bck Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bu adamlar bu kadar az beta ile nasıl bu kadar düzgün oyun yapmayı başarabilmişler acaba
interperez Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Asgard said: serdarın girdiği guildin 10 günlük ömrü var bkz:redguard ahah kaan yanlız bizimkisi guildden çok fakbadi kıraathanesi. Edit: bu arada bck az beta olayı yok aslında. alpha tester olayları var.Random olarak alpha tester seçiyolar.Şu an seçilen alpha testerlar oyunda mesela.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 bck said: bu adamlar bu kadar az beta ile nasıl bu kadar düzgün oyun yapmayı başarabilmişler acaba bizim girdigimiz beta haricinde aylardir devam eden gercek bir closed beta mevcut. bu girdigimiz yari open betamsi bir sey. daha cok stress testin gelismisi, esas testerlar (ise yarayan adamlar yani) arka tarafta devamli oyun uzerinde testlerini gercek bir sekilde yapiyorlar zaten. su anki bizim girdigimiz betalarin amaci zaten test edilip onaylanmis bolgeleri insanlara sunup bir nevi reklam ve server stability vs olsa gerek.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 interperez said: Asgard said: serdarın girdiği guildin 10 günlük ömrü var bkz:redguard ahah kaan yanlız bizimkisi guildden çok fakbadi kıraathanesi. Edit: bu arada bck az beta olayı yok aslında. alpha tester olayları var.Random olarak alpha tester seçiyolar.Şu an seçilen alpha testerlar oyunda mesela. closed beta varken alpha nerden cikti :) alpha once gelir sonrasinda closed beta birde bu yeni icat edilmis yari open 3 gunluk betamsi sey iste.
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 @dreagloth ya o değilde kaçta açılacak şimdi server 15:00 'da mı ? Necromancer olucam yarın saat 15:00 'da görüşmek üzere =)
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 20 de pfff ciddiye alip cevaplamisim 4 etti :) sazanim sazan.
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bugün saat 15 de server lar online, dev lerle konuşup öne aldırdım.
samaella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 nünnü nickin ne bakiyim he ? hoş client çekmedim daha ama :D
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Abi son sayfadan okumaya başlayınca mindfuck gerçekleşti bünyede çok kötü. Neyse 20 de diyoruz ve rahatlatıyoruz.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sam bilmiyorum girermiyim de her turlu nick var sallasan kesin bana denk gelir zaten :) kanuni nunnu scalanova mavi gakguk bir suru var iste.
RRa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Şehirden çıkınca ağaçlar varya hani çok fena ganklandım ya
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 abi şehir çıkışının orada reslenemiyoruz
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 ne tribi abi adam yaldır yaldır guardian kesiyor.
RRa Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 :p kırmızı isimliler dost dimi trolden banlanmamak için bi çalışma serpiştirdim şu mesajın altına ciddi birşey yazma ihtiyaci hissettim :p 2 ünlü ve büyük guild The Black Company ve Ragnarok guildleride Rifte geliyorlar
Mina Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Black Company Us serverlarında oynicagını acıkladı.Ragnarok hakkında, hos o guildi bilmiyorum. Birde Royal Legion var onlarda eu pvp ,dun aksam alphada acıkladılar,sadece polonyalılardan olusucak. Ha birde oyun acılmadan,buildler hakkında inceleme yapmamıs arkadaslar su linke baksınlar, guzel buildler var.. Build Collection V2.5
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Büyük guild lerin oyunda olacaklarını açıklaması bir şeyi değiştirmiyor, bkz Aion.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 royal legion dediğin warhammerdaki heralde? pek bir olayları yoktu işin aslı. zinirix diye bir dokleri vardı sadece, o müthişti.
Mina Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Unuttun mu birde tek basına kale alan pisi bi chosenları vardı, unuttun mu ? :P
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 benim de yalnız başıma keep almışlığım var, hp regen stackledikten sonra pek zor değil bir tank için. ama o kadar uğraşa değer mi bilmiyorum sdf.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 dreagloth said: Büyük guild lerin oyunda olacaklarını açıklaması bir şeyi değiştirmiyor, bkz Aion. Oyunu hala pvp oyunu sanıyorlar o yüzden :P
Öne çıkan mesajlar