Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rift: Planes of Telara

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vala mina tanıdıklar nerde acarsa bende oraya sonucta tek oynicak degiliz:) harire yakısır bi tank. harir tank acarsa bende healer olcam aha da söz:P trat melee dps bizim blackrose da acar bi caster oh mis cıktı bi party. ver elini dungeonlar:P
Mesaj tarihi:
lol yok artık bıktım o işten, malum artık ticaret falan para getirmiyor ne oyunda ne hayatta, avantadan yaşayacaksın, kömürle makarnayla besleneceksin, bak yakında et ile petrol aynı şey haline gelecek mesela, arada bir de yolunu buldun mu bi şekilde oh..

bundan sonra craft falan yok, direkt defiant, direkt evil, direkt yaşasın kötülük! bundan sonra "la tank agroyu kaçırma, ula ula dps ettin mezzimin içine" vs yok, bundan sonra kebap var, uzaktan uzaktan dps yapıp melee'lerin kıçının kızarmasını izlemek var, NECRO var!
Mesaj tarihi:
sen necroya kafayı taktıysan o zaman ben vazgecim:)
o hald eben chloro main olarak chloro/archon gdim bufflar ve heal icin ama solo kastıgım zamanlarda dps olarak da ezik kalmamak icin 3. yü ne almalıyım hem pvp de de is yapabilmesi icin bilen arkadaslar bi yardımcı olursa:)

tahminimce warlock olacak ama bilemiyorum:)
Mesaj tarihi:
BlackRose said:

hem lore'a da uygun değil mi, bak en son bi Soth formu da çaktım mı (lich), al sana çok güzel bir karakter hikayesi

bunu benim tanidigim yillarin blackrose umu soyledi?
ve oncekileri..????

amanin kesin 2012 yi gormicez..

ya bu arada, bi allahin kuluda cikip soyle bi guzelinden assassin isi yapan bir rogue buildi vermemis, gucendim... :P
Mesaj tarihi:
Mina said:

Luniz said:

iyi bir rogue build onerisi alabilirmiyim? assassin ozelliklerini sevdim ama otesi nedir?

Assasin
Burda benum assasin var Luniz begenirsen :)

Bu arada sardi biz defiant takılıcaz. Umarım sizde guardian olursunuz.harir acar yine bi dwarf..hehe

vermiş işte Mina bi tane? :)
Mesaj tarihi:
amanin gormemisim, ayip bana ya.. pardonlarimi kabul ediniz :D

edit: bide ustune ustluk baya da keyifli bir build olmus, cok begendim.. tesekkurler tekrar.
Mesaj tarihi:
sardius said:

vala mina tanıdıklar nerde acarsa bende oraya sonucta tek oynicak degiliz:) harire yakısır bi tank. harir tank acarsa bende healer olcam aha da söz:P trat melee dps bizim blackrose da acar bi caster oh mis cıktı bi party. ver elini dungeonlar:P

Abi benim şu an için herhangi bir oyuna başlama ihtimalim yok ne yazık ki:(Size ancak temmuz gibi katılabilirim.Siz de o zamana kadar oyunu değerlendirirsiniz, başlanacak gibiyse başlarım ben de:)
Mesaj tarihi:
Tüm mesajları okumadım söyleyen var mı bilmiyorum ama başkentlerde işgal edilebilinir,

Ayrıca 16. sayfada guild tanıtımımız var mmo deneyimi olan +18 kesimi bekleriz..
Mesaj tarihi:
haha olur trat np:) de benim beynim dsöndü karar veremiyorum ne olacagımı:) bende artık melee sonoflardan baydım söle range bi class acim istiyorum ya ama cok kombinasyon var hata yapmaktan korkuyorum:D

caster olacak ama ne? icinde heal olsun istiyorum rahat grup bulması acısından. dps olsun istiyorum pvp de heal botluk yapmamak icin. neyse daha zaman var arastırıcaz iice
Mesaj tarihi:
ya kardesim aha lotro da rune keeper oynuyorum bu aralar caster da cok cabuk ölüyo pvp de yahu. her yerde böle bu:P korkarımbi paladin acıcam:P yine aptal bi tank sınıfımı gözüküyor yoksa bana?:)
Mesaj tarihi:
bu kombinasyonu gördüm rift forumlarında da problem su bu sefer ise yarar bi class acim istiyorum. rahat grup bulabilecek. o nedenle chloro daha mantıklı gibi neyse bakıcaz daha var. yazılan cizilen olur daha
Mesaj tarihi:
sardi zaten aynı karakterde 5 farklı soul kombinasyonuyla oyniyabiliyorsun. yani birini boyle yaparsın 2. yi chloromancerin questini yapıp elementalist yahut baska birseyle yer degistir oyle girersin instancelara.Ben mesela pvp yapiyorsam full assasinle oynuyordum,questleri ve instancelari rangerla yapiyorum.. dps daha yuksek oldugu icin.O yuzden hic farketmez toplamda 5 cesit soul olabiliyorsun 3 baslangicta sonra questle bir secenek daha ekleniyor ve birde 2500 favorla aldigin pvp soulun.
Mesaj tarihi:
valla ben öle zırt pırt degistir yapamam:P benim actıgım char hem pve de hem pvp de işe yaramalı:) sonucta bi healer acarsam pvp de de heal atacagımdan degiştirmeye gerek kalmaz.

2 secenek görünüyor. chloro/archon/domi bu tamamen supporter bi class heal ve buff. ama solo da cok ezik kalıyor gibi. aslında en faydalı kombinasyon raid grup icin falan ancak benim gibi dungeonlar dısında tamamen solo kasan birisi icin zorluk cıkaracak bi kombinasyon gibi duruyor.

2. si warlock/chloro/domi bu nispeten dps de daha iyi heal de var. ama bi öncekinden daha zayıf buff konusunda.

ya da eyyh deyip 3. secenek olarak senin verdigin kombinasyonla pure dps gitmek :)sonucta o kombinasyon dps. hem pvp hem de pve de dogrudan iş görür.
Mesaj tarihi:
tank yok gbi berk:) acarsan iyi olur.

valla ben minanın dedigi kombinasyonu secicem baslangıcta. archon pyro elemnetalist. sonra 4. soul falan da varmış onda da chloro secicem. yeri geldimi archon/chloro healer/buffer veya archon/pyro/ele dps gidicem.
  • Yeni Oluştur...