Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ek paketle birlikte gelen yeni fatality :) assasin
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 pis assassinler... naptığını anlamadım ben adamın. tamam saplıyor bıçağı iyi de, sonrasında niye yerde yuvarlanıyor, üstünü başını kirletiyor...
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 bence birde yerden kalktiğinda üstünü başini bi silkmesi gerekirdi ya ama bişey diycem mini gamelerde mesela ha geberdim geberiyorum diyelim o sira bi fatality atiyorum ben fatality'yi yaparken bana damage veremiyorlar ama heal gelmeye yada health traptan benim health zaten dolmaya devam ediyor çok işime geliyor. şimdi bu fatalityde gördüğümde hem uzun sürüyor hemde şu yerde yuvarlanmasi ile bi nebzede olsa tehlike bölgesinden uzaklaşilabilir heralde, da yalniz ben bu fatality'yi ne attım ne atanı gördüm oda ayrı bi konu :)
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 üzerine düşmesin diye kaçılıyo kenara :D
Neferian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 RRa said: şimdi bu fatalityde gördüğümde hem uzun sürüyor hemde şu yerde yuvarlanmasi ile bi nebzede olsa tehlike bölgesinden uzaklaşilabilir heralde, da yalniz ben bu fatality'yi ne attım ne atanı gördüm oda ayrı bi konu :) Yeni gelen feat sistemindeki "Sins of the flesh" combosu ile yapılabilen fatality'miş.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hadi ya eyv saol du vereyim onada feat o zaman şekil yaparim minide :p vişt fişt kaç takla kalk bida :p
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Bu yeni feat hedesi yeni expansion alanlara mı yoksa herkeşe mi?
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 herkese o ya bak tutorial var benim bak hele bi ona
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 RRa: Üstad birde yuvarlanırken köprüden düşmek var.Gülmekten yarılırım valla.
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 aa haklısın ya :) ulan ben zaten bu halimle bile kıçıma sahip olamıyorum hiç hep düşüyorum aşalara
Öne çıkan mesajlar