Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanlışlıkla Amazon Prime aldım ne yapayım =)

sinad

Öne çıkan mesajlar

Hayatımın cahilliğine imza attım. Amazon.com dan fotoğraf makinesi almıştım. Arkadaş 3 gün orada olduğundan fast shipping i seçtim 1 günde gitsin diye. O da 30 dolar falan yapıyordu. Amazon Prime ile 3 dolara indiğini gördüm biraz göz attım. Herhalde boyner card, migros card gibi bişey dedim birazda aceleden bastım Prime'a.

Meğersem yıllık 79 dolar ücret alıyorlarmış. Az önce kart ekstresinde görünce küfürü bastım.

Napıcam ben bu Prime'la :/
Sosyal ağlarda paylaş

alışveriş yapmam zaten orada yılda minumum 8 alışveriş yapanlar için önerileri falan yazmışlar ben hiçbişey görmemişim anasını satıyım. Bide çakallar renew'e almış hemen iptal ettim onu da. Bu arada her ülkeye bişey gönderebiliyorlar sanırım eğer yine Türkiye'ye shipping almazlarsa güzel olurda. Bişey aldığım yokki amazondan.

Yok order'da göstermedi prime ile ilgili bişey
Item(s) Subtotal: $559.95
Shipping & Handling: $3.99
-----
Total Before Tax: $563.94
Estimated Tax: $35.53
-----
Grand Total: $599.47

yazdı bitti gitti. Geçen ay ekstreyede yansımadı bu ay yansıdı sadece.

Ayrıca garantide götlük yaptı 600 dolar aldığım zaman 850 tutarken 920 çektiler. Herkes servet düşmanı olmuş.

Mail atsam ne desem ki? :/
Sosyal ağlarda paylaş

kargo indiriminden de yararlanmışsın falan ama
kesintiyle iade ederler en iyi ihtimalle, ticket (dı sanırım adı, direk soru yazdığın zımbırtı) aç yine de bişeyler olur belki

öte yandan eminsin di mi,
klişe olacak da amazon ha bunun fiyatı da 80 dolar demeyi unutursa amerikada döverler adamı
Sosyal ağlarda paylaş

yok muhtemelen yazmışlardır tabiki yıllık ücretin 80 dolar olduğunu ama ben görmedim.

Ya ben card falan gelicek sandım. Aceleyle verdim siparişi uzun bi yazı çıktı baktım göremeyince işaretledim. İşaretleyince zaten 3 dolara düştü yanda bi yazı çıkmadı işte 79 dolar verilecek flana diye. Muhtemelen kabul ettiğim yazı içersinde vardı.
Cahilliğime geldi işte okumadan etmeden atladık.

Ya zaten 30dolar ödemem gerekiyordu hızlı shippinge boşa giden işte 50 dolar oldu. Üzüldüğüm nokta 30 dolar verirdim hiç sipariş vermeyeceğimki başka. Türkiye'ye zaten ürün yollamıyorlar bildiğim kadarıyla olsa ıvır zıvır alırım en azından.

bu arada o ticket olayını bulamadım sitede.
Sosyal ağlarda paylaş

gumrukte bir kotan var.. tatil zamanlari disinda 100eu idi en son.. onu gectinmidi, 1000 eu ya kadar %18.. oduodun..
tatil zamanlari 300eu oluyordu..

degisti bisiler oldu, sonra benim butun ark lar snowboard falan getirdiler bole PTT yoluyla falan.. super oluyor gumruk falan kasmadan..
Sosyal ağlarda paylaş

sinad said:

WE ARE TURKs. I M PENIS dedim

21 cm de yazdıysan kesin ondan geri vermişlerdir paranı :D

şaka bi yana amazon şu ana kadar alışveriş yaptığım en iyi müşteri odaklı firma, aldığım kitabı yanlış anlamışım dedim adamlar tamam yolla bize değiştirelim dediler süper yaw
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...