Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafama takılanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel cevaplar alıyorum. enerjiyi başka bir tarafa yormak güzel birşeyde bana sanki bu meret sürekli biriken bir çöp gibi gözüküyor ve yorgun olsam da yaptığım oluyor.
Mesaj tarihi:
Hagii said:

@longshank
ama en az 4 güvendiğim kişi biraz kılo al bunun için onu bırak veya azalt diyor ve açık konuşmak gerekirse her gün yapıyorum bazen 2-3 e çıkıyor. bazen de 3 güne bir oluyor ama çok nadir

yuh abaza günde 3-4 kere çekmek nedir ya arkadaş
Mesaj tarihi:
Hagii said:

arkadaşlar sanki bu işi ben yapıyorum dünyada gibi muamele yapmayın. deneyimleriniz ve bilgileriniz lazım bana derdime derman olacak.

öyle kenardan şuna bak abaza tarzına dönmesin muhabbet

döndü bile dostum (tu)
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

abi simdi kaynana adaylari hamamda tasi aliyolar, eger tas kizin poposundan kücükse o kiz olmustur.
soruya bak lan.
alici gözüyle bakan insan neye bakarsa onlar da ona bakiyo.

bu postun üzerine bişey sormak isterdim ama
ban yemiyim boşver sdf
Mesaj tarihi:
Hagii said:

bir de şu durum var 5 senedir forumu takip ediyorum. bu gibi şeyleri birbirlierimize deneyimlerimize sormayacağız da saklı kalıp tabu mu yapacağız.

hepiniz tahsili adamlarsınız. kasalım mı kendimizi. cahillerin yanında sustuğumuz gibi

ooo damardan girdi bu sefer
Mesaj tarihi:
Flassh said:

Hagii said:

wastyrx said:

Enerjini nişanlına harcasan daha iyi değil mi? Nutella fındık fıstık ye madem masturbasyondan sonra harcadığın enerjinin bi kısmını geri kazanırsın ya da tam tersini yap afsada

olay nişanlıma odaklanmasın. nişanlımdan önce de durum buydu. ve nişanlım la ayrı şehirlerdeyiz 2 hafta da bi gçrüşürsek görüşüyoruz o da sayılı zamanlar.

bir de şu durum takılıyor kafama. karısı ile cinsel ilişki sırasında fazla naza gelemeyip masturbasyona koşan erkek tipi. bu durumdan korkuyorum. daha önceleri zor sabrettiğimi de not ekleyeyim

evlenmeden konuş sende kızla
bak de içimde engel olamadım bir enerji var de beni tatmin edebilecekmisin de

çıkar senin oğlanı vur masaya bak de sen böylesini gördünmü de benimle evlenirsen senin olur de
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Abi adam nişanlı ve overmasturbasyon sorunu yaşıyor.

çeşit çeşit insan var lan.

NİYE NİŞANLANDIN ABİ O ZAMAN

neyse konuyu okumadım belki açıklamıştır.

bye

evlenmeden olmaz modunda adam
Mesaj tarihi:
Hagii said:

güzel cevaplar alıyorum. enerjiyi başka bir tarafa yormak güzel birşeyde bana sanki bu meret sürekli biriken bir çöp gibi gözüküyor ve yorgun olsam da yaptığım oluyor.

abi nişanlın tatmin edemiyorsa burda da kızlar var
al birini kurtul
  • Yeni Oluştur...