akıcılık yoktu sanki, aynını ben Rift'te çekiyorum. Bir şey var ama dile getiremiyorum :/ Belki de benim düşük performansdan kaynaklanıyodur. Bu kadar kişinin beğenmesi beni mutlu etti şahsen, adamlar ne kadar para kazanırsa o kadar güzelleştirirler oyunu.
Oski Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 valla diyorum işte. oyun bana çok güzel gözüktü. rift konsepti ve gezici npc olayı sürekli bir akıcılık sağlıyor. levellamak bi amaç değil öyle dünyayı savunuyomuşuz gibi hissedilio. senaryoya girdim ben. amaaaaa.... bunu ilerde world pvp haline getirecekler mi o önemli? oyunun bundan sonrası hakkında hiç bir fikrim yok. yani raidden raide mi koşturmayı planlıyorlar oyuncuyu, yoksa defiant ve guardian arasında bir savaşa sokmak mı? rift ve invasion olaylarıyla da bunu yapabilecek potansiyele sahip gibi gözüküyor oyun. umarım sıçmazlar, şu ana kadar süper gitti oyun.
eraybaba Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oyun harbiden ilk betadan beri oynuyorum..inanilmaz bir sekilde hosuma gitti. Ne zaman ne olacagi hic belli olmuyor. bir gorev yaparken bir andan bir bakiyorsunuz gokyuzu karari vermis, gecen saatler hic anlasilmiyor. benim icin en guzeli pvp nin rahatca kasmadan yapilabilmesi ayni ekranda yuzlerce kisi var ne takilma ne fps sorunu oluyorbu super. mesleklerde guzel olursa tadindan yenmez bu oyunun.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 oyun benide sardı çok fazla kasamasamda girdiğim süre boyunca gayet eğlenceliydi. Preoder ettiğim için mutluyum
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 crafting e pek bakamadım ben ama ot yolma ve potion işinde olcam sanırım, bitane daha seçmem lazim gerçi
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Abi ben üşenmedim yaptım senin o dediğini betada otu motu yoldum ettim bi güzel heycanla geçtim tezgahın başına böyle yeşilli yanarlı bişiy oda ancak ve lakin gel görki skill gelmedi gelmiyor gelmeyecek...Ot ların spawnlarınıda beğenmedim hiç yetersiz geldi bi hayli.Pekte özenilmemiş anladığım kadarı ile lesse heal potion yapacaksın büyük bi bottle aldırıyor sana vendordan.SOnra sen naapıyosan artık o kavanozu kesip küçük şişeleremi ayırıyosun nedir.Reçete vs hak getire zaten yok hiç biişiy.Bi Npc de gördüm reçeteler oda token istiyordu yanlış hatırlamıyosam.Büyük heal potionları npc lerde satıyor onada ayrı üzüldüm.Belkide beta diye böyledir dicem bilemedim.
RRa Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 kanka vendorda satar ama orada 3 goldsa sen kendin yapacağın zaman sana maliyeti 50silver olacaktır. sende yolunu bulabilesin diye. AH de atıyorum satarsın 1 golddan
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Hayır kanka şimdi şöyle eğer sadece küçük şişeleri satsa sorun yok diğerleride vardı vendorda...Hem neden vendorda olması demek üst limitin belirlenmesi demek direk serbest piyasaya müdaheledir bu :D
Sannin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Vallahi ben craft olarak, outfitting ve butchering seçtim. O kadar basit kastımki.. lvl 10 da başına oturdum 5 dakikalıgına lvl 11 itemımı yaptım.Kronik bi materyal istemedi.Çabuk kastı.. Ben craftingi iyi buldum...
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Outfitting ve butchering 'i incelemedim oyun içinde ama vendorlarını gezdim sanırsam WoW un leatherworking+tailor ve skining i ne denk ...Kolay gelmesine sevindim snaırım alchemy e özel bi gereksiz yawaşlık ve özensizlik var o zaman.Çantayı hangi craft skill i yapacak bilen varmı ? keza aynı wow daki para kasmayı planlıyorum.Disenchant ve Tailoring ile.
Alfheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Runecrafting'e bakmıştım ben de, başarılı baya. Jewelcrafting tarzı ama ekipman'da socket olmadan takabiliyorsun vs, bi dahaki beta phase'de daha detaylı incelerim.
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Armorsmith weaponsmith falan var bide dimi
nevarya Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Var tabi.Bu rift lerden düşen dustları falan runecrafterlarmı kullanıyor ? Bi de nası soketsiz yaw :D Peki sınır kaç bi item a max kaç rune takabildin ? Ayrıca runecraft ederken başka hiç bir yan mesleğin mazemesini istemiyormu ?
Öne çıkan mesajlar