Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anket defteri (1996 yada 1997 de doldurmuşum)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

90 ların son çeyreğine kadar bir dönem anket defterleri çok popülerdi neredeyse her kızın elinde vardı ve bu kızlardan biri de ablamdı. aslında bu defteri 2 ay kadar önce bulmuştum kendi arşivime aktarmıştım sonra unuttum şidmi atılacaklar ve saklanılacakları ayırırken yine buldum, ve o kadar komğime gitti ki 12-13 yaşında bir çocuk anket defterine ne yazabilir ki diye ilk okduğuğumda bazı fikrlerimin ve bazı ideallerimin değişmediğini gördüm.. hem iyi hem kötü.. ama ondan da ötesi.. o kadar saçma ve o kadar komikki sizinle paylaşmam gerektiğini hissettim inanılmaz bir kafaymış şu anket defterini doldurma işi.. o dönemki fotoğrafım bile var köşesinde :P
anketde 42 soru var ama hpsini yazmayacağım ilgi çekenbleri yazacağım

bildiğiniz arızaymışız o dönem, ne bok oalcaüğımız da o yıllardan belli

said:

1- Adınız, soyadınız. Arkadaşlarnızın çağırdığı kısa adını var mı?

normal adımı yazmışım.. ama herhalde takma isim olarakalgılarığdımdan "kamikaze" yazışım.. herhalde abuk subuk gaza glmeler ve ağaçlardan düşmeler araba altlarında ezilmeler yaşadıktan sonra böyle demeye başlamışlardı..

5- Hangi mesleği seçmek ve hangi kentte yaşamak istersiniz?

basketbolcü (evet.. ü ile) ve yazar. Norveçin temiz havasında (abşam buraya "isbviçre?" diye not düşmüş ama değil norveçti.. ki hâlâ isterim :P)

7- en sevdiğiniz film artisti veya artistleri

hülya avşar (wtf??..herhalde popülertesinin tavan yaptığı dönemdi bilemedim)

8- beğendiğiniz müzik türleri ve şarkıcı

pop ve klasik, levent yüksel (buralarda umut varmış)

9- boş vakitlerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

kitap okuyarak, roman yazarak (oha), resim yaparak (bunları bugün de yapıyorum.. sadece resim kariaktür seviyesine indi)

13- neşeli mi, somurtkan mısınız? içinize kapanık olduğunuz söylenir mi? neşenizi nasıl belli deresiniz? (nasıl yani?)

neşeliyim ve bunu davranışlarımla belli ederim. (o dönem çok dayak yerdim çok hor görülürdüm.. buradaki kadıköy anadolular anlatsın)

16- gelecek için ne düşünüyorsunuz? tasarıalrınız nelerdir?

oxfordu bitirip spor akademisine gitmeyi düşünüyorum ve kendimi spora adamak istiyorum (...)

19- makyaj yapmayı sever misiniz? makyaj yapanlardan hoşlanır mısınız?

makyaj derken tiyatro makyajıysa Evet! (aynen böyle altını çizmişim)

21- ilk kazancınızla ne yapmayı dşünüyorsunuz?

altın alıp faize yatırmayı (evet altın alıp altın faizine(?) yatırmadım ama kazandığım ilk parayla dolar mı mark mı ne almıştım :P)

23- yaşamınzıdaki en sevdiğiniz kişiler kimlerdir?

annem, babam, ablam ve TUĞÇE (aynen böyle.. caps açık)

25- yeniden yaşamak istediğiniz bir gün var mı? (anlatırmısınız) (anlatayım evladım.. ulan ağzını yüzünü...)

yaşadığım her günü ama özellikle doğduğum gün. çünkü o gün ilk kez dünyaya "merhaba" dedim (şair burada soruyu kesinlikle anlamamış)

26- en nefret ettiğiniz ve en sevdiğiniz üç şey

nefret ettiklerim, dolandırıcılar, yobazlar ve üç kağıtçılar.
sevdiğim, lâikler, Tuğçe ve tüm sevdiklerim.

(bak yine tuğçe var.. fail^2 bu arada)

29- aşk deyince ne anlıyorsunuz? aşkın tanımını yapar mısınız?

(şairin erör verip cevaplamadığı tek soru)

30- sevdiğiniz kişinin tipini tarif eder misiniz? kaç yaşında?

(herhalde ideal hatun tipini sordu diye algılamışım bunu)

sarı saçlı, mavi gözlü ve becen iki yaş küçük

(elimzide ne var? sarı saçlı, yeşil gözlü ve benden iki yaş büyük)

37- sevdiğinizden ayrılmak zorunda kalınca hemen başkasını bulup gününüzü gün mü edersiniz? yoksa bir süre başınızı mı dinlersiniz?

başımı dinlerim (fap fap)

sıkıldım daha yazamayacağım zaten bu kadarı bile uzun gelir doğal olarak

BAKIN GÖRÜN KİMLERLE ARKADAŞLIK EDİYORSUNUZ?
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

dasaaa said:

nerden tanıdın?

o götü nerede görsem tanırım uuuu beybi bende bir hareketlenme oldu

ehueuhe yeri gelmişkene hatırlayalım o halde..
tertemizinsan said:

arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de.

http://forum.paticik.com/read.php?20,4701589,4712141#msg-4712141
Sosyal ağlarda paylaş

tertemizinsan said:

arkanı dön omzunun ustunden haylaz bir bakış atıp kendi popona ufak bir şaplak vur,daha sonra tatlı bir göz kırp ve bu malı kolay vermem de.

http://forum.paticik.com/read.php?20,4701589,4712141#msg-4712141

AHAHAHA off konu baştan sona inanılmazmış ben nasıl kaçırdım bunu..
Sosyal ağlarda paylaş

ilkokul 6 mı 7 mi öyle bişeyde sınıftaki bi kız arkadaşla derste sıkıntıdan kağıt üzerinden mesajlaşırdık. o zamanlar icq vardı sanırım, belki de daha yoktu ama kağıt chat ekranı gibi olurdu, bi çizgi çeker başlardık yazmaya, yazıtipi/rengi farklı olduğundan karışmazdı yazdıklarımız, sonra kağıdı katlayıp sınıfın neresindeysek diğerine atardık. bazen kalemkutu içinde yollar, bazen güvendiğimiz arkadaşların iletmesini isterdik.

çok ilginç geliyor bu olay, başkaları da yapmıştır mutlaka.. sınıfta başka yapanlar da vardı, hatta bazen kağıtlar karışırdı, özellikle aynı anda birden fazla kişiyle konuşuyorsanız. olmaması gereken şeyler olurdu vs.

neyse işte, bu geldi aklıma. geçenlerde odama gittiğimde çekmecemi karıştırırken bunlardan birini buldum. ilginç şeyler yazıyordu..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...