rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şeker gibi kızda klasik alman genci tatlılığı. bu alman kızlarına 25 inden sonra bi haller oluyor, gelişmeye devam ediyorlar. canavar gibin oluyorlar genelde.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şimdi dinledimde ilk kez bizim şarkıyı: MusictoChill 2 minutes ago Hahah Turkey goes Emo :P valla doğru be.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=UoCoOe8uuGk
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 barnacle said: http://www.youtube.com/watch?v=W1Dtj3F8y7s&feature=player_embedded HAUSDHUHFDUHGFUHGUFG ay em fermın euahduadhudh
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahahaha ay em fermin lksadfjfdlfsdsfdfsdksdf
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 adam adınıda ingilizce okurmu ya meal
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 The Netherlands: Your song roughly translates as 'There are some fucking excellent drugs available in Amsterdam'
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Şarkı beni esir aldı, elektriği kesin yatacam meh.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=UoCoOe8uuGk şimdi izledim de, zaten şarkı kötü. alt yapısı müzik falan baya kötü. sahne şovu kurtarırsa kurtarır ateşler robotlar vs.
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bence haksızlık ediyonuz ilk dinlediğim vakit beğenmemiştim ama şimdi şu üstteki videoyu izleyince hoşuma gitti biraz tam eurovision şarkısı olmuş akılda kalıcı nakarat falan gideri var bence tek rakamlı bir derecemiz olcak
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 konu eurovision olunca standartları aşağı çekmek gerekiyor bence de. İlk yarı finallerde izlediğim şarkılara göre iyi bi şarkı gibi geldi bana da. me and my guitar diye bişey vardı lan. o neydi be. çıktı bi de galiba
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hahahahahaah me and my guitar mı? hangi ülke o?
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cidden iyiydi diğer çoğu ülkeye göre. ilk 5e girer.
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bella said: hahahahahaah me and my guitar mı? hangi ülke o? belçika sanırım
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 diğer şarkılara şöyle bi kulak verdim de, bu yarı finaldekilerin hepsi klasik salak örovizyon şarkısydı, leş hepsi, manga mis gibi.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 azerbaycanın show iyi diyordum.. beyoncenin koreografı gelmiş meğer..
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hmm imaj tamam bütün emoların oyları bizimdir mission accomplished
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahahahahahah ya röportaj AHAHHAHAHAH AKSAN FERMIN VS JSHDGFSD
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bu ne lan.. said: • Safura’s song was co-written by Anders Bagge - composer, songwriter, producer, one of the best in the world, famous for his work with Celine Dion, Enrique Iglesias, Jennifer Lopez • The producer of ‘Drip Drop’ is Niklas Flyckt - Grammy Awards winner for his work on Britney Spears’s ‘Toxic’, produced songs for hundreds of artists like Madonna, Kylie Minogue, Janet Jackson, Backstreet Boys • Stage performance for Safura was created by JaQuel Knight - MTV Music Awards winner for Beyoncé’s ‘Single Ladies’, choreographer for Britney Spears tour ‘Circus’ as well as ‘American Idol’ summer tour and Beyoncé’s tour ‘I Am’. • Music video for ‘Drip Drop’ was shot in April in Kyiv by Rupert Wainwright - celebrated director of such cult movies as ‘Stigmata’, ‘The Fog’ and the controversial and equally successful ‘History’, a film he made for Michael Jackson. o değil de hatun iyi.. Safura plays saxophone hmmm..
Öne çıkan mesajlar