Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5 aylık kedi tuvalet eğitimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yani bu sinir olayı nasıl çözülür ki

hani bu öyle birşeyki.bence çok salak bi sebepten böyle oluyormuş gibi geliyo.

hiç düzelmicekmiş tribine giriyorum ztn.10 sene etrafa sıctıgını düşünemiyorum :)
Mesaj tarihi:
Cozmen lazim bir sekilde bunu. Profesyonel birilerinden destek alman da iyi olabilir.

Kedi bu sonucta. Neye sinirlendigini sana soylemeyecek :) Belki adam evi sevmedi.
Mesaj tarihi:
ahah sepeti varda içine girmiyor.öyle bişi yapsam güler geçer herhade

hayat işte.sen al bunu ufacık kafesten kurtar.kedi evine sıçsın :)

ya ztn 1 ay içinde çözdüm çözdüm sonra profesyonel yardım isticem
Mesaj tarihi:
yok be abi bir gelişme.şu kedi davranış bozuklugu spreyini alıcam

kedi bir şekilde kendi fenomenini yaratmak istiyormuş.bu yuzdende etrafa sıçıyor kanıtlamak için

mesela kumu evin en uzak köşesine en kuytu yere koydum.yine çişini yapıyor.hatta ilk koydugum zaman hemen kakasını yaptı gidip.ama ertesi gün yine kumunun az ilersine sıçtı:)

kakası geldiği zaman kumuna gidiyor.miyavlayıp başka yere gidiyor.oraya yapıo

enteresan
Mesaj tarihi:
armutumun içine yaptı bugun

salona hiç yapmamıstı.ilk defa geldi armutun içine yaptı neye sinirlendiyse artık

bu kedi stresli arakdaş.nasıl inat nasıl şeytansa artık :)
Mesaj tarihi:
armudun içine yaptıysa artık son yönteme başvurmak zorundasın. leğene sıcak su doldur ve kedi yaptıktan sonra kafasından tutup suyun içine bastır. bikaç kere tekrarladıktan sonra bidaha yapmayacağını bıyıklarının titremesinden anlayabilirsin
Mesaj tarihi:
abi kum kabıyla kumla kumun yeriyle bir alakası yok sanırım ya

yani kaç ay oldu bu kadr sürmezdi hiç bir şekilde

etrafa koku bırakma ihtiyacı hissediyor.davranış bozuklugu var.ve bunu nasıl halletcem bilmiyorum
Mesaj tarihi:
ya bitek benim mi başıma geliyor.kimsenin kedisi yada tanıdıgının kedisi böyle oldu mu.çözüm üretene yemeksepetinden evine yemek göndericem istediği yemeği :)
Mesaj tarihi:
o diilde ben bu basligi nasil kacirmisim, ona inanamiyorum.

bide merak ettigim, kumu disinda bir kere yaptigi yere tekrar yapiyormu yoksa paso bir random zicma durumu mu soz konusu
Mesaj tarihi:
bazen random oluyor bzn aynı yere

eğer get off sıkarsam yaptıgı yerlere.yeni yerlere yapıo.yada yaptıgı yerin kapısı kapalıysa başka yere yapıo

ama genelde bi kere sıçtıgı yere devam edio kumu hariç :)

heryere getoff sıkıp kumunda bok parçası tuttugum da oldu.ama yinede bu seferde başka yere yapıyor

yani çiş yapıp kaka yapmamasını çözemedim.kumu nereye koyarsam koyayım çişini gidip yapıyor

satılık scottish fold :)
  • Yeni Oluştur...