Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
The beta servers are scheduled to be available for play from Tuesday 1/25/2011 at 10AM PST until Friday 1/28/2011 at 10AM PST.

diyor olm sadece 3 gün içinmiydi bunca bekleyiş sdf

neyse indireyim 7.5 gb :p

şu 15dk lık videoları izledim de, oyunda bi dragon age havası var sanki wowdan ziyade, baya hoşuma gitti o.
Mesaj tarihi:
bana da geldi 25'lik kod, isteyen özel mesaj atsın
hatta ben o kodu hesabıma eklemeye çalıştım pre order etmiş olduğum için galiba şey dedi "The code will not give you any new entitlements."

yani benim işime yaramıyor ;)
Mesaj tarihi:
1.55 mb ile indiriyor patchi şaştim kaldım. aocda updateleri 200kb ile yapıyordum. hotfileda premium üyeliğim var anca 400kb ile indiriyorum film filan. bu nasıl olduda böyle hayvan gibi indiriyor onu çözemedim
Mesaj tarihi:
yani mantıken preorder yapmışların çoğu şuanda dl ediyordur, bugün şifreler geldi millet indiriyordur. bide prime timedayız ilginç hakkaten.

bu oyunda lag olurmu die sormuşlarya bak ben hiç sanmıyorum :)
Mesaj tarihi:
support a mail attım sordum bu CE deki kaplumbağayı ilerki levellarda kullanabilmemiz için bir plan var mı bizimle beraber level atlasın felan? CE bonusu level atladıkça kullanışsız olmasın hız açısından bari yapın bişiler dedim.

2 saat sora cevap geldi support team in managerdan, dev team e iletiyorum hemen bu konuyu diye lol.
  • Yeni Oluştur...