Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Arkadaşlar Samsung R580 kullanan var mı? Kararımı verdim bu aleti almayı düşünyorum bir hafta içinde, kullananlar varsa ekstra bir durumu falan bir kötülüğü varsa söylesinler. Memnun musunuz vs. Samsung notebook hiçbir tanıdığımda da yok o yüzden merak ettim ama bana çok iyi gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 R520 var ben de hiçbi kötülüğü yok. Ayrıca gördüğüm bütün notebooklardan sessiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bunun yerine asus t61 onerebilirim, vatan notebook magazasinda inceledim, kasa rengi di$inda bi olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 R520 ile R580'in farkları neler? Aşağı yukarı aynı gibi geldi bana. Ama kasa olarak çok hoşuma gitti ya R580 böle kırmızı kırmızı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 r522 var bende de. hiç bi sorunu yok şimdiye kadar 5 6 ay oldu heralde alalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ekranın ağırlığı yüzünden mi neden bilmiyorum, ekranını açınca sol alt köşeden yukarı kalkıyor, kontrol et belki benimki hatalıdır sadece windowsta kullanacaksan başka da sorunu yok gibi, ben karşılaşmadım henüz (2 ay dolacak yakında) yine windowsta kalacaksan atili denk ürünler kafadan 150 200 lira daha ucuz oluyor, aklında bulunsun bunun dışında elini fanlara yaklaştırmadığın müddetçe alet ısınmıyor mu diyeceğin kadar başarılı, oyun oynarken bile en fazla birisi elini tutmuş kadar sıcak olmuştu, hiç rahatsız etmiyor ses konusunda da iyi, güç gerektirmeyen işlemlerde baya sessiz (işlemcileri 1.2ghze uc edip fanı kapama modu bile var hatta), gerektiği zaman da şu ana kadar kullandığım laptoplardan aman aman fazla ses vermiyordu, o kadar işlem yaparken varsın versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 olm yarın alıyorum lan kepkesin bir şey diyeceği olan varsa ya konuşsun ya sonsuza kadar sussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 ben daha dün aldım güzel alet :P tabi kullanmak lazım daha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 2.4 & 2.26 işlemci arasında çooook fark var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 aynı modelin farklı frekansta çalışanıysa yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar