Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye odada kapı açık olunca hissedebiliyorsun?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkes sux[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
wörd saks forevır[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Mesaj tarihi:
suxıın ıcıne koydum toprak ve gubreyı oldu sana b*klu sux...=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
suxım suxsın sux
suxız suxsınız suxlar[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
bole topıcler hep ondan cıkıyor kımyasal sey snı =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mesaj tarihi:
ewt yemin ederim az önce topiği acana bakmadan bastın sayfa açılırken başlığı okudum dedim chemical açmıştır kesin harbi chemical görünce söle bi gülümsedim[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Mesaj tarihi:
hiç olmassa enteresan şeylerle boşboş durmamamızı sağlıyom dimi yani hı hı?[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
Mesaj tarihi:
kafayı daha yararlı seylere yormak daha güzel olur bence ama sen böylesin işte napcaz...

gülü seven dikenini kopararak tutar

zuahahah[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 06 Ağustos 2004 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 06 Ağustos 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
...Bazıları oda gibi kapalı yerlerin bir düzeni ve aura gibi bi alanı...

hmm evet çözdük olayı, hmm evet aura.
çok mantıklı.. aura..

benim kapım hep açık. kapalıyken de açıkken de birşey hissetmiyorum.
sen kafanı fazla takıyorsun ondan olabilir.
git biraz çık nefes al
hamburgerciye git
dönerciye git
dolaş istiklal caddesinde. kızlara bak.
ya da olmadı vitrinlere bak (anca o yani)...
bla bla bla[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
said:
zydar, 06 Ağustos 2004 02:19 tarihinde demiş ki:
Ben bikere bilg başındayken kapının önünden bişi geçti gibi gördüm. Gidip baktım kardeşimdir falan diye, kardeşim horluyodu. annemin kapı falan kapalı zaten. sonra geri döndüm odaya tekrar başka bişi bi tarafa doğru hareket etti.

dın dın dın dın dın dın (jaws efekti)
"there is something out there" - fox mulder the karizmatik adam[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
said:
Chemical, 06 Ağustos 2004 02:11 tarihinde demiş ki:
Niye odada kapı açık olunca hissedebiliyorsun?

said:
Chemical, 06 Ağustos 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
wörd saks forevır

hee hödö diyorsun.
sonra gelip "neden tüm topiclerim konu dışından garbage'e yollanıyor"
acaba neden, bir düşün istersen..[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 06 Ağustos 2004 03:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
neblim siz cıvıtınca ben fonksiyonu kadar cıvıtıyom[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Mesaj tarihi:
kapı açık olunca insan hisseder de, abisi öbür odada kıpırdasa bunu farkeder mi? inanmıyacaksınız ama farkediom, ufaklıımdan beri ki -19 yaşımdayım- abim her fırsatta beni korkuturdu, adamın artık her hareketine karşı omurgamda bi ürperti oluşmaya başladı, inanmadınız dimi,ama öyle cidden, spider sens gibi bişey[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
Mesaj tarihi:
ya direk basıncın kerameti bence

kapı kapalıyken bi basınç var ama kapı açılınca azalıyo

banada olur hende hissederim

bide hava akımından da olabilir[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Mesaj tarihi:
Belki de bio enerjin o kadar kuvvetli ki arkanda olusan enerji degisimini hissedebiliyorsun

Ya da herkezin su altıncı hissi birden devreye geciyo!
Mesaj tarihi:
Kapının açık olup olmadığını zaten hissediyorum da...

Bir ortamda birisi bana bakıyorsa, ben onu görmeden birisinin bana baktığını da hissediyorum. Bu yüzden insanlarla sürekli göz göze geldiğim olur. Garip birşey.

Yada birisi yaklaşıyorsa..[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
biri baan fiziksel bi temas da bulunmadan önce eğer tam arkamdaysa hafifçe titrerim. artık ürpermek mi ne oluyor tam emin deilim ama çok olur bana..

Spiderman de de böle bişi vardı sanırım. neydi hatırlayamadım ..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
said:
Eno, 08 Ağustos 2004 02:39 tarihinde demiş ki:
Kapının açık olup olmadığını zaten hissediyorum da...

Bir ortamda birisi bana bakıyorsa, ben onu görmeden birisinin bana baktığını da hissediyorum. Bu yüzden insanlarla sürekli göz göze geldiğim olur. Garip birşey.

Yada birisi yaklaşıyorsa..

bazen gözüm kapalıyken oluyor bu bana lol.[signature][hline]The Untouchable
Mesaj tarihi:
size hiç şey oluyormu? böyle yatıyorsunuz aradan 1 dakka fln geçiyor hareketsiz kalıp aman şimdi arkamda biri vardır görürse öldürmesin fln oluyormu? bana coooook oluyorda :)[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...