Phae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Sarıldıklarında multiverse titriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 lol ilk defa paticikte verilen sorular bu kadar kolay geldi bana ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Holy said: newton bize daha çok çektirdi, demek ki daha çok şey bulmuş. o yüzden newton tutabiliriz. leibnizin bulduklarını masterdan önce ögretmiyorlar öğretemiyorlar (en azından türkiyede sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 matlab indir, kur. istediğin ingtegrali türevi saniyesinde alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Ardeth said: Holy said: newton bize daha çok çektirdi, demek ki daha çok şey bulmuş. o yüzden newton tutabiliriz. leibnizin bulduklarını masterdan önce ögretmiyorlar öğretemiyorlar (en azından türkiyede sdf)O zaman Newton halka inmeyi başarmış, "ben bilim çocuğuyum, cool'um ben" tavırlarına girmemiş. Yine Newton kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar