Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sevgili olsa çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 yani bu sinir olayı nasıl çözülür ki hani bu öyle birşeyki.bence çok salak bi sebepten böyle oluyormuş gibi geliyo. hiç düzelmicekmiş tribine giriyorum ztn.10 sene etrafa sıctıgını düşünemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sende onun sepetine sıçacaksın, biraz agresif davran arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Cozmen lazim bir sekilde bunu. Profesyonel birilerinden destek alman da iyi olabilir. Kedi bu sonucta. Neye sinirlendigini sana soylemeyecek :) Belki adam evi sevmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ahah sepeti varda içine girmiyor.öyle bişi yapsam güler geçer herhade hayat işte.sen al bunu ufacık kafesten kurtar.kedi evine sıçsın :) ya ztn 1 ay içinde çözdüm çözdüm sonra profesyonel yardım isticem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 cat whisperer diye bi eleman var mı acep (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 bence kedi resmen seni sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 beni seviyor sevmese gece sarılarak uyumaz herhalde :) ben evden gidince arkamdan yatagımda uyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 hayır şöyle düşün. fırtınalı bir ilişki sizin ilişkiniz. seviyor ama nefret de ediyor sinirlendirmek hoşuna gidiyor : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 kuma getir bence kediye, düzgün kaka yapan bir kedi bul, kedi kakasını her yaptığında sev okşa ama buna yetim muamelesi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ahahah ya feliwayin bir spreyi varmıs.davranıs bozuklugu için faydalıymış.onuda denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 son 5 günlük bok raporunu alalım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 yok be abi bir gelişme.şu kedi davranış bozuklugu spreyini alıcam kedi bir şekilde kendi fenomenini yaratmak istiyormuş.bu yuzdende etrafa sıçıyor kanıtlamak için mesela kumu evin en uzak köşesine en kuytu yere koydum.yine çişini yapıyor.hatta ilk koydugum zaman hemen kakasını yaptı gidip.ama ertesi gün yine kumunun az ilersine sıçtı:) kakası geldiği zaman kumuna gidiyor.miyavlayıp başka yere gidiyor.oraya yapıo enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 kum kabını değiştirmeyi denedin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 armutumun içine yaptı bugun salona hiç yapmamıstı.ilk defa geldi armutun içine yaptı neye sinirlendiyse artık bu kedi stresli arakdaş.nasıl inat nasıl şeytansa artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 armudun içine yaptıysa artık son yönteme başvurmak zorundasın. leğene sıcak su doldur ve kedi yaptıktan sonra kafasından tutup suyun içine bastır. bikaç kere tekrarladıktan sonra bidaha yapmayacağını bıyıklarının titremesinden anlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 kum kabının üstü hafif korumalı olsun yoksa yapmayabilir =) kumu da bolbol ve derin olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 abi kum kabıyla kumla kumun yeriyle bir alakası yok sanırım ya yani kaç ay oldu bu kadr sürmezdi hiç bir şekilde etrafa koku bırakma ihtiyacı hissediyor.davranış bozuklugu var.ve bunu nasıl halletcem bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 dayak at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bi de bunu dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 ya bitek benim mi başıma geliyor.kimsenin kedisi yada tanıdıgının kedisi böyle oldu mu.çözüm üretene yemeksepetinden evine yemek göndericem istediği yemeği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 o diilde ben bu basligi nasil kacirmisim, ona inanamiyorum. bide merak ettigim, kumu disinda bir kere yaptigi yere tekrar yapiyormu yoksa paso bir random zicma durumu mu soz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 bazen random oluyor bzn aynı yere eğer get off sıkarsam yaptıgı yerlere.yeni yerlere yapıo.yada yaptıgı yerin kapısı kapalıysa başka yere yapıo ama genelde bi kere sıçtıgı yere devam edio kumu hariç :) heryere getoff sıkıp kumunda bok parçası tuttugum da oldu.ama yinede bu seferde başka yere yapıyor yani çiş yapıp kaka yapmamasını çözemedim.kumu nereye koyarsam koyayım çişini gidip yapıyor satılık scottish fold :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 1 haftalığına bir arkadaşına vermeyi dene, sana mı trip atıyor yoksa her yerde mi şımarık öğrenmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 behlul e katilmakla birlikte .. bence bu topikten sonra burda satilmaz o kedi ahahahahah :D baska mecralara yelken ac :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar