Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 @Holy: doktoranı sakız üzerine mi yaptın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Hafızası güçlü bir çocuktum ben =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bu sakızlardan hep nefret ederdim, bizim mahallenin veletleri cakkıdı cakkıdı diye yiyip yiyip dururlardı. bende gidip dondurmanın en pahalısını alırdım imrenirdi bebeler ahahaha yanlız sulugözü yiyen ağlamazsa daha hiç ağlamaz, eski sulugözü kasdediyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 eski sulugöz varken, sen daha devam sütü içiyordun muhtemelen. (of dayanamadım ben de liseliye laf soktum sonunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ya böle ikili acayip şekerler vardı ben küçükken, inanılmaz tadı vardı. hani pez gibi ama değil nası desem mavimsi beyazdı galba tam da hatırlamıyorum. şimdi piyasaya çıksa domine eder ortalığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 necklace vardı bilezik şeklinde o tad başka bişeyde yok yıllarımı verdim o tadı bir daha bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 aha da hatta bu http://www.stpingyuan.com/goodspic/20079291649100.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 zaaa çokg üzeldi böyle ekşimsiydi sanki yanlış hatırlamıyosaö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sakız değil bu ama keboy'u hatırlamıyorsanız bebesinizdir olm.. keboooy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bebeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bebeğim benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lan çok az hatırlayan var ve berbat bişiydi.. ondan dedim zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Black-ice said: aha da hatta bu http://www.stpingyuan.com/goodspic/20079291649100.jpg ben bunu boynuma asıp yiyordum :D patsito diye cips de vardı.. hmm bir de böyle tatlandırıcı gibi minik kutuda smith diye limonlu şeker vardı onu hatırlayan? rocco sıkı şeker benzeri onun limonlu ve daha miniği üçgen şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Peki patlayan şekerlere ne demeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 evde misafirlerin yanına gidip kız kacıranın fitilini yakıp kacardım. çok organize adamdım sonradan gecti aeq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 en yakın arkadasım torpil attı yüzüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 eeaa ööö patlayan şeker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 görünce ağzı sulanmayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: eski sulugöz varken, sen daha devam sütü içiyordun muhtemelen. (of dayanamadım ben de liseliye laf soktum sonunda) ayar vericem de şimdi banyo yaptım yoruldum hatırlat yarın devam edek o değilde sulugöz harbiden manyak bişeydi ha, yedin mi cayır cayır yanıyordun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 O önceki sayfadaki şekerlerin adı PEZ, hala satılıyor migroslarda. Patlayan şekerlerin markası da popboom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pogodi said: ilk tadı değişti diyen olmak istiyorum Evet ya. Çok hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Dartanian said: Peki patlayan şekerlere ne demeli? patlayan çikolata var abi. onlar gelince kapattık tüm defterleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar