Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung R580

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar Samsung R580 kullanan var mı? Kararımı verdim bu aleti almayı düşünyorum bir hafta içinde, kullananlar varsa ekstra bir durumu falan bir kötülüğü varsa söylesinler. Memnun musunuz vs. Samsung notebook hiçbir tanıdığımda da yok o yüzden merak ettim ama bana çok iyi gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ekranın ağırlığı yüzünden mi neden bilmiyorum, ekranını açınca sol alt köşeden yukarı kalkıyor, kontrol et belki benimki hatalıdır

sadece windowsta kullanacaksan başka da sorunu yok gibi, ben karşılaşmadım henüz (2 ay dolacak yakında)

yine windowsta kalacaksan atili denk ürünler kafadan 150 200 lira daha ucuz oluyor, aklında bulunsun

bunun dışında elini fanlara yaklaştırmadığın müddetçe alet ısınmıyor mu diyeceğin kadar başarılı, oyun oynarken bile en fazla birisi elini tutmuş kadar sıcak olmuştu, hiç rahatsız etmiyor
ses konusunda da iyi, güç gerektirmeyen işlemlerde baya sessiz (işlemcileri 1.2ghze uc edip fanı kapama modu bile var hatta), gerektiği zaman da şu ana kadar kullandığım laptoplardan aman aman fazla ses vermiyordu, o kadar işlem yaparken varsın versin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...