BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 evet tarihi bir belirleyelim bakalım kimler oynar acep?[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 biz seni çağırmicaktık yaw :P[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben hiç oynamadım şimdiye kadar ama alırsanız oynarım[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 resimleri koymayı unutmayın :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 .. [Bu mesaj BabacumMostors tarafından 01 Ağustos 2004 11:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tarihi belirleyin ben ona göre söylerim oynayıp oynayamayacağımı[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. [Bu mesaj jankis tarafından 01 Ağustos 2004 11:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yapmayın maç fln ya:) ehu yarın tatile gidiceğim için oyniyamicam:) yerime alın artık ben tatilden dönene kadar birini bu kampı çok iyi değerlendirip süper dönücem:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 wallah geliyorum bu sefer kodum kafaya kesin kez gelicem... beni kesinkez koyuyosunuz kadroya Yalovalardan kalkıp geliyorum ona göre.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Geliyorum maç olacaksa gelicem Yalova/Çınarcık dan gelicem ps: zero sendem oynican ya pfff....[signature][hline]Weroq Duilwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ehu yaa havalar da kötüleşiyo yapmayın maç felan şöle eylüle kadar:) ben geliyim yaparız işte:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yaparsak ve tarıh bellı olursa ordayım =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 21 oluyo bu ya, öteki maç numaralandırılmamış ve paticikten tek takım olan bi maçtı. tabi 22 de olsa 21 de olsa oynayacağımdır. maç günü olarak perşembe/cuma diyorum onun dışında hiç oynamamış arkadaşlara hatırlatmak istediğim bi olayımız var: kadroya alım konusunda öncelik bir önceki maçta oynamış olanlarda ve geçtiğimiz 20 maç içinde çok oynamış olanlarda. o bakımdan oynamak isteyen arkadaşlar hoppaa ben kadrodayım oynuyom diye kendini hazırlamasın direk. biz sizi arayacaz yani :P[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 +1, döööncez biz size[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tarih?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 eh be bayadır oynamıodum maçlarda.tatilden de döndüm artık.ozledim pati maçlarını valla count me in dude! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ehu sen döndün ben gdiyorum yaa:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben yokken bi ton maç yaptınız karde$im siz.. bu sefer de ben yapıcam. olmadı sahayı kendime alıcam.paticik V.100e kadar tek ki$ilik maç olarak götürücem seriyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ben gelicem işte ister oynatın ister oynatmayın zamanı ve yeri söleyin yeter.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ha ne? ordayım tabi ki.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 şimdi nedir ne değildir bi bakalım kim oynuyom demiş kaç kişiymişiz. gün olarak perşembe veya cuma saat olarak 6-7 için konuşuyorum, değişebilir tabi duruma göre. kenderleme, sabo, holy, babacum, jankis, bathory bi de şöyle kişiler var, bunlar geçen maç oynayıp da tepki vermemiş henüz: eshreff, griz, hill, tora, karpuz. bu adamlar ben oynuyom ulan dediklerinde oynayacaklardır direk.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 o zaman BİR O KADAR PATİCİKSEL İ ÇIKARIN VE SADECE 22 NCİ GELENEKSEL KALSIN Tarihi sordum bu arada?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 prawler.. bak.. ısrarla ve ısrarla anlamıyosun.. ama ben yine kısaca anlatacam. önceden oynayanların korunması için böyle bi iş yapıyoruz (nası bi iş yapıyoruz defalarca anlatıldı halı saha topiclerinde.) ve bunu bozmayı da düşünmüyoruz açıkçası. buluşma olsa isteyen gelsin diyecem de sınır denen bi olay var burda.. orta sahanın çevresine bağdaş kurup muhabbet etmeyecez sonuçta. ayrıca 20 maç götürebildiysek bu işi bu kuralımsı şeyin de etkisi vardır. ısrarla da paticikseldir bu organizasyonlar.. oynayanların nerdeyse hepsine yakını paticik üyesiydi bütün maçlarda, geri kalanı da oynayacak kimse ortalıkta olmadığı için gelmiş kişilerdir. birileri ben gelirim deseydi onlar da olmazdı. son olarak da defalarca belirttiğim gibi: olaya karşıysanız alternatif bi organizasyon düzenleyin ilk gelen 12 kişiyi alın. ama artık yeter ki laf atmayı bırakın. sıkıldım her maç topicinde yarışma sunucusu gibi aynı şeyleri tekrarlamaktan! ayrıca tarih olarak bu cuma veya cumartesi (jankisin isteği üzerine eklendi); saat 6-7 arasında, modada olacak (kesin değil henüz ancak çok büyük ihtimal). izlemek isteyen elbet gelebilir. sahayı bilmiyosanız yardımcı olunur.. tarif edilir veya buluşulur maç öncesinde [Bu mesaj Kenderleme tarafından 02 Ağustos 2004 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 cumartesi günü yoğun ısrarlarımla eklendiğine göre yine aynı derece ısrar ederek holyman i kendi takımımda kaleci olarak görmek istiyorum :) (maazallah adam benim takımda olsa bile defansta falan üstüme çıkabilitesi var yaptırmam öle şey)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 cuma cumartesi iyidir şayet ben yrn öğleden önce sabah tan sonra şileye gideceğim perşembe akşamı gönerim[signature][hline]-Karanlıkta koşan çocuk, nasıl görüyorsun önünü? -Bakmıyorum ki göreyim... Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 noluyo ne bitiyo tekrar bi söyliyim şöyle eshreff ve griz: oynuyo. hill ve tora: bu adamlara ulaşınız! , karpuz: oynamayacakmış öyle dedi. ayrıca yarın 2 yeni flaş transferin imzayı atması bekleniyo :P[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar