cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oo nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oha oyunlar fazla ucuz. vaktim olsa wotlk alıp tekrar başlardım vallahi. ama bi müşteri getirebilme ihtimalim var fiyatlar böyle kalırsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 fiyatlar iyiymis. ben de bir arkadaslara soriim. istiyolardı gene baslamak onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Beklerim. fiyatlar böyle kalırsa değil yeni indirdi zaten. Dolar molar euro yükseliyo yansımadan alın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oha dinan ne işine girdin sen böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 çinlilerle kanka oldum karaqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kredi kartı ile işlem yapmak istesek nasıl yapacağız? işbankası hesabı ile havele falan mı? edit, işbankası benim kartım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Kredi kartıyla alım yapılıyorsa ben de wow game card almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Yapılıyor tabi. yapılıyor da sen parayı yatırıyorsun ben kodu gönderiyorum o şekilde biraz karşılıklı güvenle yani. zira ben de başkasına para yolluyorum o an Ama işte ben de distribütorümsü bir adamdan aldığım için anlık yapıyoruz işlemi. Para yattığı an ben de size kodu yolluyorum. Şimdiye kadar da hiç bir sorun çıkmadı diğer topakta memnun kalan arkadaşları da görebilirsiniz veya patilere sorun :P hesap no lar Garanti Hesap Numaramız Şube No: 060 HesapNo: 6660458 Hasan ELMAS PTT Hesap Numaramız No: 5557227 / Hasan ELMAS Eskişehir Merkez PTT bildiğim kadarıyla nerden olduğu farketmeksizin 1 tl alıyo , o yüzden onu öneriyorum. Mesai saati içinde dinaneser at gmail.com veya öm'den cep telefonumu atayım ordan ulaşabilirsiniz. 10 dakika sürmüyor zaten, hızlıyız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hashashin Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Var olan BL hesabını WoTCL ile upgrade edince oyun süresi gelmiyo dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Yok gelmiyo malesef. =) Bu arada biraz önce bir arkadaşla halletmeye çalışırken yarına kaldı. EFT 15.30'dan sonra olmuyormuş sanırım. Tabi yakında ptt şubesi varsa mesai saati bitimine kadar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben aldım arkadaştan, denedim üç şifreyi de çalışıyorlar bir sorun yok. İlgisi için de ayrıca teşekkürler, hızlı bir alış veriş oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 hayırlı satıslar kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 eyvallah yiğen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 arkadaş başlamak istiyordu çok ucuz olduğunu görünce haber verdim du bakalı nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 tabi hafta için hergün hemen olur işiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sana gelişi 30 lira olsa 10 lira kar Patide haftaya 10 tane satsan 100 lira 1 ayda 400 lira Bende satjam XDXDXDX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 dynun özel mesajlarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Friedman said: sana gelişi 30 lira olsa 10 lira kar Patide haftaya 10 tane satsan 100 lira 1 ayda 400 lira Bende satjam XDXDXDX heehe baya atmışsın ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 eft bazi bankalarda (garanti finans felan) 5.15 e kadar yollaniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 said: Garanti İnternet Şubesi'nden yaptığınız EFT ve başka banka kredi kartı borcu ödeme işlemlerinde tutardan bağımsız olarak 2,50 TL işlem ücreti alınmaktadır. Geç EFT uygulaması kapsamında 16:00 - 17:15 saatleri arasında gerçekleştirilen EFT işlemlerinden 4 TL işlem ücreti alınmaktadır. tam kazıkçı garanti aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Wow TGC satmayı dusunuyor musunuz? Up olsun ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Hiç talep gelmedi daha o yüzden zor gibi biraz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 up, satışlar devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ups. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar