Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FR:Miras(Drow'un Mirası=Legacy of the Drow)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ewet yine drizzt,ben bugün gördüm we aldım.
kadıköyde bulabilirsiniz.
fiyatı 12 milyon.
Alın okuyun iwd yi yeni okumuşlar hiç durmadan gitsin alsın.
hayırlı ola.
seri böyle dewam edecek
I.The Legacy(miras işte)
II.Starless Night
III.Siege of Darkness
IV.Passage To Dawn
V.The Silent Blade[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
Link var mi bunun icin?[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Mesaj tarihi:
Azmodayı gibi zamanında kitapları gidip alamadık.
şimdi ise türkçeleriyle arayı kapatmaya çalışıyoruz...

drizzt'in iwd'nin son kitapını dün tüm gün okuyarak bitirdim.
Drizzt'i çok seviyorum.
Hack'n'slash olsada, drizzt aşırı mükemmel olsa da,
iş çatışmaları, özellikle ilk kitaplardaki iç çatışmaları, Drizzt'e ayrı bir anlam yüklüyor. Öyle Raistlin veya Elminster gibi "ben tanrıyım, her istediğim haltı yaparım asarım keserim" diyen kişilerden deeğil mesela..

Drowun mirası çıktıysa hemen bir koşu gidip alıyım 10 milyına[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Mesaj tarihi:
Maaşı bekliyorum yatsın Amazon'da wishlist'de duruyor o kitaplar şu anda.. :[hline] MCP | MCSE | CCNA
--------------------------------------
Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P]
Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P]
Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P]
Currently in Progress Cleric Celine
Excalibur | Albion / EU

Mesaj tarihi:
mcfrenzi senin yazdıkların raist bir kitapta kumsaati şeklinde gözleri icin söylüyordu benim hatırladığım kadarıyla.Tobe tobe ne iğranç kapak bu hem Drizzt yakışıklı diyorlar hemde muşmula gibi çizip adamı hasta ediyorlar birde du biraz zenci olmuş drowlar böyle olduğunda cok gıcık oluyorum bütün karizmaları dağılıyor.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 29 April 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 29 April 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kitap gerçekten güzeldi ama kavga dövüş olayları abartılmış ya. Mesela eski kitaplar böyle değildi bence daha çok şey vardı onlarda. Bunda düşünüyorumda kitap boyunca ne oldu diye hiç bir şey yahu sadece kavga gürültü.Ama adi Salvatore süper anlatıyor o ayrı.[hline]...Bozarmı sandın acılar,
Belaya Atlar giderim...
Mesaj tarihi:
said:
LethE, 29 April 2003 16:30 tarihinde demiş ki:
serinin okuduğum ilk kitabı..
ama bkaıyodum bu adam ana bacı demeden önüüne gelen akrabasını katlediyo sinir olmuştum.. (bide dinin...yazık dinin e)

Drizzt serilerine bu kitapla başlamadın dimi? Yanış anladım sanırım ama emin olmak lazım :).

Ben yinede yazayım

Kara Elf Üçlemesi var 3 kitao toplam
Buzyeli Vadisi var o da 3 kitap
Sonra bu bahsedilen seri Legancy of Drizzt Do'Urden[hline]...Bozarmı sandın acılar,
Belaya Atlar giderim...
Mesaj tarihi:
Dininmi Dinine ne oluyor o da çok güzel bir karakter hayinliğini seviyorum o herifin menzabenrazamıydı neyse
Drizzt akademide turnuvadayken birinci olduğunda tırsmasına bayılıyorum o adamın hoca gelpide Böyle bir kardeşten korkmak lazım dediğinde herif eminim yüzey elfi gibi beyaz olmuştur :)

[Bu mesaj TheSilver tarafından 30 April 2003 08:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
TheSilver, 29 April 2003 21:24 tarihinde demiş ki:
mcfrenzi senin yazdıkların raist bir kitapta kumsaati şeklinde gözleri icin söylüyordu benim hatırladığım kadarıyla.Tobe tobe ne iğranç kapak bu hem Drizzt yakışıklı diyorlar hemde muşmula gibi çizip adamı hasta ediyorlar birde du biraz zenci olmuş drowlar böyle olduğunda cok gıcık oluyorum bütün karizmaları dağılıyor.

[Bu mesaj TheSilver tarafından 29 April 2003 21:26 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj TheSilver tarafından 29 April 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]

drızzt yakısıklı mı? abı kım dıyosa bunu drow tıpını pek algılayamamıs galıba bır drow ıcın belkı ama yapmayın abı drow yaa...[hline]Make me feel it, make feel alive again!

(mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) )
Mesaj tarihi:
drizzt çirkin deil yani +1 wardır cha sı..
ewet drow
ama ii drow çizmek bi de kötü drow çizmek wardır :p[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
14 cha yakısıklı fln olmaz (yanı olabılırde tabıı ama genl olarak)

ayrıca adamın abonoz rengı bır cıldı, beyaz renkte kalın tellı sacları var ne kadar elf de olsa lanetlenmıs yanı sonuc olarak ınsan, elf standartlarına gore yakısıklı degıldır

not:allahım tartıstıgımız seye bak[hline]Make me feel it, make feel alive again!

(mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) )
Mesaj tarihi:
14 cha yakışıklı olmaz mı ?
pehaha.
nası olmaz.
seni bile tavlar.
siz 18 üstüne yakışıklı diosunuz heralde.
bikere +3 ten sonrası Çok nadir bulunur güzellikte olanlar oluo.
yani her sayfada güzelliinden bahsettiricek kadar.
drizzt gayet de yakışıklı heh.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Mesaj tarihi:
şöyle ifade ediim
2nd edition player's handbook üzerinde bi barbar vardır
kapıyı parçalar
easley çizimi hani.

o eleman 15 str 14 con dur...

belgeleyebileceğimi sanmıyorum şu anki basılı donanımımla ama bi bakarım...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive.
Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Mesaj tarihi:
kitapta yakışıklı diyor hatta wulfgar falan Drizzrt maskeyi takınca
kızlar sana hasta olucak diyip drizzte takılıyor falan birde benim hayalimdeki drow gür beyaz saclı ve tenide koyumu desem acıkmı desem bir morla eflatun arası kahve rengi ve siyah oldunmu abojin gibi oluyorlar bütün karizma dağılıyor.
Mesaj tarihi:

cilt rengi simsiyah değil zaten drowda (zenci olur ozaman :D )
siyah+eflatun gibi aslında tam olarak.

hatta süper örnek :

[Bu mesaj Norak tarafından 30 April 2003 20:58 tarihinde değiştirilmiştir]

• Yeni Oluştur...