Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bilmiyorum yok galiba olsa bi yerden duyardık bu gece yarıfinal olduğunu heralde :D Eyvah şişman çıktı asd
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Almanya götürür heralde bu sene. http://www.youtube.com/watch?v=8QSgNM9yNjo
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 estonya neymiş öyle ya gasjkgbang
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hahah benim de bi o dikkatimi çekti zorla yapmışlar sanki mıymıymıy
yav Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sanki yunanistan gene bizden aşırmış bişeyleri ama neyi çözemedim sfd aynıyız lan galba
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Yunanistan kötü ya, şovlarında hatun kullan bari. Şansları yok. Azerbaycan da iyi ama bak.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Makedonya'nın gitar solo falan vardı iyiydi Yünanistan iyiymiş gibi geldi. Başka da iyi yok gibi Belçikaya da tek başına yaşar tipli bi herif çıkmış.Gitar çalıp söylüyo :D
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 FASFSA İsveç geçen seneki winner konsepti çalmış direk http://www.youtube.com/watch?v=5P1neQKN-1k&feature=channel
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yunanistan tavernaya çevirmişsin örovizyonu abv
numberten Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ofds belarus tam bir kabus ya hahah yarin iyi dalga gecerim milletle. yunanlarin bir tabak kirmadigi kaldi ahaah arnavutluk ve izlanda iyiymis.
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ulan bi saat topic aradım daha yeni mi açtınız:D.yunanistan da tempo yok karı kız yok dolayısıyla bence hiç şansları yok.bu arada belçikanın şarkısını bleachin ilk bölümlerindeki bitiş şarkısına benzeten oldu mu?var ya hani "nobody knows who i really am nıy nıy" gidiyo
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bu aksam yari final var. türkler dahil ermeniler de cikacak da, bu ermeniler tam dayaklik. 1915 olaylarini anlatan bi sarkiyla cikcaklar sahneye + solist olan eva rivas fransaya gidip bi ton ajitasyon + drama da yapmis soykirim hakkinda. zaten anca bu sekilde kazanabilirler, bi sanslari varsa yani. bakalim ne kadar hit alacaklar o sarkiyla. sarki sözleri. Many, many years ago, When I was a little child, Mama told me you should know, Our world is cruel and wild, But to make your way through cold and heat Love is all that you need I believed her every word, More than anything I heard But I was too scared to lose my fun I began to cry a lot And she gave me apricots Kisses of the earth, fruits of the sun Apricot stone, Hidden in my hand Given back to me From the motherland Apricot stone, I will drop it down In the frozen ground I’ll just let it make its round
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 şunların "acıyın bize, aciziz.. bize kışt dediler" teranesinden bay geldi.. Apricot stone, Hidden in my hand Given back to me From the motherland Apricot stone, I will drop it down In the frozen ground I’ll just let it make its round ay yesinler..
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 almanların sarkısı guzel. bence kazanabilirler
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 lan oy vericektim mangaya, almancilik görevimi yapip da almanyadaki izleyiciler oy veremez diyo. acaba 2. yari finalde almanlar olmadigi icin mi veremiyoruz ? ikinci sirada ermeniler var bu arada, merakla bekliyorum.
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=W1Dtj3F8y7s&feature=player_embedded HAUSDHUHFDUHGFUHGUFG
Öne çıkan mesajlar