gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ... o alet olmadan da o işi zor yaparsınız. mesela ben gazoz açacağı olmadan açamıyorum cam şişeleri. gerçi bi ara meyveli bir içececek vardı, kapak normaldide elle açılabiliyordu hatta rahmetli barış akarsu oynamıştı reklamında. süper birşeydi. var mı sizinde böyle alet edavatlarınız?not: kafam güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 gecko said: not: kafam güzel 2 tane miller mi ictin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 çekmecede troll besliyorum ben. her gün suyunu yemini veriyorum. bi tane de netbook aldım. takılıo öyle o forum senin bu sözlük benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ahahah miller kokainim viskim ve magnum silahım olmadan uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 tornavida, çok işlevli çakılar, bi sürü kablo bi de ataçlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 reyou said: gecko said: not: kafam güzel 2 tane miller mi ictin? asdsadsa yok bi tane extra paylaşmış arkadaşıyla yarım yarım. ayrıca herturlu metal kapağı köşesini tahtaya tutturup ustten vurarak açabilirsiniz rahatca. ole açacak falan kasmanıza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yastığımın altında bıçak var olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 reyou said: gecko said: not: kafam güzel 2 tane miller mi ictin? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 telefonum. gazozdan biraya her şeyi onunla açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 alyen anahtarı.. ikeadan ne zaman bir şey alsak çıkıyor bende atmaya kıyamadığım için saklıyorum.. 6-7 tane oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 cakmak, catal, diger bir bira sisesi, kagit para, veya herhangi bir kagit. bunlarin hepsiyle ve fazlasiyla acabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kapıtla nasıl açılıyor? bir ke ne akdar sürede açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 katla katla katla üstüste.. sonra öle dene işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Karı. Evet karı var benim çekmecemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar