Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 Eurovision

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dartanian said:

http://www.youtube.com/watch?v=UoCoOe8uuGk

şimdi izledim de, zaten şarkı kötü. alt yapısı müzik falan baya kötü.
sahne şovu kurtarırsa kurtarır ateşler robotlar vs.
Mesaj tarihi:
bence haksızlık ediyonuz
ilk dinlediğim vakit beğenmemiştim ama şimdi şu üstteki videoyu izleyince hoşuma gitti biraz
tam eurovision şarkısı olmuş
akılda kalıcı nakarat falan
gideri var bence tek rakamlı bir derecemiz olcak
Mesaj tarihi:
konu eurovision olunca standartları aşağı çekmek gerekiyor bence de. İlk yarı finallerde izlediğim şarkılara göre iyi bi şarkı gibi geldi bana da.

me and my guitar diye bişey vardı lan. o neydi be. çıktı bi de galiba
Mesaj tarihi:
bu ne lan..
said:
• Safura’s song was co-written by Anders Bagge - composer, songwriter, producer, one of the best in the world, famous for his work with Celine Dion, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez

• The producer of ‘Drip Drop’ is Niklas Flyckt - Grammy Awards winner for his work on Britney Spears’s ‘Toxic’, produced songs for hundreds of artists like Madonna, Kylie Minogue, Janet Jackson, Backstreet Boys

• Stage performance for Safura was created by JaQuel Knight - MTV Music Awards winner for Beyoncé’s ‘Single Ladies’, choreographer for Britney Spears tour ‘Circus’ as well as ‘American Idol’ summer tour and Beyoncé’s tour ‘I Am’.

• Music video for ‘Drip Drop’ was shot in April in Kyiv by Rupert Wainwright - celebrated director of such cult movies as ‘Stigmata’, ‘The Fog’ and the controversial and equally successful ‘History’, a film he made for Michael Jackson.

o değil de hatun iyi..

Safura plays saxophone

hmmm..
  • Yeni Oluştur...