Phae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Sarıldıklarında multiverse titriyordur.
Seceba Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 lol ilk defa paticikte verilen sorular bu kadar kolay geldi bana ahaha
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Holy said: newton bize daha çok çektirdi, demek ki daha çok şey bulmuş. o yüzden newton tutabiliriz. leibnizin bulduklarını masterdan önce ögretmiyorlar öğretemiyorlar (en azından türkiyede sdf)
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 matlab indir, kur. istediğin ingtegrali türevi saniyesinde alsın.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ardeth said: Holy said: newton bize daha çok çektirdi, demek ki daha çok şey bulmuş. o yüzden newton tutabiliriz. leibnizin bulduklarını masterdan önce ögretmiyorlar öğretemiyorlar (en azından türkiyede sdf)O zaman Newton halka inmeyi başarmış, "ben bilim çocuğuyum, cool'um ben" tavırlarına girmemiş. Yine Newton kazandı.
Öne çıkan mesajlar