HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Lena'ya laf edene ban geliyor muzikten :P aksani yeter, otursun konusalim "Siz Istanbul'da deveye biner miydiniz?", "Ne olacak bu Turkiye'nin AB uyeligi?" falan biralar benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aquila said: lan gürcistan, azerbaycan, ermenistan üçgeni güzellik yarışmasıyla seçti ehralde çıkıcakları. azeri olanin surati pogaca gibiydi ya o kadar degil. ermeni de cok at 1.90 boyunda. en güzeli ukraynali olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aquila said: lan gürcistan, azerbaycan, ermenistan üçgeni güzellik yarışmasıyla seçti ehralde çıkıcakları. abi ermeni hatunun ülkücü bıyıgı vardı sanki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 yalnız fransa da çok tatlıydı uaehuehuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 vaniLLe said: Valeron said: bu Lena 1.olur ermenistanda dereceye girer. ben eva'ya oy atsam vatan haini olur muyum ya çok beğendim bu kızı abicim kiz fransada gidip bize soykirim yaptilar, bu olaylar olmasaydi kendi ülkemde yasardim diye zirladi. git oy ver sen de dsf böle kız için o memişler için sülalemi keserim diyorum sen soykırım yaptılar diye zırladı diyosun bileydim başını omzuma koydururdum zırlarken ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 danimarkalilarin sarkisi calinti olum. abba, police hepsinden esintiler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 HellHound said: Lena'ya laf edene ban geliyor muzikten :P TWler banlanamıyor=) diye kıçımdan argüman sallıyorum=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 vivavale said: aquila said: lan gürcistan, azerbaycan, ermenistan üçgeni güzellik yarışmasıyla seçti ehralde çıkıcakları. abi ermeni hatunun ülkücü bıyıgı vardı sanki :S ayıptır arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Lena acayip tatliydi, laf soyleyen olsun. Oy abanalim bari lenaya, mutlu olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Myshkin said: goran bregovic(tu) goran o kadar tekrara dayalı bi adam ki ipad için goran-generator yazılabilir.. vivavale said: aquila said: lan gürcistan, azerbaycan, ermenistan üçgeni güzellik yarışmasıyla seçti ehralde çıkıcakları. abi ermeni hatunun ülkücü bıyıgı vardı sanki :S adamların genetik özelliği ama o kadında bıyık.. azeri ile rumeni öpüyorum buradan.. alamanya da iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Metastasis said: Lena acayip tatliydi, laf soyleyen olsun. Oy abanalim bari lenaya, mutlu olsun :P laf söyleyen oluyor zaten. ben söyledim=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 vaniLLe said: 19 yasinda, fazla heycanliydi ama kesinlikle birinciligi hakediyo. çok yorucu bir şarkıydı bence. benim beğendiğim 4 parça var. romanya, danimarka, kıbrıs rum ve bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ahahah ispanyada sahneye giren adam müthiş ya http://www.youtube.com/watch?v=M-lLXBiZx4M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metastasis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 MrLevie said: laf söyleyen oluyor zaten. ben söyledim=P olsundeki "o" uzerinde iki tane nokta varmis seklinde hayal et :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ZUU madure endülüsler. aslinda o sahneye firlayan cilgin hic etkilememisti, tam aksine istifini bozmadan devam etti adamlar sarki söylemeye. tekrar söylemeleri mantiksiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 off son yılların en sıkıcı yarışması ukrayna artı rusya toplamda tek hatun çıkardı o da ı ıh genel olarak bir tüysüz genç erkek havası hakim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 İspanyanin sarkisi gercekten igrenc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Metastasis said: MrLevie said: laf söyleyen oluyor zaten. ben söyledim=P olsundeki "o" uzerinde iki tane nokta varmis seklinde hayal et :p ölsun. hmmm anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 OYLAMA BÖLÜMÜ GELDİ OLEY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 oylamayı canlı takip etcek bi site var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu arada bu ermeni hatunun adı neydi? gidip bulup onu da bizden yapayım. seneye bizim için yarışsın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 DSFKMÖNDSFGJKSDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 aman osurunca bile soykırım diye ses çıkartmalarından bay geldi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Eva rivas hatunun adı yakındır benim soyadımı alcak trt'den falan canlı takip edilio galiba oylama,tv'den öle siteyede koyarlar die düşnüom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 dasaaa said: aman osurunca bile soykırım diye ses çıkartmalarından bay geldi.. bu karı ağzıma osursun ben kabulüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar