Turko24 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 evet ilk oyunum sayılr kardeş. 40 dan sonra oynamaya kalkarsan elbette oynayamazsın :) Benim görevlerde takıldığım m harfine basılınca haritada sarı yanan ışık onun yanına gidiyorum objelere bakıyorum tutulmuyor onuda yapmayınca görevi tamamlayamıyorum.Kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıtıyom.
sardius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 aksam bol bol pvp yaptım 12 vs 12 war sc misali. fena degil güzel ama baya hızlı oluyor aksiyon. assassin le kendinizi unutturup arkalardan sıvısırsanız güzel iş yapıyosunuz özelikle casterlar üzerinde:D ama 2-3 kişi size odaklanırsa kacma sansı yok su lvllarda:)
sardius Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Turko24 said: evet ilk oyunum sayılr kardeş. 40 dan sonra oynamaya kalkarsan elbette oynayamazsın :) Benim görevlerde takıldığım m harfine basılınca haritada sarı yanan ışık onun yanına gidiyorum objelere bakıyorum tutulmuyor onuda yapmayınca görevi tamamlayamıyorum.Kusura bakmayın sizinde başınızı ağrıtıyom. yanlız bazı görevler var öle tıklama degilde sana verdigi bi itemı kullanıyosun orda. questin yanında görürsün öle bi item varsa quest trackerda gözüküyo ona tıklaman gerekiyo olabilir.
Turko24 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bide şunu sorayım oyun içinde türkçe mesaj atsak görevler hakkında bilgi almak için bi sıkıntı olurmu?
Turko24 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 genelden yazsam yani benim sesimi bir duyan olurda yardım eden bi arkadaş çıkar diye diyom
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yani bi türk bulursun belki ama sıkıntı olur tabiiki. sonuçta sunucunun dili ingilizce.
bck Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 sandbox rpg çıkana kadar veya mortal düzelene kadar oynamaya kesin karar verdim şu an itibari ile.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 30G verip yeni rol ağacı satın aldım. Karakteri bard yapacaktım fakat bulamadım soulları nereden alacağımı. Bilen birileri varmı?
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 kuzen gaza getirdi bende bir deneyim dedim, dün gece download a bırakmıştım bilinmedik bir sebepten 2.5 gb sonra durmuş şimdi 0 dan başladı :/ asıl merak ettiğim şu, ben ilk başta account oluşturup sonra betaya başvuru yaptım, oyunu direk tiriondan bu işlemden sonra aldım. sitede yazdığına göre "eğer oyunu bizden alırsanız direk beta başlangıcında key gelicektir" şimdi ben betanın 5. phase i başladıktan sonra aldığım için bir sonra ki phase e kadar giremiycek miyim? Çünkü ne key var, ne beta access..
Jaruza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 bende aynen senin gibi yaptım.Daha şimdi beta icin izin geldi.İndiriyorum şuan ve bende de key yok hala bakalım nolacak :D
Turko24 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 evet kardeş bende de aynısı oldu şuan kine giremiyorsun bundan sonrakine gelicek
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 yeni soul almak için lvl13 ten sonra istediğiniz soula ait npc yi bulmak gerekiyor, warden istiyorsanız warden olan bir npc gibi, riftlerde vb doldurulacak bir kristal veriyor quest olarak, doldurup getiriyoruz bir mob spawn edip kesip alıyorsunuz bende 4 tane oldu mesela.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Hmm direk gidip 3 tane soul seçebileceğimiz bir yer yok yani? Tamamdır Bard NPC bulmuştum gidip sulanayım ben ona da. Blademaster, Assasin, Bard olmaz herhalde.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Olur, her şey olur birbiriyle, bazıları daha uygun olur, o kadar.
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 said: .@skatelording We will be sending out some more invites to catch all the people who pre-ordered after the event started. ^Zann denmiş twitter da millere bakınız Congratulations! You've been selected to participate in this week's RIFT™ beta event yay.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Patiye yetecek ve artacak kadar vip key imiz var zaten.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Hatta benimkini ekleyeyim sona, arkalarda aratmayalım isteyen olursa: XJTZ-WPTX-N2NZ-YQRC-GWLJ
Jaruza Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 pure healer icin purifier - sentinel - warden yapılabilir mi?
Argoel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Kuzen indirmene gerek yok benden alabilirsin oyunu setup sız çalışıyor.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 RedallHoor said: Hmm direk gidip 3 tane soul seçebileceğimiz bir yer yok yani? Tamamdır Bard NPC bulmuştum gidip sulanayım ben ona da. Blademaster, Assasin, Bard olmaz herhalde. roguesan işte rogue altındaki her kombinasyonu alabilirsin, quest olarak gözüküyor zaten yeni soul alma olayı, bard of bilmemne falan yazıyor altlarındanpclerin, ben 5. yi aldım az önce asıl istediğim purifierı, justicar/shaman/purifier oldum. bubble shield için aldım sadece, dps olarak 30snde1 shield açabiliyorum asd
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Cinametric http://www.zam.com/video.html?video=529
Loex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 şuna cevap verin bi zahmet :) http://forum.paticik.com/read.php?6,5358708
Öne çıkan mesajlar