nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 PrudenT said: hacı para almayan milyonlarca insan giriyo lan gugıla. mesela ben. harçlıkla yaşıyorum sdfgf. eed o yuzden yanlis zaten hesap.. fakat bayagi bi yazi cikti bunla ilgili, yine de ciddi bi zaman oldurdugu gercek, paraya dokmesekde. internet oyle bi hal aliyo ki, google in ornegin hiza cok onem vermesininde bi sebebi bu. simdi paticik 10 ms hizli calissa cok bisi degismez, fakat google da 500 milyonla carptiginda hesabim yanlis degilse gunde 58 gunluk zaman kurtariyo toplamda kullanicilarindan. ciddi bi rakam. ayni sekilde steve jobs da mac i cikarirken bu mantikda hareket ediyodu, gelistirici takimini boyle motive ediyodu, 5 sn de hizli boot ettirsek bilmem kac gun kazandiririz kullanicilarimiza vs diye. Onunda hiz manyagi olmasinin bi sebebi bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Fistan said: ben oynamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sparkcaster said: ben parası neyse dasaa ya verirdim espri yapmasın diye SADFASDSAFLASDDSAASD dsafsda benim maaşı da koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sharky said: Aaa oynanabiliyor muymus o ? AHAHAHAHA eskisini koysalar yüzüne bakmayız, gel de üzül şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ben oynanabilirligini farketmedim kro gibi :/ bilseydim oynardim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 di said: Baslik yanlis olmus sanki biraz. Google'a $120'a mal olmus gibi anlasiliyor. asfhu bende direk ole zannettim oyunu yazaanlara vermisler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Doodle da oynanmıyordu zaten başka bir sayfa üzerinden aynen Google logosunda oynanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 di said: Baslik yanlis olmus sanki biraz. Google'a $120'a mal olmus gibi anlasiliyor.ben de öyle anladım oha kazıklamışlar diyecektim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 gecko said: yazıyı okumaya üşendim öezt geeçin sana gecicek cok sey var esasen de ozet onlardan biri degil. otur oku velet. isin ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 4. Birr Murdock - May 25, 2010 4:31 PM $25 an hour? I guess I'm selling myself pretty damn cheap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar