ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Kız arkadaşımla yeni ayrıldıkmı ne oldu hala anlamış değilim, anlatıyorum derdimi. Kız arkadaşım annesi ve babasından fazla sevgi görmediğinden ünv. 2. sınıfata patlak veren ağlama krizleri geçirmiş, psikoloğa gitmiş durumdan kurtulduğunu söylemişti bana, ben dikkate almadım çok ta önemli değildi benim için deli gibi sevdiğimden gözüm başka birşey görmüyordu. Acaip ilgilendim yani öyle böyle değil, neyse 2 hafta önce krizlerin tekrar başladığını söyledi ben de birşey olmaz dedim kendimce, geçen hafta cuma günü aradı ciddi bir ses tonuyla konuşuyor seninle önemli birşey konuşmam lazım dedi benim mideme bıçak saplandı kalbim fırlicak dedim bugün ölmezsem daha hiç ölmem :) neyse buluştuk o gün karşıma geçti konuşamıyor nediyeceğini bilemiyor ki sözün kısası, ben onun yerine konuşuyorm dedim sıkıldınmı hayır, ayrılmak mı istiyorsun hayır zaman istiyorum dedi. Ben ne aldattım ne kırdım ne de ağlattım suçum yok, sorunun kendisinden kaynaklandığını söyledi bende ümit ederekten tmm dedim. Pazar günü face te ilişkisi var ibaresinin kalktığı görünce bittim yani, aradım hemen ilişkiyi bitireceksek beraber karar alırız kendince niye hareket ediyorsun dedim. Bitirmek mi istiyorsun dedim evet dedi. Hala da görüşmek istediğini söyledi, ben bekleyeyim mi dedim(keşke demeseydim) hayır dedi. Orda bittim zaten. Bana karşı birşey hissetmiyormuş, bir günde değişirmi insan ya, ne yapıcağımı şaşırdım, hazmedemiyorum bir türlü :( sinirden karnıma ağrılar giriyor, yemeden içmeden kesildim ya, sevgime aldığım karşılığa bak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 her gün 2 duble rakı 1 haftaya hiç bişeyin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 dün 8 bira içtim genede sarhoş olmadım bir daha içmicem zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 sarhoş olma zati, sadece sinirlerin yatışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Erdem yapma lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mihailos Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Canını sıktıına değmez hacım standart hatun tribi. Salla gitsin canını sıktığına değmez geçiyor acısı zaman içinde. Az bekle boşver gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Şunu şuraya bırakayım Bırak gitsin geri dönmezse zaten senin değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 "Standart hatun" da iyiymiş. Boşver deliymiş zaten sdfdfs. Yoksa o standart - hatun tribi mi? Hmm, ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 herkesin sevgilisininde bi psikolojik sorunu falan oluyo. bana hi. denk gelmedi heralde. surekli normaldi çevremdekilerin psikolojik durumu. burda ne zaman biri sevgilisiyle olan bi sorunuyla alakalı topic açsa sevgilisinin hep bi psikologluk işi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 "sorun sende değil bende" priceless ayrıca, üzülme lam. Alt tarafı kız işte. hepsi o. Kız senden sıkılmış demekki. Yeni birini bulmuştur, heyecan arıyodur, liselidir vs. sözüm meclisten dışarı; kadınlar maymun gibidir. Yeni bi dalı tutmadan eskisini bırakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 alt tarafı kız diyon da aga o an için sadece sanki sadece kız o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Sorun sende değil bende olayı efsaneymiş. Klişeler kitabından alıntı yaptığını söyleseymiş keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 işin zor valla..ama zamanla geçcek yapcak bişi yok. görüşmeye devam edersen atlatman için gereken zaman uzayacak sadece hiçbir faydası yok sana ama "lan belki olur.." umuduyla sürekli görüşeceksin sora her buluşmadan sonra da eve gelip küfredeceksin Theridone said: kadınlar maymun gibidir. Yeni bi dalı tutmadan eskisini bırakmaz. şu lafı çok duymaya başladım bu ara..işin kötüsü doğruluk payı gitgide yükseliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ghazi said: neyse buluştuk o gün karşıma geçti konuşamıyor nediyeceğini bilemiyor ki sözün kısası, ben onun yerine konuşuyorm dedim sıkıldınmı hayır, ayrılmak mı istiyorsun hayır zaman istiyorum dedi. Ben ne aldattım ne kırdım ne de ağlattım suçum yok, sorunun kendisinden kaynaklandığını söyledi bende ümit ederekten tmm dedim. Pazar günü face te ilişkisi var ibaresinin kalktığı görünce bittim yani, Bana karşı birşey hissetmiyormuş, bir günde değişirmi insan ya, ne yapıcağımı şaşırdım, Kız arkadaşın, her genç kızın %80inin transform olduğu "kaşarlık" dönemine girmiş. Klasik kız yalanları, sen çok iyisin ama ben seni haketmiyorum Zaman istiyorum Ve artık sana birşey hissetmiyorum 0n milyon kez geyiği döndü bu olayın forumda. Kız yeni bir dala atlamış, muhtemelen duygusal dönemde takılan CooL bir meriçe, sende GG olmuşun. Sittir et. yenisine takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bahtsız bedevi oldum ya, her poh hatırlatıyor arkadaş, sittir et demesi kolay he diince olsa tmm dicem. Bu arada 25 yaşındayım ilk ilişkim değil tabi ama böylesi ilk defa oldu ya, askerden gelince askerlik arkadaşım tanıştırdı bunu yanlızlıktan, bağlandım normalde yapacağım bişey değil bu :( Küçük emrah gibi acıların çocuğuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghazi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 başkasını bulma ihtimali yok sürekli takipteyim, olsa bile kişiliğine aykırı çok ii tanıdım kendisini, bende sıkıldığını düşünüyorum ama belli etmior çakal, ilk başta ben skılmam diyordu boh sıkılmazsın diesim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Kolay olduğunu kimse söylemedi. Tek yapman gereken, onun aslında senin hayatında hiçbir anlam taşımadığını düşünmesini sağlamak veya öyleymiş gibi davranmak. Kızı arama, feysten fotolarını kaldır, sanki normal bir şekilde yaşıyormuş gibi davranmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Kız seni düşünmeden ortada bırakıp gidiyor, sen arkadasından üzülüyorsun? Hani ilişkide geçimsizlik olsa, karakterler uyuşmasa yada anlarım üzülmeni de, kız bildiğin satmış. Daha ne yapması gerekiyor üzülmemen için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Bu konuda açıkcası hanım kızlarımızdan tiksinmeye başladım. Kesin birşey söylemiyorlar ya insanı delirten bu. Ne demek ayrılalım ama aynı zamanda arkadaş kalalım yahu bu nasıl bir mantıkdır. Seven biri nasıl katlanabilir buna, karşı tarafı kırmayayım diye yaptıkları bir jest sanıyorlar herhalde ama aksine karşı tarafı mahvediyorlar. Yapmayın etmeyin a hanım kızlarımız - ha olurda karşı tarafı delirtmek istiyorsanız güzel taktik o ayrı -. Yol verin kerize gitsin, uğraştırmayın, ümitlendirmeyin garibi. Ağzınızdan çıkan her güzel lafa, her basit sözden binbir tür anlam yükleyip maymun olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bi daha da çok sevmezsin tam tanımadıkça. ne yapıcamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ghazi said: başkasını bulma ihtimali yok sürekli takipteyim, olsa bile kişiliğine aykırı çok ii tanıdım kendisini, bende sıkıldığını düşünüyorum ama belli etmior çakal, ilk başta ben skılmam diyordu boh sıkılmazsın diesim geldi kimseyi cok iyi taniyamazsin. Herkesten herseyi bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 İşin aslı seni istemiyor artık, tutupda neden beni istemiyor deyu kendini paralamakta, biraz oturup düşünürsen ne kadar saçma olduğunu anlayacaksın. Tray lalala diye devam et. Sağ elimde 5 parmak, sol elimde 5 parmak, say bak, say bak, saaaaaaay bak. Hadi hep beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Herşeyde bir hayır vardır derler ya, sen şimdi bunun nesinde hayır var diyiceksin. Ya nikah masasında bıraksaydı.(Gözümle şahit oldum) Yani sonuçta zararın neresinden dönersen kârdır. Bu şarkı da sana Baha'dan gelsin http://www.youtube.com/watch?v=YhSgzmoE3Ec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 ghazi kardeşim seks yaptınız mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar