_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben oynarım hill tatilde...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben jankis'in karşı takımında kaleci olsam? *!Psikolojik baskı kurmak ister*[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 evet evet o daha iyi olur böylece bir nebze intikamımı alabilirim[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 canım bakınız ben gayet bomba bi transfer sayılırım. Kaç tane pati vardırki benimki kadar hırçın top oynuyan.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ooo madem hill yok kender benim kalecim olsun yeter =)
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kenderleme, sabo, holy, babacum, jankis, bathory ,tora, silth , gris mm dokuz ki$i ettik.. fizboz ne alemde?haberi var dmi?
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 flaş transfer diyoruz.. dev transfer diyoruz.. boşuna da dev demiyoruz hani :P[signature][hline]kender on the roof
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ahah =) aa dyna nerde?ugursuz kel?hala sakaryada "okuycam ben,bitiricem bu okulu" die kıvranmıodur i$alla =) mm o zaman kendercim sen hafiften kurmaya ba$lasan takımları iyi kıvırıosun bu i$i valla =)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 perş günü gelcem ben ist ye ehau bu arada ne ya kenkler basmış ortamı trip atıyolar fln layn eski tayfa dan eksik kaldıgı zaman yeni elemanlar dahil olabilir anca maçlara kuralımızdır bu süper bi şekildede işlemektedir bosuna kıvranmayın :) ne zamandı maç[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 bakın söliyim size geniş bi transfer olsun ben oluyum hem çok büyük taraftar kitlem var yane.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 hadi beyler guzel bı takım çıkıyo gıbı :)[signature][hline]
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 o zaman geleneksel diye açın kadroyu kafandan sayıyorsun kenderleme eskiden oynayanlarla yeniden oynayın demek ki bir o kadar paticiksel olmuyor 22 nci geleneksel demen gerekliydi. topic aç ona mı engel olcaz ama paticiksel olayı hiç inandırıcı değil[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 gayet de paticiksel. biz oynayanlar hepimiz paticik'teniz sonuçta. bunun adı paticikseldir yani[signature][hline]
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 kac ki$i olduk? ne zaman yapıoruz alooo
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 şimdi 9 kişi sayıldı yukarda fizboz ve fiz#2 (aka çakır) böyle 11 dyna oynarsa 12 kişi oluruz. ayrıca cuma veya cumartesi dedik de kimse insiyatifini kullanıp o 2 günden birini seçmediğinden hala cuma veya cumartesi :P saat olarak da 6-7 olur her zamanki gibin[signature][hline]kender on the roof
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya paticiksel den biz de gelebiliriz diye birşey çıkıyor paticikselse sırf paticiksel yazın neden geleneksel yazıyorsunuz ki?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 eh be prawler amma inat ettin ya paticiksel ba$ladı gelenlerle paticiksel olarak devam ediyo eger eski gelenlerden adam olmazsa yine paticikten biri gelio ki buda olayın paticiksel oldugunu gösteriyo hayır 22. mi 23. maça mı ne geldik daha yeni mi aklına geldi itiraz etmek?
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ha bu arada ctesi olsun cuma gunu dönü$te köprü trafigi felç ediyo adamı =/
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 prawler kimse sana gelemezsin demedi ki.. gel izle.. oynayacak kişileri mecburen seçerek alıyoruz. 12 kişi oynayabilir sonuç olarak. isteyen herkesi aman paticik canım paticik diyerek alamayız ki. yani kendin organize edemedin bi maç diye edebilenlere de saldırma açlar gibi..[signature][hline]kender on the roof
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 cumartesi yapalım evet şimdi bu babacum şileden geç falan döner bi de öyle yalan olmayalım sağlama alalım işimizi :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bende oynarım kesin daha onceki maçlara gelmedim ama kendime guveniyorum. Alırsanız gelirim sol ayaklıyım[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004....
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 hoba biri yoksa biz warız yaws.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah...
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 sabo yarın(cuma yani) 8-9'u 60 milyona ayarlayabiliyomuş, adam başı 5 ediyo bu da. cumartesi aynı fiyata olması çok zormuş. ayrıca cumartesi fizboz gibi sabo için de kasış olabilirmiş.. uyar mı herkese cuma 8-9? ona göre artık son bişeyleri yapalım öteki türlü yalan olacaz itirazı olan son hız ortaya çıksın ona göre bişeyler uyduralım ayrıca 12. kişimiz de dela olmuştur [Bu mesaj Kenderleme tarafından 05 Ağustos 2004 17:00 tarihinde değiştirilmiştir]
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 iyi hadi yarın yapalım şunu[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2004 çok king olur.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Öne çıkan mesajlar